24

АМ

преди 8 години

До ОлелеСега така говориш, ама след 1-2 години като трябва да се прави ремонт, какво правим?

23

Олеле

преди 8 години

Какво и е на Витошка. Нова, свежа просторна и много място и за кафета и за пешеходци. Като я нямаше - защо я няма. Сега като я има и като всички чужденци я харестват - отново не ни харасва. Изобщо българите са големи мрънкалници. Браво, че се пребориха да махнат трамвая и да я направят. Като толкова не я харесват да не ходят там, ама тя всеки ден е пълна с хора. А тези младоци нека първо поработят да създадат нещо хубаво и след това да стават *** на този или на онзи. Изборите наближават!

22

Софиянец

преди 8 години

До MenАми как да е иначе след като цялата ти селска рода се е домъкнала тук,облечена в потури,обута с *** и говореща на неразбираем диалект

21

Анонимен

преди 8 години

БРАВООО ! ТОВА Е НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ ! А НЕ ИЗКРИВЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ МОЗЪЦИ КОИТО ВСЕ ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ГИ ВОДИ ЗА УШИТЕ!...Поколението на заблудените и манипулираните. Ранобудните студенти, красивите и умните - палячовци платени от американското посолство или от финансови кръгове и групировки с тъмно минало.

20

Анонимен

преди 8 години

... ще внедрява своите агенти, и възнамерява да постави свои доверени лица на ключови позиции които ще манипулират всички сфери на обществото - обществената, политическата, икономическата, образователната, духовната..., ще определя какво и как да се мисли и прави чрез средствата за масова информация и своите агенти поставени във всички нейни сфери на влияние, ще унищожи ценностната система на хората, семейството, училищното и университетското образование, културата, морала, ще унищожи всичко добро което е съществувало в държавите и народите, като пороби финансово на своите банки гражданите на

19

Анонимен

преди 8 години

БРАВООО ! ТОВА Е НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ ! А НЕ ИЗКРИВЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ МОЗЪЦИ КОИТО ВСЕ ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ГИ ВОДИ ЗА УШИТЕ!

18

Мунчо

преди 8 години

Вие нима в 19:00ч. сте на работа.от 9 сутринта? Брех, ама сте работяга..Браво за инициативата, най-вече частта с оставката на Диков..този *** трябва да е в затвора, а не в Общината.

17

Анонимен

преди 8 години

ДИКОВ ОСТАВКА!ТИ СИ ЕДИН МУТРАФОН!

16

Men

преди 8 години

До АнонименМи много ясно че витошка ще е по-зле от селски мегдан, вие какво искат от град, в който самите кореняци са най-големите ***.

15

Анонимен

преди 8 години

Родителите са виновни. Трябва да им спрат джобните и да видиш как ще се размърдат да си намерят работа. А те ги издържат до 40 годишни.

14

Анонимен

преди 8 години

Тези да не са някакъв клон на пловдивския клуб на безработните "Айляци в хамаци"? Само че тези са айляци на пейки.

13

Анонимен

преди 8 години

Това е цветът на нацията, от които се очаква в работен ден, в работно време да са на работа, а не да седят на пейки или да пълнят моловете. Каква икономика искате да има България, като заведения и магазини са пълни през цялата работна седмица?

12

Анонимен

преди 8 години

На мен не ми харесва главно това, че след 7, 8 по Витошка се називаждат едни сергийки с изкуствени татуировки, евтини китайски играчки и *** и през 2 метра някой жонглира, пее фалшиво, опитва се да танцува хип-хоп и каквото ви дойде на ум още... Пълните заведения далеч не ме притесняват.

11

me

преди 8 години

На мен пък Витошка ми харесва. Ремонтът вероятно наистина е некачествен, за което трябва да си понесат последствията виновните - кмет, архитект, изпълнители и т.н. Но не виждам кич. Витошка стана това което отдавна трябваше да е - приятна пешеходна зона, където да можеш да се разходиш, да се видиш с приятели, да ти е готино и леко. Всеки град има такива места, само ние гледахме асфалт и трамваи. Е, сега вече не. Само ако може да пуснат фонтана, би било много яко в жегите. Ама да го обезопасят.

10

СП

преди 8 години

До АнгелАбе по неговата логика на Диков да павират и Цариградско щосе ,че там как карат

9

Анонимен

преди 8 години

Селската даскалица разби София! Но слушка горката, *** с крадливият Диков от всичко и всякъде. А колко им плащат заведенията по "Витоша" само те си знаят. А има едно заведение на Раковски и Гурко, "МЕМЕНТО" което поне от 5 години разбива центъра! Мотори с изтърбушени аспусите, музика до 04.30ч, такъв тормоз! В момента се прави подписка срещу заведението от живеещи в близост. Няма община, няма полиция?!? Що за кмет е тази ***? Или и това заведение плаща на нея за да вилнее до зори? ГЕРБ!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Накацаха гербаджиите да защитават поредното грозно творение на Юрданка. Всички негербаджии били комунисти, а виж Пожарникаря и селския вифаджия, са последните репресирани по живково време. Ха-ха даже Боце за награда стана и бодигард на правешкия ***, даже не се срамуваше да каже, че е бил член на бкп. А на селяните в София, каквото и да им сложиш, все ще се радват. Нали е гербаджийско...

7

Ангел

преди 8 години

Прогнозирам най-малко +5% отгоре за Фъндъкова на изборите ако уволни(в стил натирване с камъни) този ***.Цар Борис не бива да се асфалтира за да не ставал писта.....Ами ударете му една дълбока оран,бе архитекте,със все паветатa и тръбите ота долу....... танк да не може да мине през блатото!Ама то умственото блато е ......тресавище!

6

Анонимен

преди 8 години

Пешеходната зона на Витошка е ужасна -по зле и от селски мегдан....Изобщо Герберасите успяха да разбият градския ландшафт окончателно......и то е стествено, цялата управляваща върхушка воглаве кметицата са от затънтената провинция....Закъсало се е , ама какво да се прави селянията разби и бетонира всичко хубаво в България !

5

Анонимен

преди 8 години

Самият факт, че вече втори мандат Фандъкова не може и/или не иска да извади София от срамната класация на столици без канализация (Бояна, Драгалевци, Симеоново, Княжево, Горубляне, Панчарево, Модерно предградие, Бенковски и т.н.) би трябвало да означава мощен електорален шут отзад. Да, ама столичните овце предпочитат да ги стрижа и да блеят недоволно по потник в кухнята на панелката си. Не били предизборни ремонтите - случайно е плаирано да свършат преди изборите. Всичките. А през това време нека хората се гърчат и чудят откъде да прелетят. До октомври ще забравят. Те и толкова си помнят