13

Анонимен

преди 8 години

NEMA SHANS V MOIA IMA 2LEVA SICHKO DA GI ZIMA KOITO ISKA ZA SVESHTI NA MEN ZA SEGA MI NETREBAT

12

Алекс

преди 8 години

Държавната пенсия от край време си поддържа само минимума на съществуване. Ако не се осигуряваш допълнително и си следиш постъпленията за да знаеш какво ще получаваш после, се получава издънка. А като чета коментарите за прехвърляне на средствата в НОИ си мисля, че са възложили на някое *** да го възхвалява, щото като гледам и той не си вярва на писанията.

11

Иван

преди 8 години

Пенсионните фондове не дават информация за доходността и вземат едни готини такси за да ти "обработват" сметката и това не ме кефи. Ще ги разкарам при първа възможност

10

aig60

преди 8 години

Всичко лъже и краде!Дядо ви Васил Алипиев.Пенсионер от 2013 г. ви питам?ПУФ се внася от работодател. Нали. И имаш доход 10000 лева!Подаваш документи за пенсия и тези от Твоята партита отиват в НОИ.РЕШЕНИЕ на КСО!УФ имаш 6000 лева ,ще чакаш 65 г. възраст.Е това ако е ясно на накои от екипа на Калфин, моля да го обясни точно.

9

Анонимен

преди 8 години

На български език се казва КРАДЦИ.За да има пенсии за старите, трябва да има добре платена работа за младите. Да има, ама няма. Политиците се вживяват в своите правомощия за лично благополучие.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонименза 15г демек 180 месеца имаш 2100 - по 10лв на месецКато си се осигурявал на минимална заплата, каква пенсия искаш да вземаш ?Аз за 15г имам 12600лв - дали ще ги вкарам в НОИ?

7

Анонимен

преди 8 години

Много са нагли всички политици и техните глашатаи. Та на тези условия за пенсиониране кой ще доживее пенсия. Осигуровките са хранилка и допълнителни доходи само за алчните и ненаситни политици.Нацията ни е на изчезване . От кого ще грабят децата ви господа политици.

6

петров

преди 8 години

парите само в НОИ. Вс. останало е ала бала. питайте патилите а не тея дего гушат от фондовете като тоя "експерт". Като рухнат борсите "кво праим?", а те периодично рухват. Що ли? Та само НОИ.

5

Анонимен

преди 8 години

Pak sarobvane na taia bG narod gerb vi sablujdavat a vie plaschtaite

4

Анонимен

преди 8 години

Имам натрупани 5-6 хиляди, бих ги прехвърлил само, ако парите се трансформират в осигурителен стаж.

3

Анонимен

преди 8 години

15 години се осигурявам в пенсионен фонд Съгласиенаскоро ми пратиха писмо, че съм натрупал 2100 лева, което ми осигурява 10 месеца пенсия по 210 леватези се подиграват с меневеднага отидох и подадох молба за прехвърляне средствата ми към НОИ

2

Анонимен

преди 8 години

По-добре е да си прехвърлите вноските в НОИзащото НОИ е държавно и не може да фалираутре частните пенсионни фондове като фалират /както банка КТБ/, ще има да чакате пенсия

1

Анонимен

преди 8 години

Както и да ги прехвърляте не само че намаляват ми до няколко години ще изчезнат. 55% от бюджета на НОИ е държавни пари!