43

Анонимен

преди 8 години

Абе наякой спомня ли си името на един дето щеше да отваря 1000000 работни места и куп други глупости плещеше. Май говореше и доста добре английски език ама се затри някаде по европа.

42

шоп

преди 8 години

Яка бойкомунистческа пропсганда, яка!

41

Анонимен

преди 8 години

То тикварското правителство "оправи"всичко и всички в България, та и работа за още 100 000 души е намерило - най-вероятно за пазванти на Боко и боковистите!?

40

nvm

преди 8 години

Никой от никаде няма да се върне даже скоро още заминат след 4 години в България ще останат само шепа земеделци и много ама много малцинство,следващата крачка е само малцинство защото на земеделците няма да има кой да им управлява скъпите земеделски играчки и да пасе животните и точка, и ще пише 681г.- 2020 г.П.С.- забравих и малко пенсионери (от силовите ведомства)

39

Един Българин

преди 8 години

До Анонимен 52Не знам с Ани какви уговорки имате, но тя е права, а ти май ще переш "на ръка". Познавам много гърлежи, които работят у нас, защото за висококвалифицираните кадри са ниско платени в тяхната "квази икономика/държава". Българи също се върнаха, защото там им предлагат половината, че и по-малко пари.Аман от нихилисти. Вместо да се стремите да не сте слуги на тия търтеи (как не ви е обидно това) и да се стремите към по-добра работа с повече заплащане - вие мелете по форумите.

38

Анонимен

преди 8 години

Рано е господа да точите лиги и да потривате ръце.Не се знае кой ще е на власт след време и кой ще яде от голямата баница.

37

нормлни ли сме

преди 8 години

преди години Мaслaровa нaпрaви кризисен щaб дa посрещa зaвърнaлите се от Кризaтa по светa.Е опскaхa някой лев държaвнa пaрa.Последно имaше някaквa прогрaмa и обикaляхa по светa дa кaндърдисвaт хорaтa зaд грaницa дa се връщaт тук.Резултaтa беше след няколко похaрчени милионa едно пaк повтaрям ЕДНО СВ подaдено.Сегa е пaк същото.Те щом брaтятa предпочитaт дa просят тaм отколкото дa стоят тук.....

36

Анонимен

преди 8 години

какво ще им осигурят работа по онези програми,който са ден до пладне (временни) и заплащането е минимално те в гърция колкото и да взимат е повече и хранят семействата си тук ,ако се върнат тук с работа и заплатата,която вероятно биха им подсигури парите няма да стигат само за тях да нахранят

35

Анонимен

преди 8 години

Аха, ще се върнат 100 000 за заплата от по 150 евро.....Особено квалифицираните......

34

Анонимен

преди 8 години

"СПЕШНИ МЕРКИ"...ДА НЕ Е НЯКАКВО ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ...ПО_СКОРО ТЕЗИ СПЕШНИ МЕРКИ ДА ОРГАНИЗИРА ГЪРЦИЯ ДА ГИ ОРГАНИЗИРА -ЩЕ ВИДИТЕ КАКЪВ ПОТОК ЩЕ ТРЪГНЕ НА ТАМ БЯГАЙКИ ОТ МИЗЕРНИТЕ ТУКАШНИ ЗАПЛАТИ

33

Ани

преди 8 години

***, *** как да ти кажа: Просто съм прекалено възпитана за да ти го кажа откровено.

32

глас от народа

преди 8 години

Най-големия успех на Руснаците е че успяха да накарат Българите да мразят себе си.

31

до Мунчо

преди 8 години

ама ще си си в България нали

30

До 29

преди 8 години

"За 10-11 години гурбет в Гърция съм си подсигурил старините, без да слугувам на някой тукашен ОЛИГАРХ и да му изкарвам милионите!" А какво си правил,щом не си слугувал?

29

Анонимен

преди 8 години

Никога няма да се върна, ако ще и да прося по гръцко. От двете злини трябва да се избира по-малката.

28

Анонимен

преди 8 години

Абе ще лапат пари по оперативни програми, интересува го някой за българите в Гърция, в България или където и да било. А някой ще се върне и ще разчита на Министерството да му намери работа.......

27

Анонимен

преди 8 години

Работа е имало и винаги ще има. Да дойдат на село и ще видят, че работата никога не свършва, вместо да се прибират в прогнилите панелки. *** трябва да разбере, че и на село живеят хора.

26

Гастарбер

преди 8 години

Да си направят труда и да видят колко, какви и от кои райони са нашите работници в Гърция. После върху тази карта да набележат мерки и отпуснат на местния бизнес инвестиционни проекти, чрез които да се открият работни места. Това да стигне до хората в селищата с най-много гасарбайтери и до самите тях. Ако се раздават пари на калпак, това ще е чиста загуба.

25

Анонимен

преди 8 години

Хахахахаха .... няма луди да се връщат ... Да си знаете :)

24

до българин

преди 8 години

ТИ ЛИ ХОДИШ БЕ КЕНЕФЧИЬО ,*** МИЙ И НЕ ПЛАЧИ *** Е НА БАЩАТИ СИНЪТ МУ!АМА ЕДНОКЛЕТЪЧЕН ОРГАНИЗЪМ БИЛ ОГУЕН БЕДНЯКА СМЕШЕН ЖАЛЪК ВИЕ В БЪЛГАРИЯ СЕЛЯНИТЕ ОБИЧАТЕ ДА СЕ ОЯЖДАТЕ И ДА СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ СТЕ ПАЗВАНТИ СТРАШНИ НЕ СИ СТРАШЕН БЕ *** ТОЧНО ТАКИВА КАТО ТЕБ ИМА КЪДЕ ПОВЕЧЕ ДА ГИ ОЛУЧВАШ НАРИСУВАЙ СИ МИШЕНА НА ЧЕЛОТО И БЯГАЙ ШУТ.