13

Анонимен

преди 6 години

Аз съм на 19г и имам хроничен колит от 5г.Болките са постоянни и много силни,наистина има ли лек за това чудо защото трудно се живее.Във много болници мимах,един куп лекарства и билки испих+ диетите строги-но без резултат.Дали наистина е на психическа основа,и как да се измъкна от тази мрежа?

12

1

преди 8 години

Всичко е вярно. Но пътят да се стигне до него е често мъчителен. Обикновено болест, която считат за неизличима. Ако си вярващ, достатъчно упорит и психичеси стабилен откриваш, че лекарство има. За всяка болест и ситуация. Но това е най-трудното да се проумее, че човек като създание на Господ Бог може всичко. Той е създание на любовта. Всичко това би следвало човек сам да изпита и тогава ще знае, че е така. Защото болести не съществуват, те са временни смущения на тялото. Всичко е в главата ти.

11

ГЕНИЯ

преди 8 години

До N:17 и всичките мислещи по този начин!Не ми се искаше отново да взимам отношение, но за по-доброто разбиране от хората - ЩЕ ТРЯБВА. Имаме ли доказателства, че тази жена е измамница? И откъде сме сигурни, че дава акъл за НЕЩА КОИТО НЕ РАБИРА? Сигурни ли сме, че тази жена няма медицинско образование, аз лично не съм й чел биографията.С какво е убивала хора - с нож, пистолет?Нима "истинските доктори" не "убиват хора"?! Или ДА? ИЗВОД: ПРЕДИ ДА РЗБЕРЕШ ВСИЧКИ ФАКТИ, НИКОГА НЕ СИ ПРАВИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ!

10

Анонимен

преди 8 години

Който не вярва да си стои болен, който вярва или вече е разбрал за какво става въпрос да изчисти главата си и съзнанието си, както и цялото си тяло и клетки от травми, блокажи и убеждения, които поддържат и създават болестта, и да си живурка радостно, въпреки мнoгото болни наоколо :D

9

ГЕНИЯ

преди 8 години

С да коментирате не се замислите малко върху думите на тази жена? Не можете ли да намерите нещо и зкъпи пишещи преди мене ТЕСНОГРЪДИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ДУШИ ИЗГУБЕНИ В СВОИТЕ УБЕЖДЕНИЯ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯ,защо предиа ВАС там? Защо винаги по БЪЛГАРСКИ трябва ВЕДНАГА ДА ОТРИЧАМЕ НЕЩО, КОЕТО НЕ Е ТРАДИЦИОННО? Така е по-лесно! Нещо, което не разбираме - да го отхвърлиме! Защото СТРАХЪТ от ПРИЕМАНЕТО НА ТЕЗИ НЕЩА Е ПОСИЛЕН ОТ НЕГОВОТО ОТРИЧАНЕ! КОЙТО ИМА УМ ДА МИСЛИ - НЕКА МИСЛИ !!!!!

8

Вярно

преди 8 години

Като чета коментарите се убеждавам, че 99% от болестите(включително психическите) тръгват от главата :)

7

akula

преди 8 години

я кажи докторице, ако постоянно ти се иска да онодеш, как се лекува?

6

Анонимен

преди 8 години

не ви ли писна от тези псевдо доктори враки магове и други подобни шарлатани

5

никита

преди 8 години

До д-р РадеваТочно така - наши приятели бяха на почивка, поднасят им еклери за десерт на вечеря....и всички в Бургас, в инфекциозна болница натровени...само нашият приятел, понеже пил две-три ракии преди вечеря...нищо му няма! :-)

4

...

преди 8 години

Бре не е от главата а до това какво ти е писано! Не за друго ами един приятел дето не пиеше не пушеше, ходеше по планините и то на големи преходи и на 28г възраст получи кръвоизлив в мозъка и около 2 месеца беше в кома след което умря! Така, че ако ти е писано да се удавиш то значи че няма да се обесиш!

3

?

преди 8 години

Как би излекувала първичен тумор в мозъка - мултиформен глиобластом? Възникнал внезапно, въпреки всички взети мерки за лечение - медицински и природни, младият човек почина само 5 месеца след откриването на заболяването. Даже го лекувахме и с методите на китайската медицина - иглотерапия и др.Считам, че това е една нездрава пропаганда, която дава надежда на много хора, но те не бива да вярват безпрекословно.

2

Win98 SE

преди 8 години

Имам чувството, че шарлатанката сама си задава въпросите, никакво интервю не е това :-)

1

д-р Радева

преди 8 години

Всички болести идват от нередовното пиене!