56

Наблюдател

преди 8 години

Странното за българското Черноморие е не че намаляват туристите, а че изобщо още има такива

55

Анонимен

преди 8 години

DA SE ZABRANI NA GERMANZI DA POSESHTAVAT BALGARIA.SAMO NI CERNIAT PRED EVROPA--VAN GERMANZITE OT BALGARIA.

54

KOI

преди 8 години

Преди 1-2 години минавам покрай един хотел в София. Пред него паркирало такси. Отвътре се чува крещене на човек, изпаднал в паника, а колата буквално се клатушкаше. Инстинктивно се загледах. Когато шофьорът ме видя се посмути, излезе и отвори задната врата. Оттам излезе французин. Не искам да си представям какво са си говорили, на какъв език, с какво го е заплашвал и цялата сцена, която се е разиграла в колата. Едно обаче е ясно - този повече няма да остави и едно евро в тая държава. Жалко!

53

реалист

преди 8 години

Значи пак сме по-черни от черните. Че има копърки има. Но дори те спазват закона. убеден съм че на таксито пише цената. Ако не пише вече си има ДАИ, полиция и прокуратура. Но това че немеца не чете внимателно цените си е негов проблем! Мен са ме лъгали в Холандия с такси, например. А в Германия дори няма ценоразпис на такситата за да мога да видя парите. Там има регионално ценообразуване, което като чужденец няма пък от къде да го знам.

52

Пецата

преди 8 години

За 245 ще летя до Германия и обратно със самолет , е нискотарифен все пак ама тия с такситата кой изобщо смее да се качва при тях .... да живее UBER нека се множат а бакшиши да фалират!

51

Анонимен

преди 8 години

според чалгаджийския бакшиш всеки турист излъгал се да посети БГ е мултимилионер, които в собствената си държава по-малко от ?100 в такси не оставя... наскоро бях в Турция... сетете се откъде сме прихванали този манталитет..нека печелят хората, нека бакшиша да изкарва 2000 на месец... но да е законно , без измами!ако трябва да се вдигнат цените, но щом влезеш в такси трябва да знаеш колко ще платиш.. както е в нормалните страни. всеки хванат в измама трябва да има доживотна забрана за такси

50

да-м

преди 8 години

Няма проблем в тарифите, а че са "според случая"

49

стефчо

преди 8 години

щом искат курорт,са надиплили хартията в сакчето,какво се оплакват? Аз що не ходя в техната държава да се правя на тежък гъзар?- щот си знам джоба!

48

Анонимен

преди 8 години

тоз германски репортер да не е от мъi немцъi ???

47

до 58

преди 8 години

Абе аз ти разбирам иронията, ама защо ако същия немец отиде в Дубай например, там ще го таксуват по техните си тарифи, а не по немските ?

46

пффф

преди 8 години

звъня на централата на такситата и ми казват че нямат таксита в района, а живея в центъра!!!! да около 5 лв щеше да излезе , ама все пак съм клиент бива ли такова нещо,,,ояли са се!!!

45

Анонимен

преди 8 години

никва милост за тия....... за същото разстояние в швеция ме одраха 150 евро - така че мачкааааййййййййй

44

Анонимен

преди 8 години

Да пуснат една електричка от летището до центъра на Варна и курортите през 10 минути в активния сезон и ще умрат, като в София с метрото и тогава ще ги питаме "таксиджия трева яде ли"

43

Очевидец

преди 8 години

Преди седмица наш контрагент чужденец му взеха 84 лв от летището във Варна до хотел в кв. Чайка. Може да си представите ужасът му- командировката си изкара в офиса и хотела без да смее да излезне из курортна Варна за целия си престой от 10 дни.

42

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Нашето черноморие е за турбо гъзари. По-бедните да ходят в Италия или Френската ривиера, а най-бедните в Гърция и Турция.

41

бат-рамбо-силек

преди 8 години

нищо не е това,на мен от летището в кандахар ,до планинския курорт тора-бора ми взеха 300 долара. но смених двама шофьори и три коли. единия го уличи случаен куршум,после с другия стъпихме на мина, и накрая се качи и брадат стопаджия с тежка раница със сърчащ детониращ шнур . не ми се разправя повече...добре си е в българия

40

Анонимен

преди 8 години

До МартинТочно така може да те убие или пребие.Ако случайно го хванат и евентуално го осъдят и не е условна присъда или глоба ще полежи 2-3 години на безплатна манджа и наркотици (един бивш затворник така се хвалеше) и ще го пуснат.Все пак живеем в БГ.

39

до 42

преди 8 години

Тая година не знам, но миналата година - от летището до Златните - 50 лв на отиване и 40 лв на връщане, минава се през града, светофари все пак...Но наистина максимума е 50лв, както и да го смятаме.

38

Гиб Мелсън

преди 8 години

А кмета Потник от Герб какво казва по този въпрос?

37

Анонимен

преди 8 години

Абе кво ши ги жалиш тия.Те европйците имат кинти ,не са кат нашти одърпани бедни гладни.Ам чи правилно е напрайл колегата.Кат си има далавера що дансе възползваш.