27

sofeto

преди 8 години

Гръцка фирама преди да започне бизнес в България или където и да е, трябва да депозира предварително три месеца заплатите на назначените в нея!

26

голям шеф

преди 8 години

България безопасен пристан на гръцки компанииМЕЧТИ.......МЕЧТИ........

25

Анонимен

преди 8 години

И евтина работна ръка !

24

Анонимен

преди 8 години

Една тайна организация в протоколите си, случайно намерени от жената на един от участниците й и предадени в Царската тайна полиция на Русия през 1912, и които били публикувани, а седмица след това иззети от всички книжарници и забранено да се публикуват в Русия, която е направила Френската буржоазна революция, споделя за себе си, че тя възнамерява да предизвика 3 световни войни, да властва в политиката на държавите отменяйки монархиите и създавайки "демокрации" с многопартийни системи, в които ще внедрява своите агенти, и възнамерява да постави свои доверени лица на ключови позиции които ще ***

23

Yakov

преди 8 години

"IXO", "IXO", после тихо, а сега "OXI", "OXI".

22

С $ и без $ все тая

преди 8 години

''Тук има стабилност данъчното облагане е разумно, законодателството също, а има и добра бизнес среда"Боко и отбора скоро ще му е** мамата, колеги БГ е погром!

21

Ех, МИТРИДАТЕ!

преди 8 години

А, към Русия колко се изнесоха?Има гръцки фирми в България и те работят добре!Навсякъде има и сива икономика, но като тази в Гърция категорично не съм виждал другаде, дори и в БГ! Друг е въпроса, че отношението към клиента при тях е на светлинни години от нашето си тук!

20

Анонимен

преди 8 години

За да има полза за България от преселението на гръцките фирми трябва спешно да се увеличат:Корпоративния данък , подоходния данък над 2000 лв., данък дивиденти, минималната заплата .Да се въведе строг и постоянен контрол за трудовите договори и осигуровки.Иначе държавата ни е рай за сивита икономика и заробване на работниците.

19

Чудно ми е?

преди 8 години

На Франс прес ли да вярвам или на форумните рубладжии?

18

Анонимен

преди 8 години

Терминът "добра бизнес среда" в бизнес средите означава: добри възможности за сива икономика и по-високи печалби, съответно по-нисък стандарт на работническата класа!Затова и българските бизнесмени рядко разширяват бизнесите си в Западна Европа, защото там ги карат да плащат данъци и заплати!

17

Анонимен

преди 8 години

Ами те и досега си идваха,регистрират се тук,а данъчната им декларация е нулева,НАП,да ги гони по островите.Иначе,трябва да си меко казано финансово недалновиден,за да направиш инвестиция в България.

16

Анонимен

преди 8 години

До АлексВалутния борд е политическо решение - там няма икономика!

15

bubs do 15

преди 8 години

Може да сме с валутен борд, но паричната ни политика няма нищо общо с политиката в евро-зоната.То дефакто сега сме по зле от евро-зоната, но така както я карат, рано или късно ще потънат, и ние ще станем по добре, т.е. пак ще сме си зле, но няма бие на очи :D

14

Алекс

преди 8 години

До Анонимен 13===Сигурен пристан докато е лев, кат стане евро може да се окаже тресавище!===Ахахахахаа, направо счупи *** бе пич. :) Имаш ли идея що е това валутен борд и има ли той почва у нас? :)

13

Aeon

преди 8 години

Гърците не обичат да плащат данъци, а и едва ли им се иска да хвърлят рушвети на нашите политици, държавни служители-чантаджии и да плащат вноски на трибуквени холдинги и "охранителни" фирми.

12

Анонимен

преди 8 години

Сигурен пристан докато е лев, кат стане евро може да се окаже тресавище!

11

Анонимен

преди 8 години

Ами къде да отидат? В западна Европа конкуренцията ще ги смачка.

10

БРАВО НА ГЕРБ !!!

преди 8 години

''Тук има стабилност данъчното облагане е разумно, законодателството също, а има и добра бизнес среда", коментира Йоанис Политис"ЕТО КАКВА Е ИСТИНАТА, КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА ЧУГУНЕНИТЕ ТИКВИ! ВСЕ ВИЯТ, ЧЕ УМИРАТ ОТ ГЛАД, ЧЕ ТУК БИЛО АНАРХИЯ, АМА САМО ИМ СЕ ИСКА ДА Е ТАКА. ВСЪЩНОСТ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО И ТОВА ВСЕКИ РАБОТЕЩ (НЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПЕНСИОНЕР) ГО ЗНАЕ

9

Анонимен

преди 8 години

Мат'риал има навсякъде и по всяко време. Читави условия и работодатели няма, ако имаше младите щяха да са тук дори от други места щяха да прииждат.

8

гУлем купон

преди 8 години

Е, след тази статия,нещата ги виждам поне едно 100млрд,ще ни докарат у нас и сертакито,ще бъде тук(или поне бяло вино до сряднощ и дунавско хоро,после голо къпане,ей кеф,кеф,кеф)