23

Анонимен

преди 8 години

До КамбуровТи дрогиран ли си бе, Камбур ?Е...ах ти и накоманите у тоя форум !:)))))

22

..

преди 8 години

Даам, предсрочно наистина, при положение, че трябваше още 2012г да е готова. Чувахме проблеми с гръцки, турски подизпълнители, които си грабнаха комисионите и изчезнаха, ама после ги върнаха на бял кон... и т.н.Също така, към герберските тролчета, някой от вас ще ми каже ли как така в държавата с най-нисък стандарт в Европа всъщност се строи най-скъпо на километър?И на слепите е ясно, че всички магистрали, пътища и широко рекламирани ДЕТСКИ ПЛОЩАДКи, са всъщност повод за сериозни комисиони...

21

Камбуров

преди 8 години

Преди 5 години имах хипертонични кризи, рязко увеличаване на кр. налягане и не малко пъти съм звънял на 112.След обстойни прегледи се останови че проблема ми е неврогенен, причинен от високите стресови нива причинени от бизнеса ми. Предписаха ми хапчета които да ползвам до живот. Открих тревата преди 2 години, консумирам я винаги след напрегнат ден и почти съм спрял лекарствата, спя спокойно, сутрените ми са много по свежи и съм по работоспособен без да се напрягам психически.

20

историк-анализатор

преди 8 години

Бабо Мецо благодаря на др. Тодор Живков за това , че избиха хиляди хора по лагерите, за това , че построи в София гета за селяните като Люлин и Обеля и много други , за това че даваше самолет всеки обяд Иван Славков и Людмила Живкова да ходят в Париж да хапнат . И още , че остави една разрушена и бедна България . Благодаря ти другарю .

19

Анонимен

преди 8 години

А кога ще я затворят за ремонт, в края на годината или чааак на лято? :)

18

партиен член

преди 8 години

А можеше да я откриват на 2 пъти.Първо пускат едната половина, посока Кулата. .После другата. , посока София.Така направиха на пътя към Турция.

17

Доктора

преди 8 години

Айде сега - газ до ламарините и с по- малко от 200 км. да не карате !Трошете си тъпите кратуни !:))))

16

xax

преди 8 години

Остава да направят и трасето до Благоевград, а дефилето няма шанс в следващите 5-6 години. Дано поне и гърците оправят малко частта преди и след Сяр, че докато се докопаш до Виа Егнация или до скоростния път за Солун пак е мъка.

15

nov

преди 8 години

do asd:Другарю със сметките,това е магистрала от 6 платна и куп още елементи по нея,а не пътя между Горно и Долно ***,Кюстендилско.

14

Баба Меца

преди 8 години

До Анонимен 11Ако правиш на гражданина Борисов дълбоки метани за туй, че е "построил" 100 - 200 км магистрали, то какво ли трябва да правиш на бай Тошо, дето и той "построи" 2 Българии? Помисли! Ако беше жив, сигур щеше да си готов и вувузели да му въртиш...

13

анонимен

преди 8 години

Браво на ГЕРБ. Комунистите освен да лапат друго не знаят.

12

asd

преди 8 години

Баах мааму, 14,7 км за над 60 милиона, или по 4,6 милиона на км, или по 5 хиляди лева на метър смятай все едно строят космодрум.

11

работник-строител

преди 8 години

Другари нали асфалт не се яде , трайте си и се скрийте на Позитано 20 да мислите нови опорни точки . Иначе , ако не беше ГЕРБ и Б. Борисов в България никога нямаше да има магистрали и хубави пътища . Огромно благодаря на г-н Борисов и пак ще гласуваме за него . Айде мини партийката БСП да се стяга за в. Бузлуджа , че ще има кебапчета и обещание за светло бъдеще някъде около 3000 г.

10

Анонимен

преди 8 години

Вместо заглавието да е:"НАЙ ПОСЛЕ СЛЕД ДВЕ ГОДИНАИ ЗАКЪСНЕНИЕ..."Това журналистите са големи ***!

9

Grom

преди 8 години

Предсрочно? Тя не трябваше ли да е готова преди година и половина?

8

Анонимен

преди 8 години

Дълбок поклон пред работата на г-н премиера Бойко Борисов!! Това е единственият човек, който нещо построи в тази държава!!!

7

Бай Иван

преди 8 години

Хайе в Приморско Варна и .... опс, тасос и Ставрос.

6

Анонимен

преди 8 години

Като мина и видя тогава ще коментирам.Павлова уж ряза веднъж лента там,ама то 3 км. в една лента преди КПП-то,пълна пародия,пак се минава през Петрич.Да видим сега и тогава!

5

Анонимен

преди 8 години

А пари за гориво откъде?

4

а

преди 8 години

Софианци ще забравят за Бургас