57

Анонимен

преди 8 години

Дядото си е и насилието е лошо нещоЛоши хора, събрани на групичка малтретират безнаказано. Полицията не се меси.Защо не показват и жертвите на произвол по села и паланкиЯвно се вижда че полизията е на автопилот

56

Johnny Long

преди 8 години

Расизмът и изродщината са на дневен ред в тази държава наречена българия и населена предимно с прости хора-простолюдие-неадекватно, злобно настроено дивашко племе, същото което натрапил аспарухчо по тези земи...........

55

nez

преди 8 години

Преди 20год.това го е нямало да те е страх да излезеш на разходка.

54

Анонимен

преди 8 години

Има и други версии ,а именно че дядката е използвал внуците си за просия и е обиждал младежите ,но какво нещо е пропагандата в медиите .

53

Край

преди 8 години

До шопа. Бруталното отнемане на предимство от мутрак и въпроса - Кво искаи бе след това означават следното - Аз не те зачитам за нищо. Такова нереспектиране на личността в САЩ се наказва с куршум в челото. Така е било във всички цивилизовани общества. Този възрастен човек кое го боли повече. Разбитата глава или унижението да го размятат като парцалена кукла пред внуците му. И да . Трудно се стреля по човек.

52

Анонимен

преди 8 години

Само си представете какво ще създадем чрез свободната си воля и ума си ако всички се обединим над една идея и тя да е всички да живеем добре! Затова се цели толкова усилено разделение, че да не може да се сетите да се обедините и да си направите живота хубав, а като се разделяте хабите енергията си да направите мръсно на другия, докато шепа олигарси, мутри и други такива, и те на нивото на съзнание на животните, се облагодетелстват и вие винаги сте зле, а те винаги за си добре финансово.

51

Анонимен

преди 8 години

Без промяна в хората, няма промяна в реалността, реалността ви е отражение на нивото ви на съзнание - чувствата ви и начина ви на мислене, това в/у което концентирате вниманието си провокира конкретни емоции във вас и поведение, които създават конкретна честота на вибрация на съзнанието ви, и то е най-вероятното нещо, което ще преживеете, вселената е океан от вибрираща енергия с различни честоти, наблюдавайте ума си и разбиранията, вярванията и убежденията, които имате и ще забележите връзката.

50

Ако някой иска

преди 8 години

Ако някой иска да тръгне по следа, достатъчно е да се поразрови. Да видим полицията пак ли ще спи.

49

ЗЖ

преди 8 години

. "Събудете се бе, хора!", апелира той.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2015/07/23/prebitiiat-v-parka-vidiah-tatuirovka-pisheshe-kryv.270905 НИЕ СМЕ ПЪРВОКЛАСЕН ***,НЕ ХОРА!!!!!!

48

Генерал Гадорян

преди 8 години

Кака Румяна май е за смяна! Откак е министър неще май бая тежки инциденти станаха. То геодезист ли не гръмнаха, заклаха момчето в парка, пубери пребиха детенце. Още какво трябва да стане ?

47

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг са направили добра анкета по темата, интересното в нея е, че има 3 верни отговора и те са трите с най-мн гласували, тези трите в комбинация ако се приложат ще стане работата, начина на мислене и гледната точка са задължителни да се променят, защото иначе полицията ще си вкарва хора в затвора постоянно, ако хората не се променят и продължават да живеят по начин предизвикващ агресия в тях, но най-вероятно като виждам какво става в бг, нито едното от 3-те няма да стане реалност, така че...

46

Анонимен

преди 8 години

... и ще става все по-зле и по-зле...

45

Анонимен

преди 8 години

5933Волмалит - кретенитне пиши глупости а виж как пропадаме заради *** като теб.

44

Анонимен

преди 8 години

Скинарите са ***, разбира се. Но де да се даваше такава гласност и на ромските зверства по селата или няма да е политкоректно? "Събудете се, бе хора!" Ще позволи ли държавата някой да обиколи телевизиите с този апел към българите, или БХК ще ревне веднага, че е дискриминация срещу ромите, а Европа ще каже, че сме фашисти?

43

kraska100

преди 8 години

Някой от зяпачите там наистина е можел да се обади на 112. Обаждането е безплатно и нямаше да се охарчи. Нооооо... нали не ги интересува! Нищо, че утре и на тях може да се случи същото!А, някои от коментарите по-надолу, би трябвало да бъдат премахнати като расистки и нагнетяващи расова нетолерантност!Междувпрочем, българинът е голям комплексар! "Не се радвам, че аз съм добре, а че Вуте е зле!" - ето това е бай ви ***!Хайде, нахранете ме и мене сега, ***!

42

Анонимен

преди 8 години

Zezo milizionero zz i vojda bB kakvo schte kajat Po tosi vapros sa prebitija dado i vnuzite mu

41

Анонимен

преди 8 години

Общото между социализъм, капитализъм, анархизъм, нацизъм, болшевизъм, глобализъм и подобни -изми е, че всичките се римуват с идиотизъм

40

Анонимен

преди 8 години

E ako besche baschta ili vnu4e na partiizite ot gerb 6taha da gi hvanat a 4ive4ez kato tebe koi da mu Obarne vnimanie ba4varova li da ama ne savedoha delo v Brüksel savedoha delo Protiv horata na Reda prokurora s bradata ot gerb da ti pomogne pitai zz. I bB kakvo da pravisch mili Bit balgarin ma4no Mi e no ne moga da ti pomogna dano da se opravij no savedi delo v Brüksel parvata saschtitata na 4oveschkite prava Tova e ubiistvo spramo bita dado i vnuzite fandakova kakvo 6te kaje baschvatova

39

Волмалит

преди 8 години

Бе тоя дядка с тоя голем нос и тези големи уши да не е от един по специален етнос дето се самообяви за ,,избран народ"".Явно е така щом не спряха медиите да му пробутват сълзливата история на фона на това ,че всекидневно в малките градчета и села тумби *** крадът изнасилват и убиват български пенсионери,ама нали са българи ,техния живот и имущество не струват 5 пари за управниците съплеменници на тоя на снимката.важното е да не се разваля рахата на дедо евреин

38

Българин

преди 8 години

Публикувайте им снимките на тези ***. Нека всички видят,колко са големи мускулите им ... ьа сметка на меките им пишлета.