9

Анонимен

преди 8 години

а каква е логиката при световно поевтиняване на енергийни източници, тук да се вдигат така драстично.....ако някой може да ми каже смислено обяснение...

8

Анонимен

преди 8 години

Браво, крайно време е и тия мафиоти да си платят сметката.В България бизнес няма, само назначени милионери и далавераджии.

7

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМалко мозък и ще разбереш, че поскъпването на тока за бизнеса ще се отрази на услугите и стоките за крайния потребител. Това означава , че не бизнеса а ТИ като краен потребител ще платиш поскъпването ( народа също )

6

Анонимен

преди 8 години

Браво, важното е за народа да не поскъпне. Знаем кои са бизнесмените в България. Хич не са за жалене.

5

Пойко Порисов

преди 8 години

Всички цени и данъци трябва да се вдигнат, докато достигнат европейските.Това е директива насока от Брюксел.Като го направя ще ми кажат БРАВО Порисов!Всчико в магазините Ви е по-евтино от Средна Европа.Даже трябва да се намалят заплатите или не трябва да Ви се дават заплати.Достатъчно е да се гордеете че сте ЕВРОПЕЙЦИ!

4

Анонимен

преди 8 години

НАЛИ НАСКОРО КАЗВАХА ЧЕ НЯМА ДА УВЕЛИЧАВАТ..АМИ ТО КАКТО И РЕФЕРЕНДУМА И ЮЖЕН ПОТОК- ЩЕ БЪДЕ-ПОСЛЕ-НЯМА ДА БЪДЕ...ПОЗНАХТЕ КОЙ ГО КАЗВА ПОСТОЯННО?

3

Инфлация !

преди 8 години

Такси и увеличение на Цените , това е икономиката на България !До къде ще се стигне - България е в една постоянна инфлация !

2

Тинев

преди 8 години

А кога Премиера Бойко Борисов / който се ЗАКЛЕ, преди първото си избиране да ВКАРА В ЗАТВОРА ВСИЧКИ, повтарям ВСИЧКИ, крали безогледно от народа / ще накара " бизнеса " да си плаща данъците, да спре осигуряването на служителите си на 4 часа, да ИЗЛЕЗЕ ОТ сивата икономика????????Май, на ГОЛЕМИЯ мъжага не му стиска!Или честността му беше докато лапне кокала?Стискай здраво Бойко, стискай.

1

Анонимен

преди 8 години

Дигай, насоките на брюкселските зелки не важат за хамериканските централи!