36

Анонимен

преди 8 години

Дистанционното гласуване за нашите условия е рай за купуването на гласове. Вместо да водят платените избиратели до секциите, те ще гласуват направо на компютъра на тоя, който плаща.

35

Прост народ

преди 8 години

Няма задължително гласуване, а само електронно, защото така иска ДПС. Като има задължително гласуване ДПС ще загуби, а като има електронно гласуване ДПС няма да е нужно дори да купува гласове, а да изнудва хора пред компютъра да гласуват за ДПС. Който съответно не гласува за ДПС ще бъде уволнен, ако зависи от кмет, областен управител, министър или друго приближено до ДПС лице. Изобщо ГЕРБ и БСП на власт ли са ДПС получава това, което иска. Вие сте прости и затова и политиците са такива копия.

34

Анонимен

преди 8 години

От този референдум вече няма смисъл. Електронното гласуване с или без референдум щеше да се въведе.

33

Х

преди 8 години

Правиха ,струваха,умуваха и пак кацнаха на догновия.Сега в Турция ще гласуват и кучетата -електронно.Трябва да провалим този ,иначе ДПС ще има поне 150 депутата.

32

Анонимен

преди 8 години

За ел-гласуването референдум не трябва. Решава се административно. Искат да се оправдаят с народа за пропиляните пари по надуване на свирката. Уж демократично.

31

Анонимен

преди 8 години

Какво стана със задължителното гласуване и с намаляване прага на гласувалите, за да може референдумът да бъде валиден. ГЕРБ се предадоха пред ДПС, и те не устояха на думата си да бъдат независими. Един Радан Кънев пролет не прави, а и кат гледам какви хора се псуват по светофарите, предреждат си, лъжат, крадат и мамят, те не могат да оценят хора като Радан. За тях са Воленовци, Бойковци, Каракачановци... Б.Б. не е *** човек, но няма воля да се справи със задкулисните игри. Службата му е сладка

30

художника

преди 8 години

Тоя "Референдум" е пълна пародия. А кажете ми г-н Президент, министри, депутати и съветници, какво разбират от електронен, мажоритарен, преференциален и задължителен ВОТ Айшето, Асан или Мюмюн??? Въпросите ви трябваше да са редактирани така:1. Искате ли да гласувате с кюмпютур?2. Искате ли да пускате за некой, дека го знаете?3. Сакате ли да ви глобиме, ако не гласуьете?Е те това е ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА, демек "Референдум", ама от дека толко акъл???

29

предложение

преди 8 години

само който плаща данъци и осигуровки, само той да има право на глас. Все пак неговите пари се разпределят от хрантутниците в парламента. Ако си в чужбина и плащаш данъци в България, тогава само да имаш право на глас.

28

за награда

преди 8 години

Демокрация е, когато тиквените политици ни налагат волята на американските концерни и на Нато. За награда, ние имаме правото да гласуваме за тях и да им плащаме огромните заплати.

27

Анонимен

преди 8 години

Държавата си отива, не нужно да я коментираме. Бог ни е дал такава хубава държава, богата на природни богатства като злато, газ, въглища, уран и др., но ние като си избираме предателите, които гледат само да се осигурят, така ще бъде. Те се осигуриха, но държавата остана с празен джоб. Затова сега няма полза от тези полезни изкопаеми, тъй като те са в ръцете на чуждите компании и все едно ги няма, защото ще бъдат изнесени. Знаете ли колко злато от България е изнесла компанията Дънди?

26

Анонимен

преди 8 години

При електронното гласуване няма значение дали е анонимно или не, и в двата случая е абсурдно лесно да се подправят резултатите. Онази работа с фалшивите бюлетини преди години е смешна в сравнение с това.

25

няма за кого

преди 8 години

Какъв смисъл има да обсъждаме как да гласуваме, след като няма за кого да гласуваме?

24

до Киро кофражиста

преди 8 години

Същия си като Вожда си - Брюксел Борисов , нищо не зависило от референдумите...Глупости, навсякъде политиците се допитват до Народа си , щото после горко им, техните народи не са като нашия, вдигат се за най-малкото нещо и свалят правителството!Остана да кажеш ,че и от протести няма смисъл!:) Нали така каза вчера Вожда ти - *** Борисов, че едни протести щяли да струват милиарди и спрени еврофондове.....:))))няма такъв идот никъде по света !

23

:(

преди 8 години

Порнография , а не референдум.Тия гадове тотално се самозабравиха.Най - важния въпрос, е да им се намали бройката.но по тази тема мълчат свинете мазни

22

Генади

преди 8 години

По-принцип съм против задължителното гласуване, първо защото съм против задължителните нещавторо, защото ако е задължително, ще гласуват всякакви ***, нямащи никакво понятие и ще напускат бюлетини с Митьо Пищова и какво ли не, просто заради шоутоКолкото до мажоритарния вот, съм ЗА, но там трябва се обясни какво означава "мажоритарен"означава ли, че като е мажоритарен не е от никоя партия, и как ще се гарантира това, и ако е е избран мажоритарно може ли после да се присъедини към парти

21

vesko02

преди 8 години

Пултовете на БСП да не са със заковани на "Против" карти в тях?

20

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

19

Анонимен

преди 8 години

Сложих подписа си в подкепа на референдума, но след тази гавра няма въобще да си направя труда да гласувам. Жал ми е само за Плевнелиев. Кадърен и интелигентен млад мъж се подведе по ББ да му измие лицето и да стане Президент. Тези *** от ГЕРБ не заслужаваха жертвата която Плевнелиев направи за тях.

18

Анонимен

преди 8 години

2 от 3 смислени въпоса за мажоритарните 120 и за задължителното гласуване отпаднаха!Защо? Защото са нуеудобни тям! А остана последния най-безмислен въпрос за електронното гласуване!? без да се уточняма дали с компютър в секцитията (което е ПРАВИЛНОТО) или по Интернет (което е ГРЕШНОТО), защото е 200% купен вот, без никаква възмонност за проверка! Отново питат хората, кат оза Белене - където те не разбират от ядрена енергетика, сега същите ***, не знаещи що е гласуване по Интернет да глават.

17

me

преди 8 години

Досега не съм чула смислени аргументи, как ще се гарантира анонимността на вота при електронно гласуване. Така че съм твърдо против.