93

Анонимен

преди 8 години

А защо вашия социализъм не е като скандинавския ,защо вашия преследваше и мразеше различните ,защо репресираше и убиваше ,защо вашия унищожи душата на човека и го превърна жалък доносник и крадлива животно . Защо вашия а не техния. С. О . Ц . И . А . Л. И . З . А . Ъ . М .............. З . А . Щ . О????????'''''

92

Анонимен

преди 8 години

Ако наистина искаш да му се поклониш марш в кремъл мавзолея му е там . Но побързай ,защото така както реката намира пътя си към океана така и свободата и демокрацията рано или късно ще стигне до сърцата и душата на руснаците ,по един или друг начин . Защото това там сега си е един чисто милиционерески и комунистилесно режим ,който е по зъл и човекомразешт и от предишния

91

Анонимен

преди 8 години

До ПешоСоциализъм има в Скандинавия !!!

90

ivan

преди 8 години

VELIK CHOVEK!POKLON!

89

Анонимен

преди 8 години

Идеята на германците е добра ,разбирасе че тези паметници на комунизма трябва да бъдат запазени в специални музеи . Там им е мястото не на площадите ,не като у нас . Защото човечеството никога не бива да забравя бедите и ужаса който нанесе този смазващ всичко човешко режим . Въпросът е кога това ще се случи ив родината ни

88

Анонимен

преди 8 години

"край някогашния булевард "Карл Маркс" в Източен Берлин" - Защо "някогашния"? Булевардът И ДНЕС се казва така, там хората не се влияят от разни новоизлюпени "експерти" по история.

87

Пешо

преди 8 години

Няма сбогом! Социализма ще се завърне с пълна сила и ще завладее цяла Европа. Просто по-добра система не е измислена

86

логично

преди 8 години

Ленин взе властта в Русия единствено с помоща на немските пари. Целта беше да съсипе Русия и да я изкара от войната. И целта беше постигната. Напълно нормално е немците да му вдигат паметник. Без техните пари той щеше да си умре в емиграция, а болшевиките щяха да си останат маргинална група.

85

638 неуспешни опита

преди 8 години

До ВасилевЦру е най-голямата терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата на Цру да убие Фидел Кастро! С такава бройка не могат да се похвалят Ал-Кайда, ИД, талибаните, ДС и Педро Пороченко, взети заедно!

84

мдаа

преди 8 години

Правилно му връщат паметника ,защото Ленин е най-скъпия немски шпионин през първата св.война ,който вади Русия от войната с Германия . Получил е 44 милиона райхсмарки за това. Трябва да пишат отдолу че е техен герой разузнавач. Тъпите руснаци още си го вържат в мавзолей и му се кланят.

83

Анонимен

преди 8 години

Произведенията на Ленин са издадени на 134 езика в света. По данни на ЮНЕСКО, произведенията на Ленин заемат първо място в света сред преводната литература на всички други автори.Затова паметниците на Ленин докарват шорошоидите до исдтерични кризи. Вижте ги в сайта...

82

Анонимен

преди 8 години

Един метод на буржоазната преса винаги и във всички страни се оказва най-приложим и "безспорно" верен. Лъжете, вдигайте шум, крещете, повторете лъжата - нещо все ще остане" - "Съюз на лъжата" (13 (26) април 1917).

81

Анонимен

преди 8 години

Германците се ориентират правилно...След Ленин, демократите да чакат бай Сталин - с голямата тояга.

80

до 195

преди 8 години

Не го правят американците директно, само ползваме челният им опит. Все пак тези неща не са измислени от нас. А който не знае как, американските филми го ограмотяват. Там стъпка по стъпка учат как да ограбиш банка или как да убиеш без да те хванат. И пр. уроци от свободния свят.

79

Анонимен

преди 8 години

Ми-5 прикривало случаи на педофилия сред британския елит ! Върховенство на закона в действие !

78

Анонимен

преди 8 години

Да , от статията се разбира , че паметника на Ленин ще бъде в легнало положение , върнат в Берлин.Историци смятат , че паметника на Ленин е част от историятс на източен Берлин и на Германия !Но ще бъде положен така както е намерен сега в гората ( значи не е бил унищожен ).

77

глас от народа

преди 8 години

Спомням си социализма. Най-хубавото беше че бяхме млади. А сега когато нещата се оправят и виждаме ден след ден как се изправя държавата на крака, като погледнем в огледалото виждаме че нашето време е отминало . . .

76

Анонимен

преди 8 години

До Василев...За това което си написъл са виновни нашите политици--а те както знаем са на каишка в американското посолство--или и това ще отречеш???Така че въпросите си-ги задай направо на американският посланник-любимеца ви....

75

Анонимен

преди 8 години

До Василев..Да ....само че само за народа--а богатите и властимащите--независимо в коя държава са,дори и в САЩ са недосегаеми--точно за това хората все повече се отвращават от така наложената ни демокрация--примери милиони...

74

до Василев

преди 8 години

За коя демокрация говориш, за нашата, за американската, къде е тая фантасмагория?! Върховенството на закона е само на думи за богатите и реалност за бедните.