13

6/49 ГЕРБ СУБСИДЙЙ

преди 8 години

повече от 500 000 за шестица не трябва да се дават.да се разпределят и по 100 000 за петици и 10 000 за четворки.тава му трябва на сиромаха,така тото ще бъде "народно" и интереса ще е по-голям. този 1 100 000 който е спечелен от "щастливица" може да го натиснат и 1 лев да не види.

12

логически

преди 8 години

Благоевград,Перник,значи следващия джакпот ще е в София....

11

до 111

преди 8 години

Е точни точни, колко да са точни. Аз например от пускам ОНАЛАЙН, но само 5/35, уж е с най - голям шанс за възвръщаемост, но и с най - ниски печалби. Там не плащаш фиша, т.е. 2х0,85=1,70 лв. и да кажем стандартно тото джокер 0,10 лв :). Стана ми интересно онлайн как става, но ще го спирам, много им се натрупаха минусите на тото-тата и сега в Сърбия, а и тая повтаряемост на градовете с милионите ... Дано да е чиста работата и да му е честито на човека, да ги харчи умно.

10

toto 6/49

преди 8 години

Разправяте, че бил поредния уреден милионер и разни подобни.Хей, никой не Ви е виновен, че не сте уцелили джакпота.Ако някой от Вас бе уцелил 6-те числа, нямаше да бъде на подобно мнение.Имаш ли шестица-никой не може да ти отнеме полагащото се !!! Вместо да се радваме, че за лев може да спечелим милиони, все гледаме да омаскарим златната възможност.Това е тото, не е нарязан хляб на масата, който е сигурно, че след секунди ще изядеш ! Ако нямат файда, няма да процъфтяват и трупат милиони в тотото

9

Анонимен

преди 8 години

Поредният перач

8

Други Печеливши

преди 8 години

С правителствено решение Трейс Рисорсиз ЕООД от София получи днес концесия за добив на подземни богатства - метални полезни изкопаеми - златно-сребърни руди, от находище Милин камък, разположено в землището на гр. Брезник, област Перник. Концесията се предоставя за срок от 20 години. Срещу 1.5%, липсва контролен орган.

7

Анонимен

преди 8 години

Прочетете кво става в Сърбия и как тАлАвизора казва "кое число ЩЕ излезе" и то излиза.После се замислете (ако можете изобщо да мислите) какво е работила майката на пълничкото момченце преди да станат ВОЖДОВЕ и ..................си правете изводите.

6

Анонимен

преди 8 години

Абе виЙ още ли бярвате в дядо Мраз

5

111

преди 8 години

Колонката е 85 ст. две са 1.70 +5ст. фиш прави 1.75 .Като става въпрос за пари бъдъте точни!!!Честито на късметлията!

4

anonimen

преди 8 години

ne znam koi e ama mai 6te si tarsi nova jena

3

Анонимен

преди 8 години

Айде още един милион източен!!!!Този път сигурно не е кмета а е общински съветник на Герб печелившия!!!Играта 6 от 47 пък е теглене на анимационен филм по телевизията където няма реална действителна сфера като при 6 от 49!!! Важното е глупавия народ да бъде измамен и прецакан всячески!!!

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Бедняшки фиш,за лев и осемдесет.Пенсионер или безработен е спечелил джакпота.Както се започна, всяка седмица по един тотомилионер,не е изключено...социалното министерство на Калфин да го съкратят;просто няма да има...нужда от него.

1

Анонимен

преди 8 години

Поредния авер на Дамянов и тиквите