8

Писна ми!

преди 8 години

Докога бе! Боже, докога? Докато не започнат да ни слагат бомби по моловете, да ни режат гърлата и да забременяват жените ни? Или и след това? Докога, братя, ще търпим тези полухора, изповядващи мракобесна религия, проповядваща смърт да се нанасят в нашата татковина?

7

Анонимен

преди 8 години

върнете парите от оградата в държ хазна, ако беш Тато комар нямаше да прехвъркне , а с тия дър дър тик ,неможешда очакваш нещо по добро

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен10 000 000 SAMALKA SUMA ZA GERB--IDVAT IZBORI I TRIABVA DA SE PLASHTA PO GETATA.

5

анонимен

преди 8 години

Най-очарователната представителна от БСП в Брюксел.

4

муспи

преди 8 години

Все още ли не сме наясно че евреите го правят?! Докато все още има българи да започнем операцията Възмездие. Където видим лошо прикрит евреин - кухненски нож в гърба! Те са навсякъде, те са милион а разправят че биле 2,500! С 2,500 не може да се провежда този широкомащабен геноцид, още повече че евреите са некадърни и за най тъпата работа, трябва им масово участие и гарантирана безнаказаност. Убивай евреи, утре ще е безсмислено, тука ще има вече 25 милиона дивака!

3

Чекист

преди 8 години

И когато кинтите свършат кво правим? В Германия ли ги пращаме?

2

наясно

преди 8 години

Нито са "бежанци", нито са "сирийски".Това са незаконни емигранти мюсюлмани, калесвани от цяла Африка и Азия, като целта е да се атакува християнската идентичнос на Европа, в угода на т.нар. НСР.

1

кон

преди 8 години

10 милиона ще дадат от ЕС та да може оная от снимката и нейните побратими да ги лапнат.А българите и бежанците дгд...