11

Вуте

преди 8 години

КПД-то ни е малко.

10

до 28

преди 8 години

"В новините все ни обясняват колко сме образцови, и все сме най-зле по всички параграфи."Това е наследството на комунизма - един малък елит го обгрижват и обучават в математическите гимназии, а останалия народ кучета го яли! (шампиони на олимпиади, а средно по ПИЗА най-слабите ученици в Европа)

9

Анонимен

преди 8 години

До 10, 13 от 12:Разбрах ти тезата. Съжалявам, че се опитах да ти пиша,по-голяма вероятност има да убедя някой терорист от ИД дастане Християнин, отколкото един *** като теб да разберенеща, които са пропуснали родителите му навремето.

8

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството че повечето коментари се пишат от психично неуравновесвн/и

7

Анонимен

преди 8 години

До 10:Приятелю, на такова ниво не може да става въпрос за зубрене,ако имаш впредвид наизустяване на някакви факти, които забравяшслед 2 дена. На тези олимпиади се проверява способността за мисленеи то за кратко време. Между другото, за каква социална среда говориш за деца на 15-16 години?В САЩ има клубове, където не допускат младежи под 25 години.Съгласен съм за наднорменото тегло - това по-скоро е от заседнал начин на живот, хранене и липса на физическо натоварване.

6

Анонимен

преди 8 години

Американците са първи защото отбора с треньор Владимир Путин не можа да се яви поради факта че далдиса на протока Керч след подготовката в Кримнаш и не можа да се яви на време за олимпиадата в Американския университет в Благоевград.

5

Анонимен

преди 8 години

На първо място са американците щото треньора им е българин - Драгомир Радев. Без него нямаше и да се класират, така че тук България печели и първо място но не директно:) Браво!!

4

до 3

преди 8 години

Една малка добавка от мен :-Доктор Цветан Цветанов, кандидат на физическите науки, специалност Челна стойка (затова главата му е е с такава форма и няма нищо в нея)

3

Cleo

преди 8 години

Bravo, ama alooooo, matematicite, uchastwali 29 dyrjawi, pyk sme bili 2-ri w sweta. Wie samo do tolkowa li mojete da broite? Znaete li kolko sa dyrjawite po sweta?

2

Анонимен

преди 8 години

Най-голям принос за този успех имат трима човека:-Президентът Инж Росен Плевнелиев-Министър-председателя Доктор Инж Бойко Борисов-Доктор Цветан Цветанов, кандидат на физическите науки

1

Анонимен

преди 8 години

Браво, умни като Вожда си !