166

Наблюдаващ

преди 8 години

***, стига с тази US-пропаганда. Русия е бойкотирана от целия Запад, защото отказва да падне на колене и да му посвири на инструмента. Освен това е обкръжена с НАТО-вски бази откъм Европа. Това и останалите 500-600 бази по света какво са, ако не сплашване от САЩ? Хайде стига маймунско облъчване.

165

мазепа

преди 8 години

Русия плашила света, ама света не се плаши от Русия.

164

Анонимен

преди 8 години

русия и сащ са двете страни на една и съща монета, която ще бъде претопена и преобразувана в нещо по-полезно, над света ще величаят осъзналите се и отворилите съзнанието си хора, които имат мъдрост и знания, тези които ще са оцелели след последствията от простотията на тези, които сега са на власт :D

163

истината

преди 8 години

*** и половината свят да ''освободят'' пак ще трябва да наемат по-умните от тях да копат полезните изкопаеми...

162

Щирлиц

преди 8 години

Русия ще величае над света.Така е определено.Не съм го казал аз,а извисена българка.Сетихте ли се коя е?Следете с интерес и внимание бъдещите събития.

161

Анонимен

преди 8 години

Едва ли някаква кенийска отатък океана да успее.И защо в България има само американски войски в момента а няма натовски такива немски,френски,белгийски,английски, полски и да.Този въпрос си задайте и може леко да ви се изясни какво ще следва за фалирала американска икономика.Защо САЩ снабдяват всичките си "съюзници"с оръжие.Има много боб да ядете и демокрацията ще Ви го покаже КАК ДА ГО ЯДЕТЕ.АМЕРИКАНСКАТА ЗАБЛУДА И ПРОПАГАНДА Е НЕЩО УНИКАЛНО ЗА БЪЛГАРИТЕ.

160

Селянин

преди 8 години

Български опитни мишки!!!Това сме ние за янките.Но никога няма да го разберете.Ще Ви гледам как измирате от ГМО продуктите на САЩ.ще гледам как ще напуснат "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"за шистов газ.(уж за независимост на енергетиката).Питайте Кунева що затвори блоковете на Козлодуй.Защото са Руски и са издръжливи,а не американски кекави.Много сте далеч от това какво прави Русия.Ще мизерствате още и още докато Америка ни управлява.В Русия не е стъпвал чужд крак от Наполеон!

159

Анонимен

преди 8 години

Е като сме си го копали ние преди това защо го нямямаше в даржавата . Защо след девети *** са изпратели . Българското злато в москва и защо още е там

158

Селянин

преди 8 години

Много Ви се радвам на болните американски мозъчета.Толкова сте умни колкото 2 ***.В момента САЩ копаят българското злато и си го прибират.Преди ние си го копаехме и даваме процент на Русия като ни сваляше от цената на тяхната търговия с нас.(както правеше с газа за Украйна) преди да се намесят САЩ и да разрушат отвътре Украйна.Либия,Египет,Ирак,Афганистан и прочее държави загубили независимостта си от американските военни интервенции.Всичко е интерес *** на САЩ.ТЕ СА ВЪРХЪТ

157

Анонимен

преди 8 години

Другари преди да повторите па че . Сащ искат да превземат целия свят ,искам да ви напомня какво представляваше герба на . С . С . С . Р ,в средата под петолъчката седеше земното калбо ........... Това какво ви говори . Ами кой ни говореше за световна социалистическа революция. А кой заграби половин . Европа и пак мечтае за това . К . О . Й ??????????????

156

Анонимен

преди 8 години

Нищо ново на изток . Те и навремето си бяха същите . Докато нашите тук правеха асамблея на мира съветските ни братя мачакаха студенти с танковете си в прага ,убиваха преследваха само няколко години по рано в . Будапеща и се в името на световния мир . И контрамерки им са същите , сигорно и стена ще построят някъде като в берлин в името на мира

155

Анонимен

преди 8 години

А, ФАЩ искат да лапнат целият свят ,та от лакомия са си отворили и ***,не им стигат само устатата.

154

Анонимен

преди 8 години

Свалянето на правителството на герб част от тези контрамерки ли бяха другарио . Виждам че вече почвате да си признавате някои истини . Ето от атака вече си признаха за това че са си ги изработели едни 10 милона . А ти колко ???????????????????????????????????????????

153

РУСИИЯ СИЕ ВСЕ СЪЩАТ

преди 8 години

агресори .милитаристи .демагози и световни лъжци ! Тези хора материални блага за хората не могат да произвеждат .Те произвеждат само оръжия за масово унищожение и тероризиране на съседите си !АГРЕСОРИ И БАНДИТИ!

152

Анонимен

преди 8 години

Василев ти парада на 9- май гледа ди го бе ??? Хахахахах

151

бг

преди 8 години

Кой казва че цял свят се плаши от руските военноморски сили в Западния Атлантик?САЩ са 4 % от населението на Човечеството.Кои други се плашат?

150

Анонимен

преди 8 години

Статията заглавието е не правилно тавариши джурналисти . ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИСКА БОГАТСТВАТА НА РУСИЯ АМА НЕ ИМ СТИСКА ХАХАХАХАХАХАХ

149

баи Ганю

преди 8 години

На човек му става смешно и болно когато чете наивните и глупави писания за Русия на хора които нямат понятие от армия и въоръжение.Лигльовци които първи ще побегнат да се скрият.Но тук много знаят и руснаците за тях са наи простите,бедните,ушанките,глупаците и тн.Само че това е безодговорно бръщолевене на на политически ***.Да говориш така за една свръх световна сила е простотия.След като САЩ,Англия,Германия,Франция и др.се съобразяват с нея мислете малко преди да пишете глупости.

148

Спартак

преди 8 години

Моят син ще учи в Москва. Горд съм. И ще получи по-добро образование от много други прехвалени университети по света.

147

Курин

преди 8 години

Ах Вова, как им бъркаш в гноясалите хемороидни *** само..... Очень много ги боли, очень.... Възходът на Русия им действа като Доместос на кенефни бактерии.