153

Име

преди 8 години

Благодаря на Днес БГ, че ми изтри коментара, явно свободата на словото наистина е застрашено.

152

Анонимен

преди 8 години

До муспиКакво става в Подуяне?

151

муспи

преди 8 години

Вижте кво пацани, - ако продължава така безхаберно, то ще почват да бият и нас, а това си е открит антисемитизъм и се приравнява с отричане на холокоста. Че за това ли се борихме, че тва лий демократията?! Другаре, да засилим давлението върху бугарите чрез ваксини. А Соломон Паси е страшен на гушкане. Бой последен е този другаре! Белене вече го подготвят за нас! Аз, всички го знаят, съм стоял настрана.

150

Анонимен

преди 8 години

До ЛИСХЕНаучи значението на думата расизъм за да не се излагаш като кифладжия!

149

ЛИСХЕ

преди 8 години

Как се опитват приятелите на боеца срещу дядото да го оправдават за тази постъпка те се водят съочастници защото подкрепят и прикриват престъпление. Бил приличал на ци*анин затова го били, друго той бияча неискал дядото да използва детския труд , а пребива дядото пред внучето това дете или тези деца за цял живот ще са душевно осакатени.Кой ще покрие болката им - коментар било хулиганство -не е това е расизъм мислели са стареца за ром и са го били защо не го съдят по този член .

148

Анонимен

преди 8 години

Дядо пие бира след което го бият зверски Само "мъжете" знаят защо

147

Анонимен

преди 8 години

България - виновен е пребитият, убитият, блъснатият, ограбеният, измаменият, онеправданият.Докога?

146

Анонимен

преди 8 години

За да бъде пребит човек от футболни фенове/скинари, ***, хулигани/ няма нужда от причина.

145

Анонимен

преди 8 години

Докато определени хора опитват да изкарат жертвите престъпници, няма как да се оправим. Когато човек направи грешка, или постъпи кофти, вариантът е да се извини, а не да се оправдава, че видиш ли, оня бил виновен, щото му дишал въздуха, или му препречвал гледката.

144

Анонимен

преди 8 години

Сега вече стана ясно -видели са,че дядото има пари и са го набили,за да го ограбят

143

Анонимен

преди 8 години

Какво значи някой да си "заслужи"боя?

142

Анонимен

преди 8 години

Саморазправата не е разрешила случаяДецата ще продължават да просят Дядото си е набит и едва ли травмите му са толкова безобидни нищо че веднага са го видели да ходи. Все пак са му оперирали окото ,а не краката.Полицията ще продължи ли обаче да си затваря очите пред тая експлоатация на деца

141

Анонимен

преди 8 години

*** тия фенове много свестни бе... децата защитавали от дядо им... дето ги "експлоатирал"... Направо да дадат децата на феновете за отглеждане.

140

Анонимен

преди 8 години

За дядото с двете внучета - бой.За футболните фенове - награда. Ей това е ценностна система.

139

на снимката

преди 8 години

Като гледам свидетеля на снимката, сигурно и той си заслужава един хубав бой.

138

Анонимен

преди 8 години

"Иначе Борис завършил СМГ с отличие. Сега изкарвал пари, играейки на борсата." Те тия дето кибичат на по биричка цял ден всички играят - кой на борсата, кой на онлайн покер, кой на еврофутбол...

137

Анонимен

преди 8 години

Футболните фенове - невинни жертви на възрастен човек с две внучета.Явно възрастните хора с деца трябва да бъдат внимателно наблюдавани - опасни са.

136

Анонимен

преди 8 години

Тия футболни фенове се оказаха големи почитатели на гривничките. Явно обичат да се кичат хората. МВР и те предлагат едни хубави, лъскави гривнички, вървят в комплект по две.Побоят - грозна работа. Оправданията - още по-грозна работа. "Големите" мъже бият старци и деца и след това се опитват да изкарат старците и децата виновни - много, много грозна работа, направо жалка.

135

Анонимен

преди 8 години

Биячите имат проблеми с наркотиците,лицемерни духовни интереси,сериозни психологични дисоциации,неконтролеруеми халюцинации,мания за величие и неспособност да владеят собствената си личност.Опасни за обществото и то за най-беззащитната му част.

134

Анонимен

преди 8 години

На тези юнаци им липсват първите 20 години възпитание.Освен пиене, цинизми и агресия едва ли има нещо повече в ежедневието им.