30

Справедливост

преди 8 години

А кога ще е хайката за незаконните хотели, вили, басейни в защитените местности и извън тях? Пак хвърляме прах в очите на хората. *** искат да застроят всичко!! Това е цялата работа. Само за пари мислят.

29

Анонимен

преди 8 години

Само глоби за всички нарушители в тая държава ще управи работата

28

Анонимен

преди 8 години

абе не са бедни след като имат каравани и коли за по 50 000 лева не ми говори тии

27

Анонимен

преди 8 години

Катунии то тоалетна хартия то насрано то пласмаси повръщано абе ужас *** и виж

26

Анонимен

преди 8 години

Унищожихте къмпингите и кво си мислите, че ще ви тръгнем по гнусните свински курорти. А по въпроса за ***: хората, които ходим по такива места имаме доста повече съвест и си чистим и прибираме ***, даже организираме акции за почистване на местностите. За разлика от *** по плажовете, които хвърлят всичко по пясъка.

25

Pinochet

преди 8 години

С какви пари бедняците да платят хотел? Че да не ходят в гората.....Не пълнете хотелите на КРАДЦИТЕ !!!Акото и хартията се разлагат, но бетона не.....Кой ще накаже тия които унищожиха цялата брегова ивица и сега посягат на планините и горите????????????????

24

Анонимен

преди 8 години

Дивите къмпинги са си кочини, но такава е и всяка крайпътна отбивка. Горичките покрай язовирите също са тотално ***, за Витоша да не говорим. Помислете си колко от вас си прибират ла*няната хартийка, умножете по 1000 и резултатът е налице.

23

Некъф тип

преди 8 години

Не се лъжете и по Запада има диваци, разликата е че там къмпиг означава място което е пригодено за целта с нужник, с отговорник, с ред и в много случаи с охрана ,с правила и с някой който се грижи за почистването там никой не те оставя да опъваш палатката в дивата природа само защото ти е кеф (поне аз това съм видял)

22

Карадереец

преди 8 години

След като:"Горските служители ревизирали поставените палатки в горите.Местоположението на къмпингуващите трябва да бъде регламентирано и предварително съгласувано със собствениците, на чиято територия се намират" горските са категорични , че това са ГОРИ , а не "дворни места " както се водят по"ПУП-Бяла север". Иенно това е територията ,по кадастър в регулация и има изготвен подробен устройствен план "Зона за отдих ", по който ще строят луксозен къмпинг....

21

Стамат

преди 8 години

Хайки за незаконно дишащи въздуха!Я по една брадва и инспекторите...

20

дебелогъз депутат

преди 8 години

Важно е бедния българин да се дере от всякъде,а бизнисмените няма да се бутат.

19

Анонимен

преди 8 години

АМА ВИЕ МНОГО СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ БЕ? НА ГОСПОДАТА У ДРЪЖАВАТА ДА СИ КЪМПИНГУВАТЕ БЕЗ ПАРЕ? МНОГО НАГЛИ СТЕ СТАНА ЛИ БЕ. ТО ПО ТАТОВО ВРЕМЕ НЕ ДАВАХА БЕЗ ПАРИ ТА СЕГА В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ ЛИ ЩЕ ДАДЪТ!?! САМО ИМА ЕДНА МАЛКА ПОДРОБНОСТ. ПО ТАТОВО ВРЕМЕ КЪМПИНГА СТРУВАШЕ ЗА ПАЛАТКА И КОЛА 2 ЛВ. НА ДЕН. СЕГА НЕ СЪМ ХОДИЛ ОТ КАКТО МУТРИТЕ СИ НАПРАВИХА ДЪРЖАВА АМА СИГУРНО НЯМА ДА Е ПО ЕВТИНО ОТ 40 ЛВ. НА ДЕН. И АКО Е ТОЛКОВА ТРЯБВА ДА ВИКАТЕ УРААААА! ЩОТО МОЖЕ И ДА ВИ ОДЕРАЪТ КОЖАТА С 100 ЛВ. НА ДЕН.

18

Анонимен

преди 8 години

Ако къмпингуващите са кияци на държавна хранилка, ромуви или геюви, да не се закачат.

17

Shark

преди 8 години

Значи незаконните строежи никой не пипа, а "незаконно" къмпингуващите ще ги гонят. Абе ние няма ли да спрем да плащаме данъци на тая *** наречена държава

16

Анонимен

преди 8 години

а кога ще има хайки за незаконните строежи ?!?!?

15

софия

преди 8 години

до 15 Аз миналата година след три дневен престой в гьрция( на диво) с кемпер, се прибрах с глоба от 700 евро ;)

14

бг

преди 8 години

А незаконните строежи кога?

13

Анонимен

преди 8 години

Възпитаните хора с къмпинг култура, които обичат да почиват сред природата винаги си събират ***. Тия които оставят мизерии са същите, които събота и неделя идват с шумните компании, неспирната чалга и тубите алкохол. Правете разликата!

12

Анонимен

преди 8 години

В България не останаха къмпинги, но там няма милиони както в лъскавите хотели

11

бачо Кико

преди 8 години

Навремето ходих на къмпинг на Смокиня - райско място беше, преди да се напълни с мутри, чалга и бетон.Сега ходя на море в Гърция, къмпингуваш си спокойно и никой не те тормози. Та който иска на къмпинг - Гърция ви чака :)