116

Шоп

преди 8 години

До Кремиковска схемаДо плажа има достъп от сто страни.Като искат да минават тоно оттам, ще си плащат.Значи аз няма да си изора една ивица 4х200 м, за могат *** и пульо да отидат да сеизпикаят в морето?Какъв е тоя обществен интетес?Аз пък имам интерес да се пречи на осирането на плажа, искам да си остане девствено място.

115

Анонимен

преди 8 години

имало ли е луди да дават на *** по 10 кинта???? да не е единствения плаж в Абсурдистан????..с любезното съдействие на спящата държава... която трябваше да учужди част от имота на втория ден от този абсурд..... ААА, за това ДПС така яростно скочи срещу реформа в съдебната система

114

Кремиковска схема

преди 8 години

Да, частната собственост е неприкосновена, доколкото не противоречи на обществения интерес. Този дядка се гаври с цялото общество, но за жалост не е единствен. Тази история е много дразнеща, но съвсем дребна. Застанал е на вход - изхода на един малък плаж, а по аналогичен начин разни хора милиони си докарват в тази държава. И на тях съставят "актове", които се отменят накрая.

113

Анонимен

преди 8 години

На ти 5 после пък и 10 лв яж пръст сега и толкова няма да взимаш вече

112

Анонимен

преди 8 години

Кратуни, разберете че нямате работа в чужда собственост. Няма значение на кой е бил зет и на кой тъст.

111

Анонимен

преди 8 години

"скромната сума от 1000 лева, а на втора инстанция съдът го намалил на 300 лева. Накрая бил напълно отменен."......още ли има някой ,който да смята, че правосъдна реформа не ни е необходима??? освен разбира се героите от БСП и ДПС и платените контрапротестиращи наркомани, които са инструктирани да искат оставка на министъра...но всъщност не му знаят името (Дянков ни е минис

110

Nqkoi

преди 8 години

До АниАни не си права изобщо за това което пишеш. За едно нещо съм съгласен, че на теб определено ти липсва правна култура. До всеки имот без значение къде е трябва да има право на достъп за собственика. Това се нарича сервитут. В случая с плажа респективно собственик се явява всеки български гражданин. Ако изкупя по някакъв начин пространството пред твоя блок или къща, всеки път като се прибираш до вас ли ще ти искам по 10 лева

109

Ани до 131

преди 8 години

Не е напълно прав. Плажа не е частна собственост. 200 м от морето принадлежат на държавата. Той е длъжен да осигури достъп. Проблема е че кмета не си влиза в задълженията да осигури път като обезщетят собственика на терена. Всъщност аз виждам проблема в това че се подхожда емоционално, а не се предприемат необходимите действия.Комунистите оставиха зад себе си кълбо от комплекси и никаква правна култура.

108

Кукувица

преди 8 години

Аз в тази България вече никога няма да стъпя. Да правят каквото си искат тези простаци там. От мен- нито цент или стотинка вече. Това не е моята родина. Не ме интересува вече.Комунистите ме пропъдиха, демократите ме довършиха. Стига толкова! Не е виновна системата, просто хората са лоши.

107

Ани

преди 8 години

Ето чудовището което създаде комунистическата партия. Колко прав беше Георги Марков.

106

Анонимен

преди 8 години

МОЖЕШ ДА ПРАВИШ ВСИЧКО ЩОТО НЕ СМЕ ДЪРЖАВА ИНАЧЕ ТАКАВА ГЛОБА ЩЕШЕ ДА ИЗЯДЕШ, ЧЕ НЯМАШЕ ДА ПОСМЕЕШ ВЕЧЕ ДА ИСКАШ ТАКСА И ДА ПРЕГРАЖДАШ ДЪРЖАВЕН ПЪТ!

105

шоп

преди 8 години

Никалинка мълчи! Тъй ли се праи туризъм, Никалинке!? Остави самоуправници дъртаци и мутри спасители да ни грабят по Черноморието...Или Герб тихичко приватизира българската природата!?

104

Лаком г.з

преди 8 години

Къде ще ги носиш тези пари бе дъртак ? С единия крак си в гроба ама не пуска парицата ,дъртака лаком.....Нищо той ковчега няма джобове.

103

Анонимен

преди 8 години

На тоа бай Георги мое му завра десеттяхто лева там дат слънце не огрява. *** селски!

102

щурец

преди 8 години

Бай Георги нещо се е объркал! Тая земя е наша и на децата ни! Негови могат да са само двата метра или урничката, според какъв вятър ги завее наследниците му. Ейй то бива да сме търпеливи, *** чак толко? Не случайно едни други ни наричат "***"! Хора, закакво създаваме деца бре? В ръцете на кои дегенерирали *** ги оставяме?

101

Анонимен

преди 8 години

А кат е зимал по 10 кинта, ДАНЪЦИ плащал ли е?Документ издавал ли е?

100

Даниел

преди 8 години

До Шопшопе много си ***,ако си мислиш че пътя е път само като има асфалт жестоко се лъжеш.черните пътища също ги има в кадастрите и са общинска собсвеност и частно лице няма как да го претижава камоли да го изоре или загради.

99

хехе

преди 8 години

Евала бе Герги!

98

BG IZMET

преди 8 години

BALGARIA GAMJI OT TAKIVA YRODI ZASHTOTO YPRAVNICITE OT DESETILETIA SA SBIRSHTINA OT KRADLIVI IZMAMNICI I DOLNI MASTII

97

garabedjan

преди 8 години

що не му отчуждите на тоя 100 м ивица покрай брега плюс 3-4 улици(подхода) до плажа?Слаба ни е власттааа.СЛАБА.