7

Анонимен

преди 8 години

Когато правеха тази простотия в самото начало затваряха ул "Шишман" за един месец!!!! Това удар по живеещите там, за бизнеса. Страхотен проблем! Стигна се да се прави подписка до Софийска община да се даде възможност на живеещите да зареждат магазините, да си паркират колите и стигат да гаражите си. Удара за живеещите е голям! Но кой се интересува. Важното е да се "усвоят" парите. Кой от СО някога в мислил за проблемите на живеещите? Общинарите така са се отделили от хората и не разбират проблем

6

Анонимен

преди 8 години

Цяла София е в на места абсурдни ремонти, това не стига, а ще затварят и още улици!

5

Страхотно...

преди 8 години

Добре че няма да съм тук. Пак да не мога да си стигна до личния гараж. Омръзна ми от тия клошарски истории дето само ми пречат свободното придвижване по пътното платно с автомобил.Какво диша София? - миризмата на прокиснала бира от наклякалите по тротоарите клошове. Не ни ли стига *** на Слваейков?

4

Катя

преди 8 години

До АнонименТова изказване само по себе си говори за това какъв селянин си,независимо от това,че София ти е родния град,както става ясно от коментара.. Такива мероприятия трябва да се подкрепят,а не да се оплюват от някакви прости и ограничени хора!

3

колкесо

преди 8 години

софиа ми диша прадниата

2

Анонимен

преди 8 години

Защо триете, истината е това!!! ЕДИН МИЛИОН ЕВРА са парите които отпуска ЕС. Два милиона ли харчи Едрева за един месец? Определено не! А с останалите пари, какво правим? Гепим. И е така.

1

диша?

преди 8 години

Не се диша бе хора....егати жегата :)