27

кали станкова

преди 8 години

Живи лихвари и *** . Защо изменихте на българските изконни ценности на родината ни. Продажници . Тирани .

26

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега ще изнасяме за Китай и Иран!

25

Анонимен

преди 8 години

Нещо да напишете за френските фермери, дето затрупаха с оборски тор вратите пред магазини на Lidl в знак на протест срещу веригата, че продава месо и мляко, които не са с френски произход.

24

dp

преди 8 години

Всяка стотинка, похарчена в борбата срещу надигащото се откъм Москва поредно зло едобре похарчена, руските слуги си вият - и воят им показва, че сме на прав път.

23

Сталкер

преди 8 години

80 милиона...брей...! Това е комисионната на един само червен енергиен чакал. Да махнат Кадиев от шалтера с пре-пре-препроджбата на ток и са компенсирани 80 милиона. Колко милиона получава Бг-то от ЕС за една магистралка..?! Колко събра Бойко от една заплаха среу митничарите? - 800 милиона..! Колко данъци не е платил Лукойл от приватизацията до сега? - Нула. Колко данъци са платили руските фирми в БГ-то? - нула. Дрън дрън, губили сме милиони. Русия ни краде милиарди!...

22

Анонимен

преди 8 години

KAK PAK V BALGARIA NE SE RODI PONE EDIN SVESTEN POLITIK,KOITO DA POVEDE TOZI NAROD.

21

PROTEST DO DUPKA

преди 8 години

ABE SHTO TARPIM TAI SGAN POLITICHESKA AMI NE NAEMEM CHEKISTI DA GI LIKVIDIRAT

20

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Няма проблем, сигурен съм, че брацки САЩ ще ни изкупи продукцията.

19

Анонимен

преди 8 години

Нека сега Тиквата, Плевела, Оня с присадената коса и Очилатото соросоидче да извадят тия пари и да компенсират българите.

18

Анонимен

преди 8 години

Поредното недоразумение в правителството на безхаберниците.

17

Анонимен

преди 8 години

Кукумявка.

16

Анонимен

преди 8 години

Близането на краварски *** от тиквениците, ни струва няколко милиарда годишно.Тези 82 млн. са поредната герберска пропаганда.Цифрите са съвсем различни , а тази сливенска трътла просто лъже...,

15

Каква мъка

преди 8 години

поредния плач на петата колона. 10-тина мутри с ламбурджинита прикрити като зърно/млеко производители няма да могат да ги подменят с нови тази година и ореваха орталъка. иначе свиквайте, на Русия и предстоят все по-бедни година. петрола удари пак $ 54 за барел. не ги чакайте и по морето :)

14

АНОНИМЕН

преди 8 години

ЗАЩО ПАК СЕ СПРЯГА РУСИЯ. ТЯ ЛИ НАЛОЖИ ЕМБАРГОТО И ОТ ТАМ ЗАГУБИТЕ. АМИ ТЕ ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ ЕС И САЩ НЕ СИ МИСЛЕХА ЗА ВАС. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БИСЕРИ ПРОТИВ РУСИЯ И ПОДХРАНВАЙТЕ ОМРАЗАТА НА ЕС И АМЕРИКА СРЕЩУ РУСИЯ А ПЪК ТЕ НАЦЯЛО ЩЕ ВИ УНИЩОЖАТ. ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА МИСЛЕЩИ САМО ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ***. КАТО ПЛЮЯТ СРЕЩУ РУСИЯ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ САЩ ЩЕ ГИ ХАРЕСА МНОГО. ПИОНКИ В РЪЦЕТЕ ИМ.

13

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха, важното е, че България просперира! Само за 25 г. се увеличихме с с шест милиона, завзехме пазарите на Америка, Европа и Азия. Изкупихме стратегически предприятия от Австрия, Чехия и Германия. Успяхме да закупим и да експлоатираме над 400 нови бойни самолети. Имаме най-модерната авиокомпания в света. На първо място в Европа сме по производство на метали! Русия нека си фалира. Тези 82 милиона загуби дневно ги избиваме от продажби в САЩ. Изобщо живота ни е пей сърце"!

12

асака 18+

преди 8 години

Истината е, че русията е пазар от около 130 милиона души (барабар с пеленачетата)...,ТОЛКОЗ по въпроса за "необятния" руШки "пазар"!!! Отделен е въпроса че русикте агенти тук не ги е еня за никаква България, а затуй че путинкова рашка бере душица именно от санкциите на Запада към московията, а цената от 57$ за барел петрол е идеална за скорошния фалит на "баратушките" ахахахахахахахах Експерти твърдят че до 2- 3 години русията изпада в несъстоятелност. Хайде заедно да почакаме ахахахахахах

11

Анонимен

преди 8 години

GERB UNISHTOGI BALGATSKOTO ZEMEDELIE,A NE RUSKOTO EMBARGO.

10

асака 18+

преди 8 години

Ами да, "голямата" "загуба" за България са тия 82 милиончета...., "загубили" сме "ужасно" много ахахахахахахаха а тукашните платени руски агенти оплакват вече "народа ни" и сумтят поучително хахахахахаДруго щеше да си е, ако путята беше натресъл зелени човечета по Черноморието ни, за да го "освободи" от българите ахахахахаххахСамо че Ункъл Сам хич не е съгласен с подобни руско- русофилски мераци))))))))

9

Анонимен

преди 8 години

Да направи евала на щатите управляващите ни са си вкарали автогол, пак страда народа, сьщата ситуация и вьв франция и в италия испания холандия и т,н. Но ако бьрзо ама много бьрзо не се откажат отсанкциите срещу русия,то местата ни там ще са заети от другите

8

фермер

преди 8 години

Не рабирам на каква база ги изчисляват тези загуби. Продукцията се реализира добре за сега, има търсене дори зеленчуците не достигат към момента. Преките загуби 10 млн. звучи по реално но и това е смешна цефра. За Русия освен чушки нищо друго по сериозно не сме изнасяли от 89г. насам. В туризма за съжаление нещата са зле.