18

Анонимен

преди 8 години

ББ, какво стана с 5,5 милиона от 2012 и 10 милиона от 2011, нали ГРОБ бяха на власт тогава? Къде потънаха онези пари? ГРОБ дали ще се самозастреля най-накрая или пак ще спасяват военното ндк?

17

Анонимен

преди 8 години

Отново наливане на милиони в нечии джобове.Страната на неограничените възможности.Осъдените на последна инстанция биячи от бензиностанцията на "Петрол" в Разград,отново са изчезнали,въпреки промяната на закона.

16

Анонимен

преди 8 години

браво боко мачкай ***

15

Анонимен

преди 8 години

Къде е делото за некачествено изпълнение на строителството? Иначе трябва да има дело срещу Борисов за нехайно отношение към парите на данъкоплатците!

14

Анонимен

преди 8 години

ЧЕТА ВИ КОМЕНТАРИТЕ И СЕ ЧУДЯ. ХЕМ СТЕ НЕДОВОЛНИ ХЕМ СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТ.- АМИ ТЕЗИ ДАНЪЦИ ДЕТО ГИ ПЛАЩАТЕ МУТРЕТАТА СИ ГИ ДЕЛКАТ БЕ!!! ДА НЕ БИ ДА ИСКАТЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ ДА ГИ РАЗДАДЪТ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ? ДА НЕ СА ЛУДИ? КАТО МОЖЕ ДА СИ ГИ ДЕЛНАТ С НАШИТЕ ФИРМИЧКИ! АМА СТЕ НАИВНИЧКИИИ ОВЧИЦИ!!! И АЗ ДА СЪМ И АЗ ЩЕ СИ ГИ ДЕЛНА. НА БЕЗ ОТЧЕТНИ МИЛИОНЧЕТА НЯКОЙ ТЪРСИ ЛИ ИМ СМЕТКА КОЕ КОЛКО СТРУВА И ЗАЩО? ХА ХА ХА ХА. ПЛАЩАЙТЕ ДА ИМА ДА СИ ДЕЛКАМЕ. ТЯ ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА. ТА Я ПРИ ОВЦЕТЕ.

13

до 12

преди 8 години

РБ, ПФ са страшни ***.

12

Анонимен

преди 8 години

До ПростНикакво гласуване !това е преброяване на глупаците Ако нещо се променяше с Избори щяха да ги забранятНе те ли е рсрам да жгласуваш заедно с тези които не работят а само вземат помощи и им плащат да гласуват а ти работиш внасяш данъци и гласуваш БЕЗПЛАТНО

11

До 10

преди 8 години

Не съм писал аз 7, но мога да отговоря: Очевидно само и единствено за РБ и ПФ! Другите са абсолютни *** и не спраха да се гаврят с народа!

10

Анонимен

преди 8 години

Ако се направи равносметка на Изборите кои е гласувал колко пари е внесъл в БЮДЖЕТА ще се види ,че едните ги изкарват другите ги харчат

9

Прост

преди 8 години

До Каква изненадаА за кой да се гласува? ЗА КОЙ?

8

Анонимен

преди 8 години

Кой мислите ще гласува на изборите !?Тия дето лапат милиони не от които ги събират

7

Анонимен

преди 8 години

А за некачественото строителство някой няма ли да понесе отговорност? Защо за сметка на данъкоплатеца некачественото строителство трябва да става качествено? Извинавайте, България е след 100-ното място в класацията на свобода на словото. От което е ясно че няма как журналист да му зададе въпроса който написах тук.

6

Каква изненада

преди 8 години

Изборите наближават и *** утроиха парите за ремонти и строителство, все дейности от които се гепи яко. Тиквата си мисли, че ще го вземат за Тодор Живков, по чието време се строеше много, НО с тази разлика, че тогава се строяха заводи, които са активи за държавата и дават работа на хората, а не безмислени спирки на влака в нищото или поредният ремонт на ремонтът от миналата година! Гласувайте още за тоя артист и кликата му циркаджии с купени дипломи!

5

Анонимен

преди 8 години

Що не даде от крадените милиарди ами от нашите пари? Много лесно е с чужда пита помен да правиш.

4

ха-ха-ха

преди 8 години

Очаква се от съда да взима справедливи решения в новата сграда.Хубаво ще бъде и съдия Янева да резне лентичката.Пълна идилия.А тока следва да се увеличи още , както и цената на винетките.Пенсиите да се замразят , а осигуровките да се увеличат.И така до окончателната победа на ГЕРБ.

3

Анонимен

преди 8 години

Общо 9 800 000 лв?И тези пари са взети от контрабандата и ДДС измамите?Браво!Взимаме от едни измамници и даваме на други ,за да слушкат.А по пътя едни фирми ще приберат едни печалби.Рапоня е велик!И Цвъки е велик!Задават се избори.Вече провали като Костинбродския са недопустими.Там афера нямаше, а Цвъки беше набеден.Явно Тато е възкръснал, преродил се е в нов образ.

2

Даскалицата

преди 8 години

Гепиииим, Гепим, нема как, Батко отпуска и за себе си мисли но идат и избори. Орландовци требва да се купува, Факултета и още Н брой махали. Кво да правим, който ще гласува иска подкрепа, скромна от 50 кинта, за биричка и мастика да има. И чалга до зори като "спечелим"!

1

2233

преди 8 години

Евала Боко , евала Тикво!Харчи милионите, които си взел от нашите джобове.Нека почтените български магистрати се ширят в нови сгради ,да се возят в нови автомобили и харчат с широка ръка огромните си заплати и рушвети, охранявани зорко от полицията и службите.Цецо е невинен.Поредните 10 милиона го доказват по безспорен начин.