18

Анонимен

преди 8 години

Донякъде е прав, че българинът не може да почива. Нагледала съм се на познати, които ходят на почивка (най-вече море), само за да имат за какво да разказват и да не остават по-назад. И какво лошо има да се погрижиш за дома си, все пак в него живееш цяла година, спомените от 2 седмици на плажа не топлят като нов климатик.

17

психоПАТ

преди 8 години

Поредният прекланящ се на западняците дървен философ. Какво щяло да направи германското семейство... ами професоре,според моят опит ще се напие!

16

smqh

преди 8 години

ПАЗАРДЖИК цигари ?! Няма хляб , ама цигари купува ? Прости хора много , ама и наркомани много . 150 лева на човек цигари , по 1 кутия на ден , нещо нормално за средностатистически пушач . Ако са двама - 300 лв , чудесно .

15

Анонимен

преди 8 години

Абе не е съвсем така - видях доста интроверти на морето последния път и то от мъжки и от женски пол. А на планината съм виждал много екстроверти. Така че тези заключения не са на 100% верни.

14

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

българинът е трудолюбив.но управниците го карат с насили да не излиза от къщи парите не стигат за нищо.синът ми и снахата в пазарджик получават общо 700 лв с две деца.парите им не стигат за нищо ток вода ядене цигари кафе пари за почивка няма. внука ми задава въпрос на баща си защо винаги дядо ни праща пари от русия .той нали е вече стар а ти си млад би трябвало ти да помогнеш на баща си.а на мен ми казваш да помогна на вас като остареете

13

Анонимен

преди 8 години

Простият човек винаги ще търси оправданията или в парите, или в околните.

12

Гецата

преди 8 години

Стига с тези оправдания, че българинът го мързи да излезе от вкъщи, защото нямал пари. На интелектуално бедните винаги парите са им виновни за това, че не могат да общуват и че не знаят да се държат с хората около тях.

11

...

преди 8 години

Знчи майка ми и баща ми вземат общо на месец 620лв. нищо че средната заплата за БГ е май 750лв.! Та сега решиха, че искат да идат на Роженския събор за 2 дни оказа се че не може понеже майка ми работи в магазин на уж "не пълно" работно време заради което уж не и се полагало и отпуска и трабвало задължително да работи в събота! Та драги ми смехурко, като говориш за почивка мисля си, че все пак всеки може да почива ако знае, че след тая почивка няма да гладувам година-две-три!

10

аз

преди 8 години

А не може ли в Гърция? Хем на плажа , хем не е шумно и е доста по-спокойно.

9

Aeon

преди 8 години

Този психолог енаглец. Не стига, че живее на гърба на народа, ами и определя повечето хора като домошари и затова не ходели на почивка в планината/на море. А това, че хората нямат пари, не го споменава тъпака. Неговото е мед и масло и мисли, че с всички е така.

8

до кога плява

преди 8 години

А бе Калпаков ли си ,или някакъв друг атрибут,ако писането ти на изсмукани глупости се приравни към ефективна работа да си умрял от глад.

7

Гочо

преди 8 години

Умея аз...И в къщи може да се почива.Точка.

6

Анонимен

преди 8 години

Паркирал до пясъка,надул чалгията и оглежда всяка мацка,намига,подсвирква,вдига вежди и отпива от домашнярката...

5

Анонимен

преди 8 години

Почивката е индивидуално занимание,всеки почива различно,както разбирането за кризата и имането и нямането на пари.За едни лукса е почивка,за други палатката и връзката с природата.Едни обичат да си хапват,други да спортуват,трети да обикалят по забележителности.

4

художника

преди 8 години

Българинът не умее да почива, не защото гони "власт и пари на всяка цена", а защото се старае да оцелее на всяка цена. Докато другите народи са си изградили правила за работа и почивка, тук е пълна анархия.Бачкаш, не ти плащат. Парите, които изкараш ти ги прибират монополистите. Политици- мошеници те крадат всеки ден и за Българина остава максимата: ЗАЛУДО РАБОТИ, ЗАЛУДО НЕ СТОЙ!" Е...... как да почиваш при тия условия???

3

Анонимен

преди 8 години

Тия хора се радват на мекия и нежен пясък, създаден от природата за хиляди години, а не като теб, който трябва да си сложи *** на пластмасова поставка, на първа линия за да се покаже! Точно това имаше предвид психолога в статията! Ясно е ти какъв си! :)

2

Анонимен

преди 8 години

germanzite sa svetovni 6ampioni po hodene na po4ivka. vzimat dori kredit za da hodiat. psihologa da 4ete malko v neta predi da pi6e.

1

Анонимен

преди 8 години

Тия хора що лежат на земята. Нямат ли си шезлонги.