8

Анонимен

преди 8 години

"Червем кон и умен комунист няма"-казал е нявга народът!С развитието на технологиите стана ясно,че кон може да се боядиса в червено като се използва боя за коса.Но за създаването на умен комунист дори днешните технологии са безсилни.Комунистите са подли,коварни и хитри,но не и умни.

7

Сашо

преди 8 години

Тоя по едно време се изявяваше като НЕЗАВИСИМ социолог, а я гледай и той червен кхмер, както червен Кольо дето бърка с 17 процента, като Кънчо и *** с голф игрищата, като другарката Буруджиева, дето баща и е убил генерал Луков пред дъщеря му, като независимия Юрий Асланов, като доайена им Петър Емил Митев, ВСЕ ЧЕРВЕНИ КАРТУНИ , изявяващи се като НЕЗАВИСИМИ СОЦИОЛОЗИ, хора бдете - комунизма още не си е отишъл от България.

6

до 9

преди 8 години

Разлика между кметовете на ГЕРБ и БСП няма другаря гербав сектант.Всички крадат,само ти си бъркаш у носа и прайш билюри!

5

Анонимен

преди 8 години

EEEEEEYYYY TIYA OSHTE LI SASHTESTVUVAT? YA DA SE VRASHTA STANISHEV I DA SI DOVARSHI RABOTATA (DA GI DOUNISHTOJI).

4

Анонимен

преди 8 години

За пореден път залагат на куция кон... не им дойде акъла в главата.

3

Анонимен

преди 8 години

BSP NE MOGE LI DA NAMERI PO-GOLIAMA ***--TEZI VSICKI SA NEIZBIRAEMI.TAKA SE DAVA 100% VAZMOGNOST NA GADOVETE OT GERB DA SPECELIAT.

2

Анонимен

преди 8 години

Щял да се бори с честност и принципност - понятия чужди на БСП! Смешници!

1

Анонимен

преди 8 години

Номер 2, нали знаеш, вакзал-Масква. Тук леви не щем. И такива *** като теб не щем.Но успех да, да видите вие с колко десетки процента ще ви бие Фандъчката, свят ще ви се завие.