9

Анонимен

преди 8 години

Нема страшноооооооо...!*** в България са в изобилие!Един ще падне--ДРУГ ЩЕ ГО СМЕНИ И ТОЛКОЗ!Какво тук значи някаква си *** ЛИЧНОСТ?!

8

Анонимен

преди 8 години

Във всяка една държава в света, въвела денонощно каране на фарове, се отчита нарастване на броя на загиналите в катастрофи и това безумие веднага бива отменено, но тук не, защото много маймуни лапкат. А бай ви тиква направи две неща за да се вдигне потреблението на горива. Накара ви да светите като гламави деня и нощта, и ви вдигна скоростта на магистралата, защото е много хубава и безопасна.

7

Истината

преди 8 години

А този КАТ даже са малко. За всеки нормално мислещ човек е ясно, че КАТ е основната причина за многото загинали и ранени, за многото катастрофи и за десетките милиони нарушения извършвани всеки ден. КАТ са тези, които трябва да осигурят изпълнението на закона, но те вместо това си изпълняват плана за глобите чрез налагането на все по-малко, но все по-солени глоби. В крайна сметка хората загиват заради КАТ, но на тях не им пука, нали си имат хранилки за глоби, а "експертите" им дават акъл за щял

6

Анонимен

преди 8 години

Когато фактите говорят, говедата още повече! Фаровете имат доказано превентивно действие... Бастуна за тошовото време. Погледни статистиките през 70-те и 80-те по колко хиляди са загивали на година, тогава говори! Карайте внимателно, бъдете толерантни, спазвайте дистанция, сигнализирайте при всяка маневра, не карайте пияни и карайте с фарове... Оставете полицаите без хляб и цифрата може и под 100 на година да падне...

5

Анонимен

преди 8 години

А ВИЕ КАК СИЯ ПРЕДСТАВЯХТЕ КОГАТО РАЗРЕШИХТЕ ДА СЕ ВКАРВАТ БАРУТАРНИЦИТЕ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ? ЧЕ ЩЕ Е КАТО ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ЛИ? 100 000 МОСКОВЕЦА И ГОТОВО?!? 5 МИЛИОНА НАРОД 3 500 000 КОЛИ ТАКА ЛИ СИ Я ПРЕДСТАВЯХТЕ? АМИ ПРИ ТОЛКОВА МИЛИОНИ КОЛИ ВИЕ ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛЕХТЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА КАТАСТРОФИ? ТОВА МОЖЕ ДА СИ ГО ПОМИСЛИ САМО ОВЧАРСКИ СЕЛЯНИН. КАТАСТРОФИ Е ИМАЛО И ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ЩЕ ИМА И СЕГА. ВЪПРЕКИ ЧЕ ПО ТАТОВО ВРЕМЕ НА ГОДИНА СТАВАХА ПО 100 КАТАСТРОФИ. А СЕГА СА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ НА ГОДИНА.

4

Анонимен

преди 8 години

Такава им е културата на серсемите не стига че ЕС ги затрива ами и те сами се трепят каруцарите

3

dasdasd

преди 8 години

Не е вярно това, всеки пуснат фар на 40 градуса жега като днес спасява поне 5 живота. Значи реално в БГ всички са безсмъртни вече. Каква е тази подмолна статия, питам аз?

2

хммм

преди 8 години

Сигурно защото караме с включени фарове!

1

онбашията

преди 8 години

еми тая година имаше един период дето ченгетата не спираха никакви коли, да нямало корупция.