9

муспи

преди 8 години

Васил Иванов Кунчев (Левски) и футболния отбор Левски са едно и също - кошмар за власт имущите!

8

Алоооуууу......

преди 8 години

Слагайте кавички на това свято за България име Левски за да се знае, че не става въпрос за Великия Левски, а за един посредствен подуенски футболен отбор!

7

Анонимен

преди 8 години

Поредната манипулативна тема против Левски. Защо автора не написа за недадената дузпа за Левски и за спестения на два пъти червен картон за Литекс?! А Литекс още много ЙеГлави ще изяде, докато го подпират съдиите в А група!

6

муспи

преди 8 години

И така не можахте да покажете едно снимка как топката тупва зад гол линията и петия съдия стъпил на аут линията не е видял, затова пък са видели тези от центъра на сектор А от 80 метра и фронтално но линията на вратата. Докато посрещането на топката с ръка се е видяло от всички и главния рефер, но не е важно за идеята от 70 години.

5

Realista

преди 8 години

NAKAZANIE OT 1 MESETS HA..HA..DREME MU NA ONAYA......PACHKITE SA PO VAZHNI

4

Анонимен

преди 8 години

Оставете съдията на мира, бе! Просто си е броял парите, които съвсем случайно "намерил" в един плик. Каква топка да гледа къде тупнала, когато и той е човек - има деца да храни, пура да поддържа, плазми за вилата да купува...

3

знайко

преди 8 години

Тва е Левски бе,много ясно че нема да види!!! Съдийството е част от играта,който не му изнася сменя спорта!!!

2

Боби

преди 8 години

Ей, вие с това наказание от един месец ще затриете човека, бе! По-кротко!

1

-_-'

преди 8 години

Да "не видял" ... то така стават тия неща. Кога като в амиерикансия футбол или баскетбола или волейбола, ще направим "instant replay" за да може съдията да отсвирва правилно. Ама ще секне кранчето на купените мачове, щото как да кажеш ми "не видях, случва се " като ти го натрият в мутрата 3 пъти за да видиш.