7

огнъанз

преди 8 години

Това "ваканцуват" го измисли депутат от ДПС, може би не знае добре български. Но нашите уж образовани журналисти я подхванаха веднага и я тиражират като поредния езиков плевел. Наистина добре е да има някакъв орган за контрол за чистотата на българския език в медиите.

6

Гост

преди 8 години

Не зная какви журналисти или редактори са тези хора които "пишандурят" като използват липсващата в книжовния език дума "ваканцуват"която дойде от изказването на някои депутати които явно нямат и 7 клас образувани е.

5

социолог

преди 8 години

Другари не плюйте по депутатите , защото те са представителна извадка на народа . Каквито са хората такива са и управляващите . Иначе казано приличат на вас , които пишете тъпни по форумите .

4

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Нека последния работен ден на нашите ибранници да е според и плодотворен. Много работа се свърши последните месеци и още има да вършим, все пак за година и половина много поразии има за оправяне. Дано да успеят повече промени в законите да приемат днес избранниците ни, а през Август да отпочинат и да съберат сили за новата сесия есента, че работа има много.Успех.

3

шоп

преди 8 години

Крадливи мързеливци!

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Поскъпването на тока...евентуално може да стане след като се издирят и натикат по затворите всички некадърни НЕК-аджии с големи заплати,завлекли държавата с милиарди лева,както и собственици на ВЕИ-та,взели пари с фалшиви и надути енергийни отчети.До тогава Боко Банкянски да...стиска кълки и да обвинява Орешарски,защото той Боко е...вода ненапита и е спуснат от Марс.

1

Анонимен

преди 8 години

Хрантутници! Дали изобщо им се събират и 8 часа работа като на нормалните хора?И кой от тях някога е рабоотил истинска работа изобщо?