22

Анонимен

преди 8 години

днес Белорус е много по-напред от Белорус!!!!и да не ни харесва ...е така.няма безработица, безплатна медицина и образование, силна социална политика(10 000- десет хиляди) долара за трето дете и т. н. закони имат и ги спазват.и т. н. и т.н.така че има да ги гониммммм

21

BARSA

преди 8 години

До ШопЯвно говориш за друга държава, а не за Беларус

20

Анонимен

преди 8 години

***, ти май само руски и белоруски вестници четеш.Пазачите имат повече свободно време.Я кажи кой отрасъл от българската икономика може да сесравнява с белоруската индустрия.

19

Анонимен

преди 8 години

До ***:Защото съм българин и не употребявам алкохол.

18

Анонимен

преди 8 години

До 34:Аз не те питам кой какви приятели има във Фейсбук,а те питах какво произвежда България. Никакъв намек,че искам да бъдем с Русия или С. Корея.Факта, че скачаш в постовете си от трактори до социалнимрежи сочи, че кой ти плаща.Сравни икономиката и производството на България и Белорус, ане колко жители на Белорус искат да живеят в Бг (винагиима процент на хора с психични отклонения).

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Коментираме Беларус, руски. Защо не ме питаш какво произвежда Япония ? България вече няма нищо общо с Русия и Беларус, слава Богу. Със сигурност мечтата на всеки млад беларусин е да напусне страната си. Нали ги виждам в социалните мрежи. Само западняци са приятелите им.

16

Анонимен

преди 8 години

До 31:Като си търсил в Гугъл и Уикипедия тези трактори,я ако обичаш намери какво произвежда една високоразвитадържава, член на ЕС и НАТО като България.

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13 Мога да ти изброя поне 20 марки трактори, които са по-надеждни, много по-съвременни и са с много по-голям пазар по света от беларуските дървета.John DeereMassey FergusonNew Holland TractorsCase IHFord Performance VehiclesDeutz-FahrCaterpillar Inc.McCormick TractorsValtraSteyrMahindra GroupAGCO TractorsZetor Tractors.............И по-кротко. Тук не ти е Русия.

14

Анонимен

преди 8 години

Паметниците са хубаво нещо.....стига да изпълняват предназначението си !!

13

Анонимен

преди 8 години

ДО 24АКО НЕ БЯХА ГЛЕДАЛИ РУСНАЦИТЕ "ДОБРАТА БИЗНЕС-СРЕДА И РАЗБИРАТЕЛСТВО СЪС ЗАПАДА" И В ИМЕТО НА ТОВА ДА ПРЕДОСТАВЯТ НА ЗАПАДНИТЕ ФИРМИ ТУК ДА РАБОТЯТ И ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ТОГАВА ЩЯЛИ ДА ИМАТ ВСИЧКО СВОЕ А НЕ ЗАПАДНО ...А И НАЛИ ЗНАЕШ-ВСИЧКО ЧУЖДО Е ПО-СЛАДКО. ТА И НИЕ СМЕ ТАКА. ЕДИН ПОЗНАТ В ЛОНДОН СИ КУПУВА САКО.ЧАК В БЪЛГАРИЯ СА РАЗБРАЛИ ЦЧЕ Е ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ РУСЕ АМА ЦЕНАТА МУ НАЛИ РАЗБИРАШ В ЛОНДОН НЕ БЕ БЪЛГАРСКА

12

Анонимен

преди 8 години

Елче , вятъра на промяната ли усещам?Защо няма и грам сърказъм, опит за обида или подигравка?

11

Анонимен

преди 8 години

Каква връзка има Беларус и Русия бе ..работя с беларусец програмист..в Русия действа уж пазарна икономика а в беларус си е планова икономика..четет и мислете ...

10

Анонимен

преди 8 години

щом си го харесват хората Лукашенко - халал да им е !Те и севернокорейците си харесват Ким чен ун ... и българите си харесват Бойко ...ама, че били малко бедни - всеки си плаща за изборите който прави

9

до 16

преди 8 години

Само един пример ти давам,за да разбереш какво е в Беларус--По данни на ООН,в Беларус смъртноста на новородените е 10 пъти по-малка,от тази в САЩ.....!!!!Безработицата е нулева.....пък нека Лукашенко да е диктатор!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

До 16....Да си чул за най големият самосвал в света--даже в Канада и САЩ го купуват....БЕЛАЗ...

7

Анонимен

преди 8 години

Звезди министри президенти... са също хора. Ахкането и охкането след тях го правим ние кратуните. Повечето и по умните от тях това даже не го искат (изключения като Ким Изтрещенян и подобни). Нещо от рода на 2000лв= да спиш до Роби....

6

Анонимен

преди 8 години

ТОЯ ЛУКАШЕНКО Е СЪЗДАЛ РЕД И ДИСЦИПЛИНА ВЪВ ВСИЧКО. ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ДАВАХА НАШ ЖУРНАЛИСТ НАПРАВИЛ ДОКУМ.ФИЛМ ЗА БЕЛАРУС И ДУМИТЕ МУ "РЯДКО ВИЖДАНА ЧИСТОТА ПОДРЕДЕНОСТ И КАЧЕСТВО ОТ ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ ДО ВСИЧКО ДРУГО КОЕТО ПРОИЗВЕЖДАТ ЩОТО ИМА КОНТРОЛ. СТРОГ КОНТРОЛ"

5

!

преди 8 години

Палячовщини!

4

Анонимен

преди 8 години

Като стане дума за Белорусия винаги си спомням за "Песняри" и песните им "Беловежская пушча", "Вологда", "Белорусия".

3

Анонимен

преди 8 години

Беларус се спасиха от ГМО и химията на западните молове и са с най-малко болни от рак. България от износител на храни стана вносител на ЕС отпадъци.