24

Анонимен

преди 8 години

Стига сте спекулирали със "горките" сестри. Вече има достатъчно материали ,че никой от тях не е бил това, за което ни го представяха. Доктор Здравко е работил като градинар в посолството, жена му е правила кафе и други работи на някакъв висш служител в тяхното министерство на здравето, палестинеца е бил лаборант, едната сестра рехабилитаторка, друга в очно клиника и пр. Всичко беше един цирк, но някои от тях съвсем не бяха невинни.

23

Анонимен

преди 8 години

Трябваше да искате да съдите в Хага, и тези който убиха като куче баща му !!!Или това е друга тема, ако е в интерес на янките може да се убива нали.

22

Анонимен

преди 8 години

А Порошенко кога?

21

Анонимен

преди 8 години

щика който разшири халката на кадафи за този изверг

20

Анонимен

преди 8 години

да свърши като баща си камиларя му с камилар

19

me

преди 8 години

Ей тия милиарди на Кадафи, всички ги търсят ли търсят... Пък животът на сина му разбира се е просто разменна монета. И все пак в Европа смъртното наказание е забранено. Редно би било да се борят срещу него някак.

18

защо?

преди 8 години

Т.н. Международен наказателен съд в Хага си е чист политически репресивен орган, създаден от американците, за да се осъждат техните противници. Най-вече сърбите. Интересно защо, американци не ги лови този съд?

17

Анонимен

преди 8 години

25За едно съм съгласен с ЦРУ- за прврата им в Либия като обесиха тоя кадафи.

16

чист преврат

преди 8 години

Какво въстание в Либия? Това си беше чист преврат, организиран от отдел "Преврати и кланета" на Цру. Цру е най-голямата терористична организация в света.

15

Анонимен

преди 8 години

тоя сина на кадафи трябваше да бъде убит като куче още тогава с баща си. мръсно долно нищожество дето обещаваше само с ехидна усмивка да спасява сестрите ни, а накрая нищо. Мръсен изверг. дано го убият в Родината му неговоте сънародници на бесило по стар техен обичай.

14

Рая

преди 8 години

До 5 Гаврата с човешки същества, каквито и които и да са, ни прави ***, не хора. Да, фамилията Кадафи са престъпници, но по-добри ли са тези, които са ги заловили ? А вие?

13

Анонимен

преди 8 години

А кога ще осъдят Борисов за изтреблението на Българския народ? Кога????????

12

Анонимен

преди 8 години

НАЧИ ЕДИН ЧОВЕК ИЗБИВА 100-ТИЦИ И СИ ГО ПРИЗНАВА ПУБЛИЧНО НО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТ ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХАЕГАТИ ЦЕННОСТИТЕ ИМА ЕС!!!

11

Анонимен

преди 8 години

милозливи извратеняци

10

Анонимен

преди 8 години

При Кадафи либийците не плащаха наем, всичко им беше субсидирано, имаха си чужденци да им работят...сега им остана само "демокрацията"

9

АТАКИСТ

преди 8 години

Бай Тошо нямаше нито един лев в банката- така се оказа накрая за неговото 37 годишно управление.Кадафи за 42 години управление спечели 150 милиарда долара лична сметка.Правете си сметката какъв е бай Тошо, какъв е оня.

8

Анонимен

преди 8 години

Да не говорим как оня дето се сърдеше, че не се обръщалис него като Доктор пращал жена си (едната от сестричките)да забавлява някакъв либийски министър.

7

Анонимен

преди 8 години

До Атакист:Да бе, живи да ги оплачеш либийците при Кадафи,малко четеш друже.

6

АТАКИСТ

преди 8 години

до 2 150 Милиарда миларда долара имаше горкия Кадафи. Ей така щото имал много нефтени кладенци, а?Ще ме разп;ачеш от смях!дали щото не е от крадене на собствения си народ, а? Кажи как се правят тия 150 милиарда долара??? кажио ве, брачед?

5

До Атакист:

преди 8 години

Много се покри от истината за нашите медици.По същество - в Африка има пазар на заразена с вируса на СПИН кръв,която е много евтина. Такива банки с кръв са намерени в апартаментитена нашите сестрички. Най-вероятно става въпрос за търгашество и гаднопечелене на пари, в което са били замесени и либийски работещи.Опират пешкира нашите медици като поданици на слаба държава.Само по себе си това е терористичен акт и ако бе правено в САЩдосега да са загрели електрическия стол.