11

Сп???нс

преди 8 години

живея в едно градче около 10 000 д. и полицията имат две електо-скутерчета и патрулират с тях - цената им нямам представа , но като знам че един велосипед с батерия струва 1000Е не ми се мисли .

10

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАвтомобилните компании не искат да произвеждат електромобили и затова все правят подобни изгъзици да замзват очите на публиката. Хем излиза че са много екологични, хем никой няма наистина да иска да си купи такова нещо. Дори и в редките случаи с нормални ел. коли като VW E-Up! цената е двойно по-висока или повече.

9

414

преди 8 години

А бъдеще без ГМО може ли? Знам, не може, нали си приемат търговското споразумение със САЩ, и ще ни натресат и ГМО, и шистов газ, и кво ли не още....

8

Румбо

преди 8 години

Гледайте филма "Кой уби електрическата кола" и ще намерите отговора!

7

ми

преди 8 години

Електроавтомобилите отдавна са ежедневие в развитите държави. Шевролет, БМВ, Тойота, Тесла, Хонда и т.н. от три години произвеждат и продават хиляди електрички. Страхотни и на съвсем приемливи цени. Ама друго си е да е българска теслА, а? А шмульото инж. изибретател явно все още се къпе със студена вода. Ако го прави избщо де.

6

Анонимен

преди 8 години

С времето ако са рентабилни ще се наложт. Да не пребързваме, не сме от най-богатите страни за да ги купуваме тези чудории скъпо. Като влезнат в по-масово производство ще им са по-ниски цените, батериите вероятно ще издържат повече и слънцето ще грее по силно ;)до тогава съм против държавата да купува подобни глупости. Защото не ни бива в обществените поръчки и комисионните.Инъче е готино, за малък град можеш да си пъркаш цял ден за никакви пари.

5

Koko

преди 8 години

До 4ТУ не са направили още нищо. Това което четеш са брътвежите на някой си инж дето сега открива топлата вода ама за да я докара до нашата баня му трябва помощ от държавата. Сега за сега човека е монтирал електромотор на стол с колелца и му трябват пари да си купи акумулатор. Толкова от ТУ

4

До 1

преди 8 години

Това на снимката няма нищо общо с това, което от ТУ са направили. То е Toyota I-Road и е направен да комбинира кола и мотоциклет в едно, така че хем да избягваш задръствания с тези габарити, хем да си си в купенце така да се каже. Това е много удобно за азиатските натоварени градове, но и тука с кеф бих го ползвал, като знам каква агония е с търсенето на паркомясто.

3

Анонимен

преди 8 години

"Нормалният" автомобил е ***!!!!! Той ни трови всекидневно, убива хора по улиците всеки ден, пречи на движението като паркира къде му е удобно (тротоари, зелени площи, детски площадки). Запушва улиците в движение и спрял. Води до затлъстяване и мързел у шофьорите, а оттам до инфаркти и всякакви болести. Колкото по рано изчезне този ***, толккова по добре. Разбира се автомобилните компании хич и не мислят така и правят всичко възможно да продават още и още, поддържайки робите си в делириум.

2

Bit

преди 8 години

Това на снимката е Тойота!

1

Анонимен

преди 8 години

Добре де толкова ли не могат да го направят да прилича на нормален красив автомобил.Винаги е някакъв ***.Примерно нещо като ситроен с1,шевролет спарк с ел мотор..