5

Пена българката

преди 8 години

До Сп???нсСтаваме двама:) И аз ще се върна - аз ще рева по телефона, ти ще събираш парите. А После ехххх живот, здравей, здравей!!!

4

Сп???нс

преди 8 години

от известно време си мисля ,че трябва да си стягам багажа и да се прибирам в БГ ,само си губя времето по тая чужбина , хората с едно обаждане вадят 15 бона аз не мога да ги спестя с цяла година работа .като платя наем ,застраховки , данъци ,някой разход по колата , .... а в бг една тарифа с неограничени обаждания и подхващаш телефонния указател с малките населени места и готово

3

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден, всеки Божи ден някой пенсионер се сбогува с парите си! Много жалко! Те са от старото поколение при което нямаше лъжи и измами. Сега като почнеш от онова недоразумение премиера който лъже безогледно до последния индиец, всичко лъже! Къде живеят тези хора? Телевизиите поставят проблема от години но явно живеят в някакъв измислен свят.

2

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден някой пенсионер олеква с по няколко хилядарки. Е, как да повярваме, че пенсиите били ниски? И как да се убедят депутатите, че са ниски и да ги вдигнат? Ако изобщо тези "новини" са верни, защото може и да са измислици, да хвърлят кал по пенсионерите.

1

Анонимен

преди 8 години

И кви са тия пенционери с 11 хилки пари?