179

до 334

преди 8 години

Косово е сръбска провинция, анексирана от САЩ, които сложиха там марионетно гаулайтерско 'правителство'. Също както направиха и след преврата, който организираха в Киев.

178

Боби

преди 8 години

До Анонимен 384Сори но малко Читат надо както казват Рашките.2 член на РФ конституция гласи по-просто казано Влезнеш ли няма излизане. И забележи това е конституция направена с помоща на ЗАПАДНИ И САЩ ЕКСПЕРТИ по времето на ЕЛЦИН.В косово не е доказна Геноцид - Доказаха масов гроб на 150 албанци и то убити от про сръбска милиция а не от ЮНА - Класическия метод от мухата слон. При Милион Албанци за да е Геноцид трябва да са загинали примерно 1/4 в Камбоджа примерно са затрити 3 милиона човека

177

Анонимен

преди 8 години

Сега да очакваме новия гениален ход на Путин - Южен поток ще минава през Румъния :))))ЕС ще може да си купува газ от хъб на границата м/у България и Румъния :)

176

Анонимен

преди 8 години

До БобиЕрдоган положи още една тръба в задния двор на Путин.Въпрос към Боби:Това генилен ход на Путин ли е?

175

Боби

преди 8 години

До Анонимен 341 3421. Крим по казуса Косово се откачи от Украйна и се закачи за РФ. Ако нещо не беше направено както трябва де Юре(по документи) до сега отдавна да има международен съд и да хвърчат в медиите имена на закони и параграфи. Че на запад това не им изнася е отелен въпрос2. Турция колкото и да иска няма да стане продавач на ГАЗ договорите за за година ако тази година ми мътиш водата с кражби и продажби следващата няма да ти продавам изобщо. Или Случая Украйна и 2018 година.

174

Анонимен

преди 8 години

До тракиецДонякъде си прав ако бяхме съседи с Русия положението щеше да е по-лошо от Украйнското сега.

173

Анонимен

преди 8 години

От днес изолацията на путин е пълна,

172

Боби

преди 8 години

До Анонимен 336Не съм им чел секретните документи нито съм им баял. Знам само че Рашките предложиха на Турция 10% отстъпка която важи само за газта не и за транзита или ГАЗ-10% + цена за транзит до т Х като цената за транзита се определя от Турция. За всички останали ГАЗ + цена на транзит до т (Границата с Гържция)Ако Турция се лакоми за по-голяма отстъпка ще остане без нищо все пак целия проект се плаща от Газпром.

171

Боби

преди 8 години

До Анонимен 335И кога стана това? По времето на спекулативната атака на САрабия и САЩ над РФ като едновременно смъкнаха спекулативно цената на петрола и рублата за около месец.Умря монарха на САрабия да живее Монарха и цената на петрола се качи Рублата се стабилизира. Долара поскъпна и стана нерентабилен за инвестиции, Освен това САЩ почнаха с персоналните списъци със санкции и всички мафиоти и богаташи се изнесоха като инвестиции от САЩ за да не пострадат и техните пари ... Великоо

170

Боби

преди 8 години

До Анонимен 327Умнико нали се сещаш че по споразумения в СНГ и тям подобни до еди коя си година има такива и такива правила? АКО НЕЩО РАБОТИ НЕ ГО БУТАЙ - основен принцип. Като свърши междудържавния договор ще подпишат нов тоя път за търговия в Рубли или Юани. ПАК КАЗВАМ ПРОМЯНА ВЪВ ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА И ТРЯБВАТ ГОДИНИ. БРИКС е на 2 години още всички от базовите документи не са подписани и ратифицирани.Вече е трън в очите на САЩ/МВФ и т.н преди да е заработила практически

169

Боби

преди 8 години

До Анонимен 327Спирането едностранно мирише на Азиатското дай по-бързо да се разберем и да се договорим аз на теб и ти на мен. Алъш вериш на Капалъчерши в Инстанбул е прекрасен пример. Всеки търговец ти казва няколко пъти завишена цена и ти трябва да се пазариш. Това за тях е като спорта. Ако веднага платиш цената ще ти продадат и ще спечелят двойни или тройнио, но няма да те уважават.

168

Анонимен

преди 8 години

важнто е тръби да има за да задоволят Путин!

167

Анонимен

преди 8 години

ХАБЕР ТЮРК ПИШЕ : ЙОК ХАБЕР *** ЙОК

166

Иванчо

преди 8 години

Ами то е ясно - на комунист и на Путин някой има ли вяра ?!! Естествено , че това беше кьорфишек на Путин за да плаши гаргите с това (, че му секнаха далаверата с южен поток )

165

Боби

преди 8 години

До Анонимен 324Малко си назад с материала колега. С Китай минаха на Юани РФ купува повече от Китай от колкото обратно и за това в Юани и като свършат физически с долари, Виж с Индия все още са на Долари. Пак ти казвам за да се създаде Юана или рублата или рупията като световна валута и след това като основна валута трябва да минат не 20 месеца а 20 години. А също така има и Бартерни сделки. САЩ "мноого обичат" бартерните сделки.

164

до 318

преди 8 години

Какъв експерт!, каква мисъл!, а аз се чудя защо родината ни върви назад вместо напред.

163

Боби

преди 8 години

До Григорий РаспутинАко си в София Кажи къде ходиш да Плуваш МоляАз днес заминавам за морето на малко почивка и много плуване че тая жега не се трае.

162

@318

преди 8 години

Пич, много си се объркал в квалификациите. Русия не ТРЯБВА да прави нищо. Тя, както и всяка друга държава под слънцето, прави каквото й изнася в случая. В момента Русия е в необявена война с Украйна. От какъв зор ще продава газ на страна, в която е във война? Щото така си казал ти ли? Или такава е брюкселската петилетка? Много смешни размисли. Които са валидни точно докато не си опекат работата с Китай. След това вече,Русия си има основен пазар,Европа и става второстепенен и всичко е по желание!

161

Боби

преди 8 години

До работещ 316Работещ мислиш ли че в световните финанси нещата се променят от днес за утре. Дори и да дойде "РЕВОЛЮЦИЯ" като у нас на 9.9.1944 промяната на финансовата ситема става чак след 50 години на миналия век. Брикс е проек на 2-3 години. РФ пона да продава ресурси и нефт и газ за рубли 2011 година на борсата на Петербург и от тогава почнаха и проблемите ако се сещашТака че почакай още 5 години и ще говорим.

160

българин

преди 8 години

До me:Ето, още един (ако не е същият) комунистически гений. И ти, нещастие, раздипляш цветни съветски сънища за съветско-китайска дружба, разбиване на САЩ и Украйна и пр. и пр. Ако иска да продава газ на Европа, Русия ще трябва да го продава на външна граница ЕС, а вероятно това ще е Украйна. съветските гении като тебе, начеле с ***, сами се набутаха в този ъгъл. Сега САЩ по-лесно ще ги конкурират с шистов газ - втечнен и пр. Саудитска Арабия и Иран - също.