45

Анонимен

преди 8 години

София за първи път започва да прилича на модерен град, а вие плюете. Тролова му работа!

44

до 50

преди 8 години

Когато някой е *** винаги някой му е виновен - кмета, "селяните", учителите и т.н. *** вижте малко свят и тогава говорете за София. От 89 насам столицата не е имала по-успешен кмет. София расте и става по-добро място за живот. По тази причина има "селяни", които говорят по 3-4 езика и правят по 4-5 бона на месец, а нс "софианци" някой им е виновен.

43

шоп

преди 8 години

Fun-duck-off-a!

42

Анонимен

преди 8 години

50, ти явно си поредния горд столичанин, който го е яд, че бачка за 350 лв. и са му виновни провинциалистите, които подбивали цената на труда му :))

41

МХМ

преди 8 години

ИСКАМ ВСЯКА ГОДИНА КМЕТСКИ ИЗБОРИ!В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА! ПАРЛАМЕНТАРНИ СЪЩО!

40

yokozuna

преди 8 години

До 27 брато гласувах за теб с голям Плюс, но кото прочетох подкрепата за 41 в зилено се уплашиф, то селянята ни превзеха от всякъде. Дойде един от село засели се на някоя згодна службица и след него половината рода и тя столичани станали. А не щат да копат и това си е, а демокрацията за която така се "борихме" по площади и паланки им върна имотиите и нивите на село ама земеделци няма.

39

Читател

преди 8 години

Ами аз от това нескопосано клипче нищо не видях. Разпознах НДК и строителна площадка. Обаче дали някой работеше - не може да се види с това което ни предлагате.Не съм фен на герб и Фъндъкова, ама това вашето ми намирисва на чиста манипулация стил "Телефонни измами". Колите на работниците - ами има място паркират ги - голям праз!! Вярно не са спазили срока - ами идете и ги питайте ЗАЩО?! Кво ми се размотавате с тоя дрон?! Най много от тъпотия да бутнете някой самолет дето каца! Сензационна тъпня!

38

!!!!!!

преди 8 години

До От СофияПреди Фандъкова беше Бойко ,преди Бойко беше Софиянски.Те ли са червените *** които се хвърлят на едро ? За бойко съм сигурен с тоя 16 милиардов заем наистина се хвърли на едро

37

От София

преди 8 години

До ПетракиевДолно червено ***,какво направихте за София преди Фандъкова ,само кражба и то голяма,ама вие сте по- големите неща ,голема кражба и големо нищо

36

Петракиев

преди 8 години

Акъл,работа от ГЕРБ недей да чакаш.Октомври пак за Фандънкова гласувайте.

35

аз

преди 8 години

Чета коментари и си мисля аз каква я свърших днес ..... лесно е да се намират недостатъци , но и не трябва да се изпуска контрола къде е баланса знае ли човек !!!

34

Идеалист

преди 8 години

Хубаво нещо са новите технологии!

33

Потато

преди 8 години

Чудно е какво ли ще каже леля Данче ? Може би, че вече фирмата е глобена ? Или тепърва ще я глобява, или пък че няма никакъв проблем

32

Анонимен

преди 8 години

Не разбрах защо ми се изтри коментара, че се сменят табелките със срокове по няколко пъти и после обектите се откриват "предсрочно". Това е факт, но явно не е угоден на свободните медии...

31

Анонимен

преди 8 години

До 39Ти мани, ама тия правят и ж.п. линията до Бургас... Как я строят е отделен въпрос, ама като са от обръча на гербавите, ще получават обекти колкото си искат и още толкова. Не че приближените фирми на останалите не са по-различни. После се чуди защо жаби крякат по "трасето"

30

Анонимен

преди 8 години

До 33ГЕРБ и да си спазват сроковете, избират калпави изпълнители. Каква е тая Трейс груп - то не бе Витошка, магистрали и още други обекти. При издънка на такава фирма в чужбина, няма да види повече договор, ама ние сме в БГ, където винаги има задкулисие. С мерак само не става, трябва много повече от това. Видя ли новата част на Витошка как е направена: ами плочите се вадят и са криви вече, 2 седмици след откриването. А частта на Цариградско от миналата година видя ли я: на вълни цялата!!!

29

Анонимен

преди 8 години

СОФИЯ Е ЕДИН СЪСИПАН ГРАД - ГЕТО! ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА Е ИЗГЛЕЖДАЛО ХИЛЯДА ПЪТИ ПО ДОБРЕ

28

Анонимен

преди 8 години

И от настилките отбиват пари - само тук-там подменят някоя плоча, другите не ги пипат!

27

Анонимен

преди 8 години

Пичове, а що не погледнете строящата се от две-три години връзка на магистрала Люлин с околомръсното? Знаете ли, че в изкопите около съоръженията има вече поникнали фиданки, два зарязани прашасващи багера, стърчаща на вси страни армировка и драматично развяващи се леко разкъсани ограничителни ленти? Знаете ли, че кьорав работник се не вижда? А знаете ли чие име виси на информационните табели по строителните огради, доколкото ги има? На същата фирма, дето прави и Цариградско :) Изненадааааа!

26

rev

преди 8 години

До Анонименi ti, 29, syshto... qvno krygozora vi svyrshva na Kalotina