142

а

преди 8 години

Турция е република и си спинкай спокойно че е такава. Ако беше ислямска държава , досега нямаше да ви има на картата.

141

mcmaster

преди 8 години

ПКК и ИД са терористични организации.Въпроса е ,че имат различни цели.Турция е държавата,която е най-добре запозната и с двете групировки.ПКК дълги години правеха атентати и убиваха турски военни,така че Турция никога няма да се сражава на една страна с тези психично болни кюрди и си казва : "Стига толкова терористи до нашата държава"

140

каймакам

преди 8 години

Едно от малкото неща , за които с носталгия си спомням когато бях в България ,са селата. В тях миришеше на живот. От..до всичко си имаха. Бил съм в селата на много държави и като българските никъде не видях.

139

каймакам

преди 8 години

Е и? За липса на мегалополюси ли намекваш ? Сега по ли е хубаво? Селото е корена на всяка държавна мрежа. Днес села умират в БГ.

138

Анонимен

преди 8 години

Та като спорите какъв тласък и икономически и политически ни е дала Турция да говорим с факти. Преди 1878 година на територията на днешна България няма нито един голям град, което е признак за цивилизация. Всичко е било сведено до села и махали и няколко градове с по 12-15 хил души население.

137

каймакам

преди 8 години

До 294. Ех да знаеш колко си прав ! Дано да си българин че такива като мен ако го кажат същото , сънародниците ти не им се вярва.

136

до: той си знае

преди 8 години

Абе ти хубаво пишеш негативи а дали не си Българизиран ром/Дасикане Рома - насила християнизирани роми

135

до : 285

преди 8 години

Кюрдите са отрязали главата на пра пра дядо ти и изнасили пра пра бабати като *** в немски ПУФ но Комунистите манипулативно са променили фактите и доказателствата по простата причина за да не се знае истината

134

до: 289

преди 8 години

Османците не напразна са изгонили голяма част от Дасикане Рома на Запад , сега коментара е само един за наша радост благодарение на Османците по нашите земи

133

до 278

преди 8 години

Kendileri kasiniyolar ama...

132

Анонимен

преди 8 години

Тази атака срещу ИД е само прах в очите нанхората. Истинската цел са кюрдите.

131

каймакам

преди 8 години

Каква Византия преди 7000 години. Вашите знания до там ли са ? Аматьори ! Един ден Китай ще разреши на света да се проучат Белите пирамиди на територията и и ще се убеждавате на почивки колко древен народ са турците.

130

каймакам

преди 8 години

Видя се тя ! Както винаги пак турците ще трябва да оправят положението. Пак те ще чистят мръсотията която запада с години създаваше.

129

Аспарух

преди 8 години

Битката спечелена! Велика Турция.

128

бг

преди 8 години

От векове насам турците са известни на света като много храбри войници и големи юнаци. Всеки би се радвал да бъде приятел на такива хора. Евала, велика държава са!

127

коко

преди 8 години

40% кюрди? = 70% турци и * в Бг.

126

Анонимен

преди 8 години

Да знаем, това с ятагана е запазен турски метод.

125

До 260

преди 8 години

Агарянини в Националния исторически музей и в Националния архив има планини от документи, моля възползвай се.

124

Анонимен

преди 8 години

Все пак да не забравяме че 40% от населението са кюрди.... Да видим кок кога като се блъснете в стената на подтиснатия кюрдски народ борещ се за свобода!

123

Анонимен

преди 8 години

Диващима извършиха турците върху мирния български народ в одринска тракия. С безкрайни убиийства на старци, бременни жени и деца без капчица жалост, изгорени къщи и само трупове и реки ор кръв след тях.