73

Анонимен

преди 8 години

До Банкеръtoi e ot aksokovo. malak i gaden grad

72

Банкеръ

преди 8 години

Гн кмете сложете една бариера на входа на Созопол.Шопите трябва да се сурвакат.С влизането на Абсурдистан в ЕС бариерите на дунав мост трябваше да бъдат махнати,но тогава далаверата умира.В този ред събирането на такса Туризъм си е в реда на нещата,на фона на останалите безобразия.

71

FBI

преди 8 години

Кмета на съд и веднага в Затвора без да се закриля по Политическа линия от ГЕРБ , стига с тея шменти-капели СХЕМИ

70

Гражданин

преди 8 години

Пътя е преди всичко панорамен. Да пътуваш от Созопол до Приморско край морето е истинско удоволствие. За да намалят транзита през Дюни и св Тома преди година го затвориха,като причина че ще стават катастрофи с новия директен път.Имаше протести да се отвори пътя и държавата направи тази година модерна и безопасна връзка м/у двата пътя нооо транзита през юли и август се увеличава и кмета е бил посъветван да го затвори. Това е друго няма Транзита пречи на двата курорта.

69

Анонимен

преди 8 години

Ако общината трябваше да асфалтира пътя щеше де се оправдае че е държавен но ако някой реши да граби и ако не го видят имотът е кметски. Докато не видим кмет в затвора нищо не може да се оправи.Защо по някога изобщо ги показват колко са откраднали и нищо повече .Отговор, за да станат още по нагли.

68

inatut

преди 8 години

Лъжете ***. В неделя го махнаха

67

Жени

преди 8 години

тоя кмет на Созопол въобще не е нагъл! Той заедно с всичките си колеги може задружно да се хвърлят от скалите преди плажа. Каква наглост, че и такси ит хората ще събират. Добре дошли в България, другото лято да няма издигнати два три комплекса там?!???!

66

Анонимен

преди 8 години

Много се е ''загрижил" за хората кмета. След изборите друга песен ще запее. Гледа в очите хората и лъже. ПРОДАЖНИК!

65

Анонимен

преди 8 години

patiat nee nujen tam e hotela na ilia pavlov .mytri dolni.

64

Анонимен

преди 8 години

Още открай време, от създаването на първите държави, им е било основно задължение да пазят пътищата от разбойници. Деградираме, господа.

63

Анонимен

преди 8 години

Созополският кмет е виден природозащитник. Преди време беше хванат в бракониерство с бременна сърна в колата. Тогава някои съдии и прокурори се сдобиха с крайморски имоти и случаят беше смачкан. Да не говорим за другите му подвизи.

62

Анонимен

преди 8 години

Че то ако всеки кмет има право да затваря пътища-половин България ще е затворена и недостъпна. Кой му е дал право еднолично да го решава и по кой закон?Пътя може да е на общината но дори и тя самата няма право да го прегражда, къде е експертизата изказала се че е опасен участък?От кога кмета е и експерт?Кой ще плати за нарушената асфалтова настилка пробита заради колчета?Ако аз или някой друг го направи ще има глоби защо сега ги няма? И кой е той че се разпорежда с обществена собственост еднолич

61

dp

преди 8 години

А бе сериозно измитане на мераклиите да събират пари от хората по морето си трябва, де давидим докъде е търпението на всички останали.

60

Анонимен

преди 8 години

Пишете "колци", че селяците/шопарите не разбират :)))))))))

59

Анонимен

преди 8 години

Аз за това дори като съм от Бургас, до сега само един път съм стъпил в Созопол о повече няма да отида..*** спрялото село!

58

Анонимен

преди 8 години

Наскоро пътувах през Албания,ами мога да ви кажа че дали са за почивка там дали на път за Гърция,но е пълно с поляци,словаци,чехи и какви ли не с коли.Е тези хора преди бяха в БГ.Сега защо не идват?

57

123

преди 8 години

Какво ще кажете за тубите от минерална вода, сложени пред всяка къща, за да не могат да паркират коли?!? Хем 'елате ни в хотелите и квартирите', хем 'намерете си място за паркиране', ама то такова няма! Трябва спешно да се реши въпроса с паркирането!!!

56

Анонимен

преди 8 години

До 68!Тихо ! Алчният резак ще сложи и мрежи за делтапланеристите!

55

cecko

преди 8 години

Все по-малко хора ходят на Кафяво море.

54

шоп

преди 8 години

Де е Никалинка, туристическата ни курифейка! Скоро за Герб и българската природа ще се говори както за Костов и приватизацията!