8

Анонимен

преди 8 години

Към 9Е, щом вози българи 10 пъти ще проверява. Ей Боже дай малко акъл на тези хора. Прави сте, нали сме на изчезване. Ама то по-добре да ни няма като сме такива мрънкала.

7

Ира

преди 8 години

Пътниците имат право. Ако този народ не се научи да си търси правата ще го мачкат като малко червейче. Фирмите работят на принципа " АКО МИНЕ " . Едни деца в Испания предварително платили останали без хотел защото някой използвал метода недоразумение да сложи парички в джоба. " Ако мине" Крайно време е да се разбере че българина не е червейче за мачкане и другия път фирмата като разбере че вози българи пет пъти да провери изправността и горивото на машината. До тук ясно ли ви е

6

някой

преди 8 години

"В машината сложени 100 литра и не успяла да запали". Всеки знае, че глътне ли въздух не се пали ей така, "слага" се гориво преди да угасне.

5

Анонимен

преди 8 години

Ама вярно големи мрънкачи станахме.Стояли два часа...все едно са стояли два дни.Колкото и често да се проверява един автомобил,винаги може да аварира.Факта,че повредата е отстранена на място говори,че не става въпрос за сериозен проблем.При днешните модерни и набъкани с електроника автомобили и автобуси,едно кабелче да се прекъсне и може де не тръгне.Това да не е лада или москвич да ти трябват само маркуч,парче кабел, тел и клещи в колата и няма закъсване :):):)

4

Анонимен

преди 8 години

ДО 4ПРЕДИ ТРЪГВАНЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ПРЕГЛЕДАНА?

3

Alabala

преди 8 години

До Анонимен:Аз поткрепям Дедо ви. Случва се . Да летят самолет или да ходят с собствена кола. Нестига че ги докарал до бензионстанцията ами реват. Аве измекчри са всички. Техника , пуктази жена ще сложи ли триъгълник ми е чудно ако се развали колата и ... В Бг само мрънкаме това е поредния пример.

2

Анонимен

преди 8 години

ДО 1ТИ ИЗГЛЕЖДА СИ РОДНИНА НА ЗАПРЯНОВ..САМО ДА ТЕ СВЕТНА ЧЕ ХОРАТА СА ПЛАТИЛИ НА НЯКОМУ ЗА БЕЗОПАСНО И СИГУРНО ПЪТУВАНЕ. ПРИБРАХТЕ СИ ПАРИТЕ И ОЩЕ ГРАЧЕТЕ ТУК...СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СИ ПЪТУВАЙТЕ САМИ И СИ СТОЙТЕ АКО ЩЕТЕ И ЦЯЛА НОЩ СИ ГО РЕМОНТИРАЙТЕ НА ПЪТЯ

1

Дедо ви

преди 8 години

Абе тия пътници *** ли са? Като се счупи колата къде да стоят във фоайето на операта ли? Стояли били два часа, е какво хеликоптер ли да им изпратят за 15минути?Много важни станаха всичките ама им пожелавам да им се повреди личната кола на магистралата и да видим колко време и къде ще висят кат на дедо оная работа!