12

4epa

преди 8 години

NE VIARVAITE NA KOMUNIST NIKOGA!!!! I KAKVO STANA NE AMA DA !!!

11

Ани

преди 8 години

Аз както знаете съм критична спрямо гърците. В същото време мисля че най-елегантния начин да си възвърнем Беломорието е като поощряваме подобни типчета като Варуфакис, Ципрас и шайка. Те се оказват доста ефективни в разрушаване на Южната ни съседка и най-бързо и елегантно ще осъществят нашите национални идеали.В същото време не мога да простя на Гърците че субсидираха БСП с 40 милиона които отидоха по пощенските кутии и осигуриха изборната победа на Жан Виденов. Така че "Ципрас им се пада"

10

Анонимен

преди 8 години

Пените се, но гръцките пенсионери взимат по няколко стотин евро на месец и не ровят по кофите като у нас...Те са добре, ами да погледнем себеси! Нашите управници, които са ни подложили на геноцид продължаваме да ги носим на гръб. От 89-та колко са влезли в затвора за корупция, на колко са им конфискували палатите?

9

Ани

преди 8 години

Карл Маркс във второто предисловие към Капитала казва:Едно нещо, което няма материално изражение /чест, достойнство/ могат да бъдат преотстъпени срещу пари. По този начин парите дадени за тяхното отстъпване се явяват тяхната цена.*** от всичко най-обичат парите. Няма достойнство, национална чест, нищо. Важното е да клефти парите и да ги похарчи. Пък после народа, кучета го яли ...

8

Анонимен

преди 8 години

тоя сталенист няма да спази нищо , защото отива на избори с една дума си отива

7

за какво

преди 8 години

Въобще да не спазва нищо, а да се маха от Европейския съюз докат не е потънала с него! С това споразумение, което тайничко си приемат -TTIP, цяла европа ще е зарината с ГМО, шистов газ, замърсявания, цените ще се повишат, безработицата ще се повиши, а заплатите ще намалеят! Не им трябва да стоят в Европейския потъващ кораб - съюз, по-добре да се спасяват още сега, докато имат възможност!

6

Алекс

преди 8 години

"Никой не може да ти даде, това което аз мога да ти обещая" ли беше :)

5

скептик

преди 8 години

Все едно, че гледам наш Боце ! Едно обещава, друго говори, а трето върши.Същата Боцка! И се пъне като спасител на нацията като него.

4

Loyko

преди 8 години

E ,shtom Garcia e obeshtala...nema laza , nema izmama.Abe ostanaha li vse oshte evropeici ,koito da viarvat na tezi menti.Grak da ti obeshtae e nai lesnata rabota za nego.Viz da izpalni,tova e druga tema.

3

Анонимен

преди 8 години

До Стамат от кого да я освободи бе?

2

Анонимен

преди 8 години

Ципрас се самоубива като подписа и предаде гърците вместо да подаде оставка заедно с Варуфакис още пре юни.

1

Стамат

преди 8 години

Като се върти като ***, да му пада главата и да идва следващия и дано той наисина освободи Гърция!