10

Анонимен

преди 8 години

Пренаситиха телевизията с музикалин Риалита по американсик образец - където Дисни Чанел създава звезди на 15 години. каков стана с майли Сайръс - пропи се. С Дъжъстин Блийбър? къде са половината им звезди? само селена гомес се наложи.същото е и тук - Мюзик Айдъл, Стар Академи, Танцувай с мен, Денсинг Стар, като две капки вода и още знайни и незнайни формати за пеене - пренасищат с пеещи младежи, после се чудят че няма пазар за тях. А продуцентите са 10-12 човека - магърдича, денис, Дилов, миро

9

Анонимен

преди 8 години

Присъствал съм на конкурс в който трите деца които бяха наградени пееха фалшифо, а две от децата с утешителин награди пееха прекрасно, но нали майките на децаат спечелили първитед ве места бяха дали пари за издаването на албума и подпомагането на организацията по конкурса.......В слрумая с Дони - много талантливи деца не бяха допуснати въпреки че всичик други в журито ги харесвали. В другото жури всичок текло по мед и вода. Явно Дони е очаквал да му бутнат нещо.

8

Анонимен

преди 8 години

Музикалните риалита с а едан голяма измама. В тях половината жури е или на Семеене и приятелски принцип - Слави- Дони -Нети.или на принципа - дай 20 000 лева за да те включа, пък хората ще те гледат.Конкурсите са нагласени хора като синъ на валя Балкансак или певиците на Слави се явяват да пеят заедно със световон неизвестни певци....и естесвено стигат до финалите....известни хора пеят с неизвестни и се съревновават с тях.

7

Nekoja si Tam

преди 8 години

Утъпкана пътека ли? Колко от участниците имат успешна певческа кариера след това, да не говорим това дали имат тотални хитове.

6

Анонимен

преди 8 години

До vesko02Българин в музикалните среди няма успял зад граница. В Сащ успяват шведски артисти като Икона Поп и Авачи. Най-важен за един музикант е успеха в Сащ

5

Анонимен

преди 8 години

До ГошуАз и без да слушам нещо друго издържаш 10 секунди.

4

Анонимен

преди 8 години

Лъжат 20 артиста, че ще ги направят звезди. Показват го няколко месеца по тв-то и след това хората ги забравят.

3

Анонимен

преди 8 години

Реалититатата! Пръц! :)

2

Stefan

преди 8 години

Браво! Талантлив и интелигентен младеж! Успехи :)

1

vesko02

преди 8 години

Успехи зад граница ,у нас нищо ,пич няма ли кой да те запознае с някой Халваджиан.