34

Българин

преди 8 години

Днес БГ е най-безпристрастния сайт. Новините им винаги показват и двете страни. Особено тези свързани с Русия

33

Анонимен

преди 8 години

До пиклив Сашкоза какви пари си се продал и ти бе ушанко? На рублите вече пари ли им викате?

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 47и къде ги видя тия чудеса бе ушанко? Няма по-гнусна *** от проруската.

31

Анонимен

преди 8 години

8 и 9 снимки доказват че не е раша..защо под снимките няма името на града или село? то не че и при нас няма какво да се покаже ама нали сме свикнали все да търсим тръни в чуждите очи

30

Анонимен

преди 8 години

До DreamTheaterПо тази статистика излиза, че руснаците отдавна са измрели.

29

Анонимен

преди 8 години

Това много ми прилича на нашата нова реалност. В България е пълно с подобни смехотворни и ужасяващи чудеса плод на разрухата сътворена от участието ни в " най - престижната дремокрация ". Когато пътувате просто гледайте а не слушайте чалга. Ще видите доста интересни творения. Те са навсякъде около нас.

28

кадиров

преди 8 години

Гледай де не ти мине през главата бе утрепан.

27

Анонимен

преди 8 години

В лондон не е мизерия.живея си добре.

26

Анонимен

преди 8 години

Ще се смееш на себе си и мизерията в която живееш...

25

Анонимен

преди 8 години

Къде трябваше да се смея.

24

пиклив Сашко

преди 8 години

Пичове и на запад има безумици, но имат пари и организация да се поправят. По-малко, но има. В Америка също има, дайте снимки от гетата, от бедните градове на щатите. Стига с тая пропаганда. Разбрахме Русия сега е мишена за плюене. Но не забравяйте кой ни е освободил от исляма. Кой пее наши песни и кой ни нарича братя? Продадохме си душите за пари.

23

Анонимен

преди 8 години

Руснаците винаги са живели като роби.Те не знаят какво е свобода.Знаят само да пият и избиват съседите си!Спомнете си Полша, балтийските страни, Украйна, Финландия ...

22

Вутов

преди 8 години

Не спират с нормативното плюене срещу Русия, като че ли другаде няма разбити плочки и ръждив винкел. Само някой да не тръгне да търси и снима мизериите из България, че тогава ще е страшно.

21

Дб

преди 8 години

Ей това ,русофилите,в България нямат угодия.Почти всички медии ,са техни , но пак те са им виновни.Кой ми *** в гащите????????

20

истината

преди 8 години

Жалкото е, че руснаците никога няма да стигнат нас. Просто се движим в две различни посоки - ние бавно но сигурно нагоре, а те затъват.

19

Скритата Истина

преди 8 години

С правителствено решение Трейс Рисорсиз ЕООД от София получи днес концесия за добив на подземни богатства - метални полезни изкопаеми - златно-сребърни руди, от находище Милин камък, разположено в землището на гр. Брезник, област Перник. Концесията се предоставя за срок от 20 години. Срещу 1.5%, липсва контролен орган.

18

Анонимен

преди 8 години

"Да строим живота нов! Смях от руските площадки"Присмял се Хърбел на Щърбел. Те поне имат държава и държавници, които отстояват интересите на държавата, а журналята тръгнали да им се смеят на площадките.

17

Анонимен

преди 8 години

Не им се сърдете на днеса, те са жалко подобие на медия, която се прехранва с поръчкови статии, в нея работят една шепа книжни мишоци, които са готови да пишат и против майките си, щом така са им наредили. Въобще медиите ни са ултра зле, затова половината африкански държави са пред България, която е на 100-на позиция по свобода на словото.

16

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

РЕВНОСТА ЩЕ ВИ УБИЕ БЪЛГАРИНА НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕ РУСНАКА.ПОНЕ СТО ГОДИНИ СА НАПРЕД ОТ НАС А ВИЕ ПИШИТЕ ЩУРОТИИ СНИМАХТЕ НОВ РАЙОН КОИТО ОЩЕ НЕ Е ГОТОВ. А ПОГЛЕДНЕТЕ СИ УЛИЦИТЕ В ПАЗАРДЖИК И ПАЗАРДЖИИШКИ КРАЙ.ЕЛАТЕ ВИЖТЕ КАКВИ РАЙОНИ. СТРОЯТ ЩЕ ВИ ПАДНАТ МЪДЕТЕ ОТ ЗАВИСТ. МАЙНАТА МУ НА ПИСАРЯ

15

майорски

преди 8 години

Руснаците поне строят и градят ...лошо , добро ..ама го правят ....а ние с гайдите ..още копаем надолу с субсидий от ЕС и заръки към политиците ни от Америка .....омръзна ми тоя НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ ...българия е една американо-европейска колония ...синовете ни избягаха в Европа да мият чиний ..внуците ни се дрогират ..щото няма родители да ги възпитават ...политиците ни грабят ...народа умира ..30% от българите не могат да четат и пишат на българскидържава няма ...Господи помагай !!!