7

Анонимен

преди 8 години

ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТААААМ....

6

Анонимен

преди 8 години

Че целта е била самолета ясно,с каква цел са го свалили не,защо са го сбили точно на парчета там в населено място и кое подред падащо парче незабелязано паднало за след толкова време,как ли долетял самолета от мястото му на изчезване до там като сигнал за изгубени части не е подал,само са му отказали прием,последно казаха под секрет,че бил е видян приземен,почиващ от труден полет,кацане на място далеч от това,но да са пренесли парче от там до острова не са писали,паднали хора няма и видяли също

5

от Рила

преди 8 години

Може да е, а може и да не е...

4

до 5

преди 8 години

Напълно си прав-и още един пример--Островът Диего Гарсия-пак в Индийският океан е английски-а там е най-голямата в района американска военна база......Даже голяма част от заетите с раследването на изчезналият самолет смятат,че от тази база е бил свален пътническиятт самолет.

3

До 1

преди 8 години

Отговорът макар и косвен е в текста между редовете. Френският остров Реюнион в Индийският океан ! 70 години след ВСВ ,когато много колонии получиха независимост, Великите продължават да държат стотици територии по-големи и по-малки като свои. Нали разбираш ,че тези корпорации трябва постоянно да се захранват от някъде. Малко от България, малко от тая и оная държава и така се трупат милиардите. Този алчен свят върви към гибел.

2

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Нормално е да се увеличат годините за пенсиониране. Заветната цел е 72 години !!! И се изпълнява упорито и последователно спрямо указанията от едно по-височайше място не намиращо се в България.Има време да го променим това нещо. *** трябва да се поразчисти. Е ... ако не искаме няма да стигаме възрастта за ренсиониране. Особено децата ни, за които уж викаме, че всичко правим а всъщност ги заробваме жестоко.

1

Анонимен

преди 8 години

Двуметрова отломка може да прилича, че е част от крило на самолет, ако самолета е за 3-4 души, а не за 200-300. Още по-неадекватно твърдение от друго място беше, че приличало на "витло" от самолет, а въпросния самолет изобщо няма "витла". Има лопати, което е една друга работа и то много различна.