13

Жибор

преди 8 години

На кой го издаде- на нашето посолство или на мъчителите?

12

Анонимен

преди 8 години

Варуфакис е на светлинни години, но българсия реотан бавно загрява.

11

Shark

преди 8 години

Ясно колко е секретно и колко е останало на 4 очи щом е стигнало до сайтове като този. Всъщност до колко тази информация е достоверна е въпрос, лично аз се съмнявам

10

Варуфакис

преди 8 години

Ще ви издам още една тайна, но да си остане между нас!За парите в брой смятах да използваме мидени черупки.Възложих на един приятел от детството да измисли как да надпишем номинала им.

9

аз

преди 8 години

Момчето до последно се опитвало да върти византийски номера...

8

Ellin

преди 8 години

Защо ли липсва една съществна част от интервюто? : "принудени сме да намерим решение. Д-р Шойбле е категоричен, че в днешната се форма, еврозоната е нефункционална. Grexit е начина да накара Франция да спре да се притивопоставя на превеждането на правата за определяне на бюджет от Париж в Брюксел". На който му се рови, нека намери интервюто...

7

Дядо Петър

преди 8 години

Нищо друго не може да се очаква от комунисти, освен ЛЪЖИ, КРАЖБИ И УБИЙСТВА. От тук до края на света. Жалко, че цивилизованият свят ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ *** С ТЯХ. Защото отдавна е известно, че те разбират само от БОЙ, И ТО МНОГО БОЙ.

6

roro

преди 8 години

Нищо не разбрах. Всичко е вярно с точност до обратното. Имаш таен план, печелиш референдума, не подаваш оставка, отиваш на преговори, немеца плаши с излизане от зоната, ти викаш - дадено! Има сделка, финал алегро виваче!

5

кристина

преди 8 години

само не разбрах едно.. защо след като на референдума хората казаха не, на тройката и европа, Ципрас направи такъв рязък завой именно към тях???

4

loyko

преди 8 години

Tozi tarikat si misli ,che se nadlagvat sas zena si.Tezi gracki nomera ne minavat na institucij kadeto rabotiat nai dobrite.

3

Анонимен

преди 8 години

безумие

2

Елемаг

преди 8 години

Абе искал си като американците да се правиш на виртуален икономист.Те и те така: превода само на компютър е от един офис в друг и парите реално ги няма.Ама няма да ти разрешат :)

1

Войвода

преди 8 години

Никога няма да имаме такива класни полититици...