66

шопендар

преди 5 години

да,Българите те оцениха,това се вижда и в коментарите ,нито една добра дума за цялостното ти творчество.поредният политически провал,и разочарование за Народа,който тъкмо излизаше от синьочервената мъгла.

65

много

преди 8 години

ограничени хора имат достап до интернет вече, което по своему е демократичен и технологичен напредък, иронията е че с технологиите и демокрацията, простотията вече се парадира на глобално ниво с лекота ;)

64

ognyanz

преди 8 години

Симеон е прав, че неговият мандат внесе успокоение в политическата обстановка. Отслабна двуполюсната схема за оценяване на събитията. Дотогава половината от избирателиет оценяваха всичко, което правеше БСП като лошо. а това, което правеше СДС - като добро, без изобщо да се замислят за какво става дума. Другата половина разсъждаваха точно обратното. Симеон и НДСВ ги накараха да се замислят, и да стигнат до прозрението, че мафията е многоцветна, и че почтени хора може да има във всяка партия.

63

бобо

преди 8 години

безстрамник

62

коко

преди 8 години

За мен този човек няма морал и себеуважение!Недопустимо е да отидеш на конгреса на ***-комунисти ,гадовете убили чичо му принц Кирил ,извадили от гроба и унищожили баща му НВ Борис Трети!Омърси се завинаги!!!!!!!!

61

Анонимен

преди 8 години

Слабо-интелигентен, но успя с личните си намерения.НО КОЛКОТО Е ДА Е НЕВЕРОЯТНО БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ Е ЦАРСТВО той не е абдикирал.Излиза, че цар е управлявал република заедно с комунисти. П А Р А Д О К С !

60

Анонимен

преди 8 години

АБЕ НЯКОЙ ДА СИ СПОМНЯ ЧЕ СМЕ ИЗЧЕЗВАЛИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА? ЧЕ ТОЯ ТВЪРДИ ЧЕ НИ Е ПОСТАВИЛ НА КАРТАТА НА КАРТАТА... ДОБРЕ ЧЕ НЕ НИ Е ЗАЛОЖИЛ НА КАРТИТЕ...

59

Пешо

преди 8 години

Не за 700 а за 300 ви вкарах в гроба

58

Анонимен

преди 8 години

Крадлив дедо... мандатът му се помни с бедност и празни приказки, докато неговите юпита остъргаха държавата до голо. Най-големия законен грабеж беше именно при Симеончо.

57

nemam nervi

преди 8 години

Мандата на "царя"- най-спокойното и предсказуемото крадене

56

Георги

преди 8 години

Доста жалък "цар", поне си взе горите. Но иначе за нещо е прав - управлението му беше по-приемливо от това на селянина от Банкя. Да не забравяме все пак, че Симеон отвори пътя както на ДПС, така и на тиквата проста .....

55

Анонимен

преди 8 години

До Цар ли?:Къде бе, *** червен, го слагаш бай ти Тошо, този коменистически подлец, до Стамболов и цар Борис III? Къде? Червен тапир! Заради такива като тебе само се въртим из блатото и потъваме все по-надолу.

54

българин

преди 8 години

Какво дрънка тоя наглец бе, не стига че орезили завинаги българската царска институция и по този начин българската монархия, не стига че и децата го разбраха, че е търгаш и мошеник, комунистическо ***, което цица пари от държавни имоти, които коменистите му "върнаха", без да са негови, не стига че се показа и като съветско ***, ми ще мидранка за спокойтвие и предвидимост. То в блатото спокойствието и предвидимостта са най-големи. Нагъл ***. Позор за баща си и майка си.

53

vesko02

преди 8 години

В стила на БСП ще бъде да надупчат презервативите в търговската мрежа ,като начин за справяне с ниската раждаемост

52

Анонимен

преди 8 години

Рядко противен, крадлив и лъжлив старец!

51

Василев

преди 8 години

Кой беше първият голям проект, които беше подновен, когато дойде Царя?АЕЦ Белене!!!Агент Том Волпър!ЦРУ!!!

50

Анонимен

преди 8 години

POZOR DOGIVIAHME TOZI KRADEZ DA SE HVALI SAM.GNUSNA FASHISTKA GAD.

49

Анонимен

преди 8 години

TOZI GNUSEN PLAH IZLEZE OT NAFTALINA.TOI E EDIN KRADEZ I KOMARDGIA.

48

Анонимен

преди 8 години

Върнете всичко господинчо, а ние ще Ви върнем испанския дипломатически паспорт и да Ви няма. Стига кражби и незаконна сеч!!!!!!

47

Мони идиота

преди 8 години

Не те ли е срам да говориш глупости по телевизиите бе крадец нагъл