26

анонимен

преди 8 години

Това, че ДПС са били винаги коректни е аблосютно вярно. Министър Москов също си е добре на местото и няма нужда да си подава оставката. Всеки може да "избухне" - човешко е и се случва, но ще бъде добре, да не се повтаря повече.Важи особено за един Министър.:-).

25

Анонимен

преди 8 години

razkaraite toia MozakOFF ot medicinata

24

Божо

преди 8 години

До Анонимен 37НАРЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Маммин Еммин Москов

преди 8 години

Когато един човек не се е научил да работи, а се е хранил от културни дейци на комунистическия режим, после минали през СДС номенклатура и завършили маММа еММа Москова, той е готов на всичко. По време на предизборните кампании вие срещу ДПС, а след това им ляга така, както и Данчо Ментата и Ристьо Бисеров не са им лягали, миг след като костовистите ги изритаха от СДС. А те също не бяха научени да работят - единият сервитьор без трудов стаж на средна възраст, а другия дребен юрист администратор.

22

БсП

преди 8 години

Бойко и Рамадан при Местан рака да Целуваттт !!!

21

ни съ знай

преди 8 години

Как така ще подава оставка, та нали все още има остатъци от безплатно здравеопазване.Ето сега и Конституцията ще бъде променяна.Когато уреди докрай гибелта на безплатното здравеопазване, ще се замисли по-сериозно по искането за оставка,не се съмнявам в това!

20

мнение

преди 8 години

Радан и Москов не трябваше да ядат баклави в стаята на проклятието на отечеството.Никакви реформи не могат да са следствие на компромис.Компромиса винаги е скъпо струващо лицемерие.

19

naivnik

преди 8 години

DPS korektnost xa xa xa amatiorski izevlenia ami konstituzionnia sad v koito polovinata sa tehni hora toest kupeni ami tainoto glasuvane s koeto mogat da korumpirat vseki vav VSS ami imidja pred evropa i nakraja nai hitroto izlizane ot izolaziata s zel otkrita pregradka s Boiko na sledva6tite izbori eh Moskov Moskov DPS sa mafia nezabravai nikoga

18

Анонимен

преди 8 години

Пешо Лудия отново счупи ***!

17

Анонимен

преди 8 години

Оправиха здравната реформа сега е нарет съдебната реформа)))

16

Анонимен

преди 8 години

До ГЕРБ е:DOKATO TI NE SI OPRAVI6 GIVOTA,,,,DRYG NIAMA DA DOIDE DA TIGO OPRAVII,,,DALI 6TEE GERB DALI 6TE E KOITO IDA E

15

реалист

преди 8 години

В този парламент има стойностни политици ........всичките 180 постъпиха държавнически!Това очакваме от тях.......консенсус по основните за държавата и народа приоритети -- правна рамка , - Стойностно здравеопазване ,- социален мир.....

14

ха-ха-ха

преди 8 години

Колко трябва да си , за да твърдиш че партия създадена САМО от бивши комунисти , е дясна партия?

13

Анонимен

преди 8 години

Политик и оставка? Те всички имат здрави нерви!

12

Анонимен

преди 8 години

Да вярваш на Радан е като да целуваш Москов. Колко трябва да си ***, за да си въобразяваш, че са нещо различно?

11

Berlin

преди 8 години

Този веднага го усетих, че е страшен *** и популист. А на Радан му вярвах, но той дойде да ми обяснява как Цацата има воля за промяна, поздрави Ало Ваньо, че ще проверява "Лукойл", подкрепи човека на за кмет на Варна, разбра се с ДПС за съдебната реформа и т.н. и т.н.

10

до ментето странджа

преди 8 години

Основаната от истински комунисти партия герб била дясна? Да, наистина, смуче живота на хората по капиталистически, но и в червата са червени. Както е червено и знамето, което скришно целуват! Това го знаят дори децата в люлката!

9

гест

преди 8 години

Щом *** толкова -значи е ДОБЪР...

8

анонимен

преди 8 години

освен блясъка в окото сега почна да се хили пред микрофона неадекватно

7

бойко-харам

преди 8 години

то нищо не го брига, той е министро!