37

О'Нуф Рий II

преди 8 години

"На БСП им втръсна от конституционни пазарлъци"=- То и на нас ни втръсна от лъжливата върхушка в БСП, и ние не и вярваме та, някъде тук се ражда Взаимността на следващите поколения.

36

анинимен

преди 8 години

бай Вълчо.ЗЛАТНА ТИ УСТА....

35

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

Има поне 4 партии които за отговорни за т.нар. преход.Е, БСП-то е една от тях.ДПС,СДС и милиционерската ГЕРБ са след нея.Нека им покажем среден пръст на изборите през есента.

34

Анонимен

преди 8 години

Хайде,моля,поборниците за така предложената"реформа",да обяснят,кои текстове спомагат за ускорено и безпристрастно правосъдие,защо всичко се прави на тъмно с пазарлъци?Подозирам,че няма да получа адекватно обяснение,понеже привържениците на партийните централи,боравят само с мантри и заклинания!

33

vesko02

преди 8 години

Бих ги оприличил на огромна спяща клетка ,дремят някъде по канцеларии,бъркат си в носа,взимат някаква заплата и чакат сигнал да се струпат до чинията на бира и кебапчета

32

Анонимен

преди 8 години

До вашта *** наглаТе твоите искания все левичарски,ама нейсе,даже не се усещаш.

31

Анонимен

преди 8 години

Може ли някой от тук подкрепящи реформата да обясни как съдопроизводството ще стане по бързо и по безпристрастно. Че всички ще са равни пред закона. Това че ще разделят ВВС на 2 , че ще се гласува явно /ясно е тока по лесно се контролират магистратите/ според мен не променя скоростта на съдопроизводство.

30

N

преди 8 години

Втръсна им,защото вече не могат да крадат както и колкото си искат,вече не са на власт и няма пари за тях!Станишев заради това замина за Европа за да оправдаят защо ДПС издърпа които гласува за тях през тези години!

29

Анонимен

преди 8 години

"прасе с крака на пиле"Признаха си вече, че по време на ВНС създадоха свинска конституция тип прасе без крака. Сега к'во...

28

вашта *** нагла

преди 8 години

Комуняци, като сте запитали какво искаме, то отговорът е *** - лустрация на самозабравата се мутригархия, равноправие пред закона и справедливо заплащане! Съвсем простички нещица, от които обаче комунистът бяга като дявол от тамян, щото в среда със законност и справедливост просто комунизъм не вирее!

27

ранчо

преди 8 години

До БСП-100г. лъжи Само сто години ли бяха. Сега са 25 години обири и събличане на последната риза на българина. Останахме без образование и здравеопазване. Стига сте винили за всичко БСП. Ако другите бяха държавници за 25 години България щеше да стане цветуща държава. Къде според теб е Костов, Радан, Лукарски, Кунева , Цецка Цачева, а дебелата нотариуска Федосова. Сега се краде много повече - милиарди. Къде са заводите ни и производството

26

Анонимен

преди 8 години

До Комунистите унищожихА роднините на Радан Кънев /леля партизанка / ,Ивет Димитрова/баба партизанка/ унищожили ги ?

25

Анонимен

преди 8 години

До Мк Интересно дали знаеш кой и как създаде ДПС. Позаповед на посолството на САЩ с помощта на СДС . Я погледни снимките от начало на демокрацията,надвнасяне СДС и ДПС са заедно. Избора на Желев за президент с гласовете на ДПС.При свалянето на Виденов отново бяха заедно снимките пред Невски са категорични. СДС и ДПС се разделиха при Костов и то заради икономически интереси ( и то лични ) а не по принципни въпроси. Вземи се порови и тогава пиши.

24

Анонимен

преди 8 години

БСП чакат обаждане от Москва дали да подкрепят промените, но там са против защото искат да се поддържа мизерията в Б-я и са сме лош пример за бедна страна членка на ЕС

23

Георги

преди 8 години

Интересно защо се плюе по партия заела ясна позиция? Управляващите внасят ли законопроект по който самите те са постигнали съгласие или ще се дебатира за нещо компромисно с което да се отчете дейност пред електората?

22

Анонимен

преди 8 години

И преди и сега БСП са мафия

21

Мк

преди 8 години

ДПС е това, което е САМО И ЕДИНСТВЕНО заради БСП. Само заради това БСП заслужава да умре. Няма смисъл изобщо да се дискутира какво предлагат, какви програми имат и тн. Просто трябва да ги няма.

20

vesko02

преди 8 години

До ДО vesko02Какви са били изброените,твои съотборници ,това са били

19

Анонимен

преди 8 години

Комунизмът си беше гадна диктатура,само,че имаха стратегия за развитие и сия следваха,а вече трошащите се магистрали,и метрото,са няма нищо за развитието на страната.

18

Един Българин

преди 8 години

До Един Българин1944-1969 та :)п.п. Как тогава всички бяхме равни, а някои бяха много "по-равни" от други, а? Средна ръка държава в Европа? Беше много под средното, а при царя, който е работил е живеел много по-добре. Дядовците ни казваха, че гърлежите понеже са мързели живеели 5 пъти по-зле от нас 40тте години, но след 45 години комунизъм и 25 години беззаконие и безнаказаност какво се случва с България и Българите?