147

Анонимен

преди 8 години

Гледам колко лошо било да имаш злато! Значи аз съм си добре! Е, и долари нямам, и евро! Още по-добре, само гайлета! Лошото е, че и левове нямам! Това ме помпа с желание да късам глави! И това ще стане, някога...

146

Анонимен

преди 8 години

До АндрейБаба ти в мазето има компоти от мушмоли.Товаришите имат само самагон с който се упиват денонощно и рядко доживяват 45 годишна възраст.

145

Анонимен

преди 8 години

от капитал:" Същевременно днес цената на златото се възстанови от достигнатото петгодишно дъно, намирайки подкрепа в отслабването на долара. Фючърсите на благородния метал със срок на доставка през август поскъпнаха с 10,9 долара, или 1%, до 1 096,4 долара за тройунция.Според анализатори цената на златото ще надмине границата от 1 100 долара, тъй като разпродажбите на благородния метал най-вероятно вече са преминали."та какво за златото :) :) :)

144

бореца

преди 8 години

Златото си е злато рано или късно то ще намери своята равновесна точка а парите са къс хартия които в момента значат много нещо но след година или по-малко може да струват по малко от хартията върху която са отпечатани така че това е поредната статия която вероятно е поръчкова!

143

Анонимен

преди 8 години

Абе като златото е толкова кофти, а валутата е стойностното нещо, що Белгия се освободи 116 милярда къса зелена тоалетна хартия тоя месец?

142

морски

преди 8 години

Златото от хилядолетия е най-ценната стока и който го притежава е независим,днес е 1000 долара,утре 3000,така че статията е поредната манипулация на САЩ.Овцете да й се връзват!

141

Анонимен

преди 8 години

Хората са алчни за това не разбират от злато а искат долари да ги харчат на момента панимаеш ли

140

Анонимен

преди 8 години

Русия в капана на златото а бай *** в капана на ла..ата аааааааааа гавра

139

Винаги е по-добре...

преди 8 години

...да имаш злато вместо хартийки.

138

Анонимен

преди 8 години

tuk pak nekoy plache na chujd grob. may ne e ucelil stranata deto tryabva da zastane i plache na dolnata glava.

137

Анонимен

преди 8 години

До златаряЦената на златото се изчислява в долари. Дали златото се качва или пада не се отразява на САЩ със съштата степен, както се отразява на която и да е друга страна. Ако златото се обезценява, то тогава долара се качва, ако златото се качва, то долара се обезценява. За Русия обаче нещата не стоят така. Тя рискува много повече при спада на златото.

136

златна рубля

преди 8 години

рашките нали щяха да пускат златна рубла скоро

135

Анонимен

преди 8 години

До суперверно !!!! ...даже живота е забранен в Русия ! *** се множат !

134

Анонимен

преди 8 години

Джуджето не разбра ли, че е гн."никой" Американците го е.ават както си искат! Колкото и да се пъчи, от него нищо не ависи и трябва да стои пред Спада като пуделче на задни крачета с увиснали предни лапички.

133

Анонимен

преди 8 години

До 203ба къде това бе човек ...да не би вашия Блоомберг да ви е казал че ю тубе е забранен в русия !казвам ти живея и работя в Казан ти ако щеш ми вярвай ...питай ме нещо от ю туб да ти разкажа ...сайта си върви на пушка !Никъде нищо не се поменава за това ....!ок щом казваш так да бъде ..ние тука не знаем какво е ю тубе и какво е интернет ....само в БГ го знаете ааа и США ...те там го произвеждат ..интернета де ...!

132

супер

преди 8 години

в Свободна Русия ти се забранява да ядеш европейска храна, да си изкажеш свободно мнението когато е различно от това на властта, да ползваш такива опасни сайтове като Тубата и .........

131

АНОНИМЕН

преди 8 години

Пак спрягат Русия. Абе *** не се притеснявайате за златото а погледнете в Америка какво става. Тези зелени гущери дето ги печатат братята америкаанци имат ли златно покритие -НЕЕЕЕ! нЕ СЕ РАДВАЙТЕ НА ТОВА, ЧЕ КУРСА НА ДОЛАРА СКАЧА. С какво е обезпечен???? Затова ли Русия, Англия, Китай си изтеглят златните ресурси от САЩ????

130

златаря

преди 8 години

не знам защо Русия е сочена като основен губещ при спада на златото при положение че САЩ държат най големите златни резерви и при номинална цена на златото именно САЩ са най губещи от тези пазарни флуктоаций на пазара.Американците притежават около 8,135 тона злато,защо не го обърнат в собствената си валута това злато,нали жълтия метал е неблагонадеждна стока?!? Когато се случи някаква криза най вече в близкия изток тога ще видте как златото галопира нагоре.

129

Анонимен

преди 8 години

"Подобряване на положението не се вижда."====Всички тези "наши родни" псевдоанализи на dnes.bg ми напомнят за лисицата, дето вървяла след коча и чакала да му паднат м..дете. И те, аха да паднат ...:)

128

До 199

преди 8 години

По-скоро живееш в казан т.е контейнер, отколкото в руския град Казан. "Федералната служба по надзор в сферата на съобщенията, информационните технологии и масовите комуникации на Русия (Роскомнадзор) внесе днес в регистъра на забранените сайтове платформата за споделяне на видео YouTube, собственост на интернет гиганта Google, съобщава "Ведомости". Пресслужбата на регулатора обяви това си намерение още в сряда."