7

dd

преди 8 години

Няма такова нещо като ненужен сигнал !!! В нормалните страни дори и нищо незначително идват до 10 минути... Тук за температура 41 градуса на брат ми ми казаха да намеря аптека и да му купя аспирин !!! ТОВА ЛИ Е НЕЗНАЧИТЕЛНО БЕ ! НАПРАВО МИ ИДВА ДА СИ ИЗРЕДЯ ВСИЧКИ ОТ СПЕШНОТО ДО 10 РОДА НАЗАД!!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Ами така е, огерберестяването на нацията върви с пълна сила /това е новата дума за опростачване/.

5

закономерност

преди 8 години

Тарикатите виреят там където има *** народ ,а у нашенско такива с лопатата да ги ринеш :))

4

Дечко

преди 8 години

Ами то тези "будни" граждани май станаха много и пращат за зелен хайвер доста институции , а линейка да изпратиш ей така щото си комплексар и се правиш на буден гражданин си е за съд!Аз апелирам към тия "БУДНИ" граждани, като са толкова будни да вземат да попротестират малко ,че снощи изклатиха цялата нация , като увеличиха пенсионните години и стаж е дефакто ще се пенсионираме на куково лято!

3

Анонимен

преди 8 години

И без да помагате, при коалиция бостан пак ще останете без пари

2

Анонимен

преди 8 години

Вчера беше 40 градуса.И по най-големите жеги наизлезли пенсиите пълнят рейсовете висят по спирките.Закъде?100 пъти им казват -'не ходете по жегите носете си вода шапки разхлаждайте се избягвайте откритото слънце не пушете не се наливайте с алкохол не трупайте мазнина в телата си" къде ти на *** ще му каже некой нещо...

1

Анонимен

преди 8 години

Тази линейка беше с вече отпадналия надпис "БЪРЗА помощ", т.е. бракувана. Потърсете снимките в нета и се уверете сами.