10

бла бла

преди 8 години

Да си слагат и по едно цукало на главата.

9

Анонимен

преди 8 години

Къв е тоя гащник на снимката , мале леле ,само неквалифицирани с 6 месеца школа

8

Анонимен

преди 8 години

Номерчето нема да оправи нещата в МВР и да направи полицията по вежлива по професионална. Трябва нов реподбор, гъзариите, простотиите, надмените, не вежливите, не учтивите, не човечните ВЪН.

7

Анонимен

преди 8 години

Чудя се защо последните години цвета на полицейските униформи става все по тъмен.Дали няма нещо общо с психологията.Черното се използвано като символ на специалното, дистанцираното, високопоставеното.Лично аз предпочитах синьото - Синият цвят символизира благочестие, искреност, лоялност. Това е цветът на небето и морето, свързва се със стабилност, внушава власт, доверие, лоялност, мъдрост, увереност, интелект, вяра и истина. Има успокояващ ефект и създава усещане за спокойствие и сигурност.

6

Анонимен

преди 8 години

аман от простотии, тия оправиха държавата та взеха да се занимават с глупости

5

онбашията

преди 8 години

редно е, за да се знае кой е бил най-много реформаторчета та да получи премия.

4

Анонимен

преди 8 години

ПЪРВИ ВПЕЧЕТЛЕНИЯ ОТ СНИМКАТА ПО ГОРЕ ИЗКРИВЕН ИСУХЛЕН НИКАКЪВ ВИД И РЕСПЕКТ ОТ ИСУХЛЕНЯКА НА СНИМКАТА,ЗАЩО ЛИ?ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.НЯКАКВА ПОДГОТОВКА ВЪЗПИТАНИЕ,СНИМАТ ГО ПОНЕ ДА СИ ОПРАВИ КОЛАНА А НОМЕРЦАТА НАРОЧНО СА ТОЛКОВА ДЪЛГИ ЗА ДА НЕ ГИ ЗАПОМНЯТЕ ДА ВИ БИЯТ ,ОТЛЕПЯ НОМЕРА И БОЙ.

3

Анонимен

преди 8 години

Няма нужда от шест цифри...Да не би да имаме 1 милион полицаи...То аз докато им прочета номера и го запиша могат да ме гръмнат...

2

С II

преди 8 години

Требе да им имплантират чипове... в главите.

1

хм

преди 8 години

Какъв "лек метал", ***, в момента полицейската значка по инструкция се носи в левия преден джоб с цел да защити от евентуален изстрел. Вземете им и една от малкото защити, които имат, та хептен да цъфнем и вържем.