28

Анонимен

преди 8 години

DVAMA PEDOFILI-MRASNIZI,ZNAIAT CE NIAMA PRAVOSADIE I SA EKSPERIMENTIRAK=LI,DANO TAKA NIAKOI EKSPERIMENTIRA VARHU MAIKITE IM I VARHU DEZATA IM,AKO VAOBSHTE IMAT TAKIVA.AKO IMAM VAZMOGNOST SHTE GI NAPRAVIA DA GIVEIAT S OTRIAZANI PISHKI.

27

Анонимен

преди 8 години

Майката на това дете, не можа ли да намери някоя баба, та било то съседка пенсионерка, да и гледа детето за 500 лв. щеше да го гледа денонощно. Какви са тези родители? На някакви момченца си оставяш детето, не за 1- 2 часа, но за дни...пре4дполагам, че е изкарвала прилични пари. Потресаващо.

26

lollypop

преди 8 години

Че аз до сега не съм чула някой виновен да си признае, голяма новина! При положение, че имат снимков материал на телефона, не знам изобщо какво ги бавят?!

25

Нямам име

преди 8 години

Трябва да е доста тегаво да работиш като адвокат за такава ***. Самият им адвокат знае че те са пребили детето най - коравосърдечно, но работата му изисква да измисли каки лъжи да кажат тези двамата пред съда, за да оттърват панделата..

24

пончо

преди 8 години

Абе, не разбрах, тия двамата гаджета ли са?

23

1

преди 8 години

значи вече са говорили с адвокатите си и след няколко дни бития ще е виновен:)

22

красавеца

преди 8 години

Тези болкуци заслужават SEX, SEX и още SEX зад решетките...

21

king_for_a_day

преди 8 години

Точно пък на тениската му ли се намери някой да се възмути? Неинформиран си - As I lay dying имат толкова общо със сатанизма, колкото ти с атомната физика. Металкорът не е моят тип музика, ама неуките чалгаджии с готово мнение за света, съвсем не са.

20

Анонимен

преди 8 години

ТЕ МОЖЕ ДА ОТРИЧАТ НО НИЕ ИМАМЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ :D

19

Анонимен

преди 8 години

Vijte mu teniskata na malkoto satanistche , tezi dvamata psihopati v pandiza do jivot , s pravo na pomilvane sled 40 godini.

18

Анонимен

преди 8 години

Кви са тия закони в тази нелепа държава аз ако блъсна някой с колелото ще ме осъдят за 3 дни а тия помиари вече са жертви да се надяваме на народен съд

17

Анонимен

преди 8 години

Нека ги пуснат сумати хора от техния и съседните квартали са ги познали дано получат справедливост по другия начин

16

Анонимен

преди 8 години

Нямям против хомо браковете, но за детегледачи не стават. Гейовете са си садо-мазо и в това спор няма !

15

Анонимен

преди 8 години

A bashtata? Kade e bil prez cyaloto vreme?

14

Анонимен

преди 8 години

Тези двамата хора ли са изобщо? Какво има да се умува? Измъчвали са детето и дори си направили снимки. Дрогирани ***! Майката, за съжаление също няма вид на адекватна, поне на снимките. А и знакът на дявола, който прави на една от снимките във вестниците, говори достатъчно. Жалко за детето! не трябва да й го дават повече!

13

гог

преди 8 години

че имаще ред по тошово време имаше, обаче бяхме бедни като църковни мишки и нямяше свобода, беше си един затвор.Аз се наслъждавам на свободата да пътувам и работя където си посикам в европа и това е безценно.

12

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там тези биячи!

11

Анонимен

преди 8 години

Най -вероятно 3 годишния Христо им е скочил на бой с гръмки псувни и те са се самоотбранявали ...децата...Снимайки се ?!?))))))

10

защо

преди 8 години

Защо се пишат глупости всеки ден по случая?Сега се появи и бащата, утре ще четем за една от бабите на детенцето.И накрая ще се окаже, че детето само е паднало и си е ударило *** и виновни няма!Майката също няма вина, защото трябва да изхранва детето си. А дали заради това го е изоставила в ръцете на неподходящи хора или си гледа живота? Защото на круизен кораб има работа, но има и удоволствия!Случаят стана досаден.Или е добре дошъл за някои хора за отклоняване на вниманието с битов п

9

Мина

преди 8 години

Тодор Живков ако стане ще плаче и няма да спре, и който го помни и той тъжи за неговото време.Ей, как се стигна до тука!Какви времена бяха, Какъв живот живяхме! А сега ! Някой да казваше преди 30 години ,че ще дойдат такива времена ,никой нямаше да повярва Такъв ред имаше и мирните хора си живееха спокойно.