37

Aeon

преди 8 години

София и България...

36

Анонимен

преди 8 години

Нека им увеличат цената на тия мафиоти и назначени капиталисти.Важното е да не я пипат за материяла.

35

....

преди 8 години

Аз пак ще кажа. Цената на тока се и Е завишена изкуствено. Реалната цена на тока е около 30% от това което плащаме. Всичко това е поради проект Зелена енергия. Уж зелената енергия не изисква никакви ресурси а е 4 пъти по скъпа от тази от АЕЦ. Към Гърция изнасяме 700 Мегавата Ел. енергия, която в домакинствата достига на цена 35% от тази на която я купуваме ние за нашите домакинства. Това включва и печалбата за ЕРП-тата в Гърция. Махнете задължителното изкупуване на зелена енергия и вижте евтино

34

:-D

преди 8 години

БРАВО НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ!!!Поне те си защитават интересите! Работниците да не се оплакват, щом една стачка не могат да вдигнат за защита на правата си! Робувайте си!

33

:-D

преди 8 години

СРАМ ЗА СИНДИКАТИТЕ, които се договориха с Орешарски да не вдигат протести миналата година!

32

:-D

преди 8 години

СРАМ ЗА СИНДИКАТИТЕ, дето работодателите вдигат национален протест, а те ни веднъж за 25 г! :-D:-D:-D

31

Анонимен

преди 8 години

По-добре гербо-комунистическите "бизнесмени" с харизани ВЕИ-паркове да плащат поскъпването на тока, а не наредоцеът, който вече втори гербомандат му съдират съдраната кожа.

30

Анонимен

преди 8 години

Абе то пък един бизнес, мани-мани. Не ти е от работа.Само гелосани назначени милионери и гереберастки послушковци.Свикнали единствено да лапат и като им спре лапането, да протестират.

29

Някой си

преди 8 години

''Бизнесът затваря София и България заради тока'' ??????????А аз си мислех че София е в България....Даже че ни е и столица.

28

АНОНИМЕН

преди 8 години

Докога ще ги жалят тия фирми. Та те 98% са в сивия сектор. Печалбите им /НЕОФИЦИАЛНИТЕ/са огромни. Ами ако се разровят контролните органи /ама и те са корумпирани/ ще излязат несметни богатства на тези така наречени фирми и техните скъпо облечени собственици. Всичко май рефлектира върху домакинствата. А един пример с горивата, цените падат но цените на стоките не и при следващо увеличение на горивата цените още скачат. Излишно е да се коментира защото при нас бизнеса се намесва в политиката.

27

Анонимен

преди 8 години

Ммм,да,Киро Гелата ще предвожда този "Г*й парад"...Алчния т.нар. "бизнес" не стига че експлоатира работниците си,не стига че им дава жълти стотинки често за по 14-15 часа работа,не стига че осигурява същите тези на 4 часов работен ден и на минимална раб. заплата,а сега щели и да протестират...БЕЗОБРАЗИЕ!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Биснесът иска да товарят повишението на битовия потребител.Като не им харесва решението за увеличение на токаДА ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ!

25

симбиозаааа

преди 8 години

Симбиоза на работодатели и синдикати ??!!А може би апетити за обезценяване и приватизация на останалата енергетика която ВНАСЯ в бюджета на България данъци. От която с подставени лица и фирми сучат партиите !!!Е господа работодатели да видим имате ли смелостта да кажете това ???НЕ СИГУРЕН СЪМ !А заплатите кога ще са нормалниИ стигаме до :ПАК социална политика през цената на тока !(също е стока като техните произведени с ЕНЕРГОЕМКИТЕ си НЕРЕФОРМИРАНИ производства ).Тях кой ще реформира

24

Анонимен

преди 8 години

VSICKI SA PODCINENI NA GERB I PLASHTAT,A SEGA MALKO PUSHILKA I DR NISHTO

23

...

преди 8 години

Sajelqvam che pisha na maimunica,no imam problem s kirilicata na tableta (prosto utochnqvam,ako nqkoi reshi da pravi komentar za tova)

22

...

преди 8 години

Mnogo e prosto...nek da kupuva el energia ot Kozlodui,a ne ot razni chastni drujestva i nqma da e na zaguba!!!Vei,paneli navsqkade s hilqdi dekari obrabotvaema zemq prevarnata v jeleza i paneli,amerikanski vecove i tem podobni...dokoga naroda shte plashta politicite da si palnqt djobovete s zakoncheta i davane na preimushtestvo na sektor za koito Balgaria ne e gotova!!!

21

Добруджанец

преди 8 години

А кога Премиера Бойко Борисов / който се ЗАКЛЕ, преди първото си избиране да ВКАРА В ЗАТВОРА ВСИЧКИ, повтарям ВСИЧКИ, крали безогледно от народа / ще накара " бизнеса " да си плаща данъците, да спре осигуряването на служителите си на 4 часа, да ИЗЛЕЗЕ ОТ сивата икономика????????Май, на ГОЛЕМИЯ мъжага не му стиска!Или честността му беше докато лапне кокала?Стискай здраво Бойко, стискай.

20

Анонимен

преди 8 години

Сметанската палата е нема,затуй два синдиката от името чийо,дет немат връзки,а само вратовръзки,а сега ще правят размяна с замяна засмяна с ръкостискане по протокол охи мол,ай-ай какъв здрав клон ще чупят за кол.

19

Тинев

преди 8 години

А " БИЗСМЕНИТЕ " ще спрат ли да укриват данъци?Ще спрат ли да плащат на работниците си около 400 лв. ПО ВЕДОМОСТ, а ако има отгоре на ръка?Ще започнат ли да плащат осигуровките на служителите си по ДЕЙСТВИТЕЛНО получавано възнаграждение?Защото именно те, бизнесмените крадат най много и вредят на държавата с не плащане на задълженията си към НАП.

18

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера каква е тази наглост от зелената енергия. Някой решил да си прави бизнес и да произвежда ток от зелена енергия, а НЕК била длъжна да изкупува този ток и то на космически цени, т.е. всичкия народ пълни джобовете на едни определени хора. На всеки средно грамотен човек му е ясно, че със зелена енергия не могат да се покрият нуждите на страната от ток. Това е начин за забогатяване на определени хора, никакви разходи само приходи. Това е обирджийство.