39

Контратеза!!!

преди 8 години

До некакъв с ник-нейм на името Спартак!Кристияна и Нася заразиха със СПИН около ф459 либийски деца а Валя и Снежа го направиха за пари!Простия и ограничен от към информация бугаристанец си формира мнение от масмедиите,които го манипулират и будалкат както си искат!Бати неинформираното племе съществува по тези територии!

38

Спартак

преди 8 години

Той "справедливия" либийски съд други присъди не издава. Справка - нашите медицински сестри.

37

sultana na Brunei

преди 8 години

Po vremeto na Kadafi I Saddam ima6e red,zakonnost I spravedlivost ima6e RABOTA,kolko mogo bulgari raboteha na neftenite sondi,doide amerikanska demokraciq[nqmam ni6to protiv obiknovennite amerikanci a samo politikata] I eto go rezultata-vseki den atentati,zagivat nevinni hora,eto islqmska darjava,kakva arabska prolet,kakva demokracia,Saddam I Kadafi 6te gi tarsim.......Uvi

36

николай

преди 8 години

Масовите медии на западна пропаганда са го чернили Кадафи, е един от лидерите, който застанал срещу Финансовото робство на целия свят. Централни банки на Ротшилд прави пари от лихви и закопава държави.При управлението на Кадафи по-висок стандарт на живот от Русия, Бразилия, и Саудитска Арабия.Да имаш човешки дом е считано за човешко право в Либия.На всички младежи са получавали по 50 000 долара да си купят собствен дом.Електричеството е било безплатно.Образованието е било безплатно.

35

Ястреб Великия

преди 8 години

Иракския пичага, чиято снимка беше по всички вестници и списания около света как млати с голям чук паметника на Саддам след "освобождението" на Багдат беше интервюиран за 10'ата годишнина на събитието. На въпроса на журналиста, как се чувства 10 години след освобождението на Ирак от диктатурата на Саддам, отговорът му беше крайно лаконичен и ясен - "По-добре да бяха ми се счупили ръцете, та да не бях вдигнал чук на паметника на този велик човек!" Либийците ще го търсят Кадафи'то със свещ!!

34

Анонимен

преди 8 години

Тцъ Тцъ Тцъ. Страни като Либия и Иран имат десетки милиарди, а не са заробени със заеми като демократични Гърция, Италия, Испания и т.н.

33

Анонимен

преди 8 години

Браво бе!Нито дума няма в статията, че Кадафи го свали Западът, а не либийци.Все пак не ни е толкова къса паметта.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33 "След като братя- американците ни освободиха и ни донесоха свобода и благоденствие".... ОООО! Супер! В коя страна виждате днес свобода и благоденствие? Може би в България? Поздравявам ви!

31

Ala_Bala

преди 8 години

Този човек щеше да изведе Либия на пътя на истинската демокрация. Господ да запази живота му. Хиляди благодарности на Либия при Кадафи. През годините на изкуствено предизвиканата инфлация 1996-1997 в България от там можах да изхраня семейството си и да не бъда ограбен от българската политическа класа - която и да е тя!

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"библикъл"да се чете

29

Анонимен

преди 8 години

В статията озаглавена "Изкуплението в Края на Дните:падането на Сирия и Месията"в БрейкингИзраелиНюз:лейтист нюз библицал пърспектив,се подертава,че зохара бил предсказвал,че Йерусалим бил предопределен да достигне Дамаск и разбираме,че Асад е човека ,който забавя излизането на месията,който знаем ще е антихриста.Либия е част от тези,смятани за "заплаха"за"Израел".

28

дежавю

преди 8 години

Либия има по западни източници над 50 млрд $ , а в действителност над 200 млрд. $ в западни банки, всички са на името на Кадафи, ако е жив синът е наследник. След смъртта на последния Кадафи,познайте за кого ще останат милярдите на Либия.Историята с руското царско злато инвестирано във Федералния резерв през 1913 се повтаря, познайте кой финансира Болшевиките и им заповяда да избият всички наследници на Николай II.Все още няма кой да предяви претенции за 90% от ФЕД, колкото е дялът на Николай

27

Анонимен

преди 8 години

***, рано или кусно и вас ви чака нещо подобно!

26

Анонимен

преди 8 години

За изверги като него и баща му- една смърт е малко!

25

Анонимен

преди 8 години

"Смъртта на Кадафи започва демократичния процес "бяха думите на Саркози,днес тази демокрация я виждаме =изтриване на просперитета на либийскта нация и на държавата от картата за да се задвижи към Сирия.Срещу Сирия се води религиозна война като люлка на арабския национализъм и враг на "Израел".Падането на Сирия е за окултизма идването на фалшивия месия

24

Ф.

преди 8 години

Май липсва малко пунктуация в заглавието, нали?

23

Анонимен

преди 8 години

ИД е инструмент на НАТО и западния петролен елит, туберкулоза за всички, които им са фенове!

22

Петър

преди 8 години

До Ла Фонтенне е това извода! Извода е, че рано или късно всичко се плаща.

21

istinata

преди 8 години

abe bg medicite kato se zamislia d ane sa bili naistina atentatori.purvi opit za nadigane na naroda i otslabvane na vlasta tam

20

онбашията

преди 8 години

запада да го спасява и да му поднася извинения , щото иначе ше има черно знаме на бял дом да се вее