91

Албена

преди 8 години

недоволни от неналичието на топла вода и от мръсотията в хотела. Това не била първа група, която водел там. Тръгнахме си на първи януари /благодарение на това, че бяхме със собствен транспорт/, въпреки,че бяхме платили и за втори. Пари няма да ни върнат, удоволствието ни струваше 500 лева за двама души без бензин. Хотелът не мога да обвинявам, те най-вероятно са дали много ниска цена на фирма Запрянов Травел, съобразена с условията и възможностите им. Когато решите да пътувате с въпросната фирма, бих препоръчала да проверите къде отивате и какви са условията предварително.

90

Албена

преди 8 години

да не говорим, че нямаше да може да се спи докато в ресторанта има хора и музика. Преместиха ни в хотела. Не мога да опиша мръсотията и мизерията. На 31-ви вечерта, преди вечеря ни спряха и топлата вода. Няма как да се изкъпеш за да отидеш да празнуваш. Празничната вечеря беше страшно оскъдна, до 12 през ноща ни бяха сервирали по една печена чушка, две резенчета стерилизирана краставица и две парчета шунка. След 12.00 ч. това, което донесоха беше парче месо, което не се ядеше, тъй-като беше пресолено и страшно твърдо. Говорих със собственика на фирмата, който безкрайно се учуди, че има недов

89

Албена

преди 8 години

Бих искала да споделя за кошмарното прекарване и провалената ни Нова Година, благодарение на фирма Запрянов Травел. На 31.12.2015 г. пътуваме с настроение към Сърбия, град Лесковац. Там, в хотел Грош трябва да посрещнем 2016-та. Градчето е малко, провинциално, с една главна улица. Хотелът е на пътя. Настаниха ни в единствената стая извън хотела, в непосредствена близост до вратата на ресторанта, в който трябваше да празнуваме. Стаята не беше почистена, няма закачалка, за гардероб не си и мечтаем, чаршафите не бяха сменени. Отидох на рецепция и им казах, че в тази стая няма как да останем,

88

Liliya Sharkova

преди 8 години

Ne moga da povyarvam, che ima hora, koito narichat takova rezonno oplakvane " zloba". A i ako ne ste ot "Konkurentni firmi", zashto ne si napishete imenata i e-mailite, kakto az napravih? (e-mail lora.delicate***yahoo).. Ama che Balgarshtina! Horata iskat da promenyat neshtata kam po-dobro, dori sobstvenikat na firmata schita oplakvaneto za rezonno, a nyakoi ne zhelayat da se radvat na po-kachestveni uslugi! Ami, zatova se "radvate" na takiva incidenti i nemarlivost....

87

Анонимен

преди 8 години

Не мога да повярвам че има толкова злобни хора.Не мога да повярвам че от това е станало новина. Че чак и в сутрешния блок на ON AIR...

86

Анонимен

преди 8 години

Към 82А ВАШАТА ЗАКАНА ЗА СЪД КАКВО Е. ПРИЗНАК НА ЗЛОБА ИЛИ СТЕ КОНКУРЕНЦИЯ НА ЗАПРЯНОВ ТРАВЕЛ. НАЙ-ВЕРОЯТНО ПРИЗНАК НА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. НЯМА ТАКИВА АВТОМОБИЛИ, КОИТО ДА НЕ СА АВАРИРАЛИ ПО-ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА, ТА ДОРИ И НАЙ-НОВИТЕ. тОВА ГО ЗНАЯТ И ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ, НЕ ОТ ДЕТСКИТЕ ГТАДИНИ.

85

Анонимен

преди 8 години

Предлагам на фирма Запрянов да пусне имената на тези туристи до всички туристически агенции, за да не ги записват в другите фирми и да не развалят настроението на позитивно настроените хора. Знам, че почти всички фирми вече си имат такъв списък и си го разменят, така че моля ви не ги записвайте, защото ни развалят настроението на всички хора в автобуса

84

Анонимен

преди 8 години

Към 96Повярвахме ви за неавариралите ви автомобили. Важното вие да си вярвате.

83

Анонимен

преди 8 години

Вашите закани са признак на ниска култура, безсилие и комплексарщина. Аз действително работя в сферата на услугите вече 15 години и нищо чудно вие също да сте ми били клиент. Само че моите автомобили не аварират и пътуват по точен график. Поддържат се съгласно плана на ППР, предписан от производителя и зареждат само с проверено гориво. А на вас ще отговоря с поговорката "Лакомо дупе - глава затрива".

82

Анонимен

преди 8 години

Към 82Само се молете ако сте в сферата на услугите да не съм ви аз клиент. Не само ще ви съдя, но ще ви направя луд и щастлив, ще ви направя сам до си говорите 1 година. А на тези млади хора, който са били в автобуса и които мислят, че всичко което лети се яде им препоръчвам да не се качват на самолет, защото няма да имат време ако самолета аварира да се обадят на 112 да им донесе гориво, на ДАИ да дойде да пише акт, че самолета е аварирал, камо ли да уведомят Комисията за защита на потребителя

81

Анонимен

преди 8 години

Уважаеми г-н Желев! Преди поместването на статия трябва да се търсят различни мнения. Твърденията на източника Ви са неверни и неоснователни. Някои хора се опитаха да развалят хубавите впечатления, правейки "от мухата - слон". Нямаше пресичане на магистралата, никой не пострада. Не съм дала съгласие да ми се помества снимка!!!

80

Анонимен

преди 8 години

Кошмар ли? Ако това е кошмар, значи пишещият не е преживявал кошмар. Всичко завърши добре и го забравихме. Последните коментари подсказват, че има и хора, които мислят нормално. Слава Богу!

79

сельо

преди 8 години

ДИЗЕЛА НЕ Е КАТО БЕНЗИНА, ТРУДНО ПАЛИ УГАСНАЛ И ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕЗВЪЗДУШИ, УМНИЦИ ТАКИВА ;)

78

анонимен

преди 8 години

За съжаление в последно време на тези ниско бюджетни ескурзии пътуват повече неграмотни , не възпитани туристи - Бай *** тропа из Европа !!! И жалкото е , че са повече млади хора !!!На къде отива България?

77

Анонимен

преди 8 години

84 Хора недейте си показвайте публично простотиите, табелата случаен превоз е задължителна от ДАЙ, което означава съвсем друго, но няма да ви отварям очите, а не означава че автобуса е стар и сигурно не е по стар от вашия личен автомобил ако въобще имате такъв. Ако сте сте толкова умни , щяхте да знаете ,че цената на билета с регулярна линия е 90 лева, само транспорт, а вие сте с екскурзия за 114лв. -транспорт, 2 нощувки с 2 закуски !!!

76

Анонимен

преди 8 години

Към 82Да със сигурност не са си платили аварията, но пък със сигурност стрес, неприятни емоции и риск за живота са возенето в личния автомобил, тъй като колкото и да го поддържате все някога аварира и той; ходенето пеша по тротоара, защото може да паднете или нещо да ви падне на главата; също така може да ви срещне някой, който да ви нарани недай си боже и да ви убие; дупките по пътищата, за които пък сте си пларили и данък и винетка и не знам дали да продължавам.

75

Анонимен

преди 8 години

85 това не е казарма, а почивка...

74

Анонимен

преди 8 години

Аз също съм част от тази група. Както други пишат разочаровано от нивото на екскурзията и това, че не е дошла помощ, което не е вярно, аз пък много се разочаровах от хората, които предполагам, че щом критикуват другите, значи в своя живот и работа са идеални и никога не грешат. Не разбирам как е възможно някой да забрави тази възхитителна екскурзия и да пише такива злобни неща заради една малка техническа неизправност.

73

Анонимен

преди 8 години

86, турист, хората не ходят на екскурзии за да поемат рискове и накрая да се радват, че са се прибрали живи и здрави. За тази емоция е достатъчно да замръкнат у Факултето или у Орландовци.

72

Турист

преди 8 години

Пътувах с тази екскурзия. Съжалявам онези млади хора, които с толкова негативизъм и озлобление коментират дребна неприятност, която може да се случи винаги. Повечето от написаното от Д. не е вярно. Благодаря на фирмата за бързата реакция, благодаря на пътна полиция, че дойдоха веднага и нямаше никакво произшествие. Върнахме се в София живи и здрави и това е достатъчно.